174 cm
Pa kud ćeš manje od 55 kila?
174 cm
Pa kud ćeš manje od 55 kila?
174 cm
eejjj ne zafrkavaj 56KG i 165CM je ok a ti imaš 174 (dali u štiklama il....??)
Haha. Ne već na ravnom cementu. Don't worry nisam anoreksična ni ništa slično, samo volim biti u formi.
174 cm
znači vitka,to je super
Haha. Ne već na ravnom cementu. Don't worry nisam anoreksična ni ništa slično, samo volim biti u formi.
slobodno možeš još koju kg...samo malo sporta da se posloži...(ćućnjevi i trčanje, a ponekad one vježbe za bedra.....) It is ok
174 cm
znači vitka,to je super
senka ne vitka nego skroz vitka
(zašto se uopće brine)
senka ne vitka nego skroz vitka
(zašto se uopće brine)
ma pravi se važna
Idem na aerobik i s frendicama na trčanje skoro svaki vikend. Ljeto pa smo zapostavile trčanje i bacile se na "zabranjene" stvari. No ne brinem se, nikad nisam imala problema s kilogramima.
Vidim dečki svi neki nutricionistički stručnjaci, teretana, body building i ostale stvari... 
di ošla.......ej vrati se
ok tu si
nego jedno pitanje za sve muške dali imate pivski trbuščić....ja mislim da su to priče, od pive nema trbuha, ako svaki dan uzmeš 4 pive od toga nema trbuha
nego jedno pitanje za sve muške dali imate pivski trbuščić....ja mislim da su to priče, od pive nema trbuha, ako svaki dan uzmeš 4 pive od toga nema trbuha
Je, istina je, ja ga imam :)
Idem na aerobik i s frendicama na trčanje skoro svaki vikend. Ljeto pa smo zapostavile trčanje i bacile se na "zabranjene" stvari. No ne brinem se, nikad nisam imala problema s kilogramima.
Vidim dečki svi neki nutricionistički stručnjaci, teretana, body building i ostale stvari... 
i kafana il birc pa onda jedan grill il Čobanac
di ošla.......ej vrati se
ok tu si
Tu je ona ne brini samo bez panike fuckaj ga.
A kako si ga dobio...ja nikako ne mogu a redovito se trudim...
Tu saaam 
Ali ne zadugo... Pava mi se (zjev zjev)
Koliko sam ja upućen pivo sadrži tkz. brze ugljikohidrate, sad izračunaj, vidi na pivi koliko % uh ima u litri i pomnoži s brojem litara. Mislim da te 4 pive mogu doći kao zamjena za jedan manji obrok 
Tu saaam 
Ali ne zadugo... Pava mi se (zjev zjev)
kako to da ti nisi na facebooku?
idem i ja..ln
Koliko sam ja upućen pivo sadrži tkz. brze ugljikohidrate, sad izračunaj, vidi na pivi koliko % uh ima u litri i pomnoži s brojem litara. Mislim da te 4 pive mogu doći kao zamjena za jedan manji obrok 
da upravu si kada pijem ne jedem tako da sam opet na istom ajme blago mojoj mami što sam pametan....
da upravu si kada pijem ne jedem tako da sam opet na istom ajme blago mojoj mami što sam pametan....
Dakle za pivski trbuh, fino pometi frižider, izvali se na kauč i udri po pivi :)
oćemo na spavanac...??
Ja ću nakon što pojedem nešto 
Nisam "fejs" ovisnica. 
Laku noć svima.
A kako si ga dobio...ja nikako ne mogu a redovito se trudim...
Dugogodišnje deranje po Stelli Artois hehe
ja idem..laku noć.....
OPEN!
aj da nastavim tu...ma spanjolska nas nekak ne privlaći....a što je najgorjr nemogu skoro nigdje na vebu nać poštenu ponudu s cijenom za tunis za maturalno putovanja
aa tak mi ima smisla....you bastard's 
Lol pogledajte ovo
http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/link-skidanje-novog-procesora-graficke/67197.aspx
još jedan pametni