- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
druga stvar sto sam ja u posljednja 2 mjeseca poceo malo jace pisati i dobio 2 zvijezdice :)
Sve ti zavisi koliko ti puta hvala kliknu, onda je TU pa TD koji oduzima...
I onda ti se racuna jos i duljina, otvorene teme, u kojim podforumima (razni podforumi drugacija kolicina bodova) vrijeme provedeno na forumu... itd...
A ja sam 8 tj. i imam cijelu. WOW!!! 
Gluposti, nikako mi ne ide u glavu zašto se forumaši toliko opterećuju zvjezdicama.
...a osim toga i oči su joj kao malo u koso...
To je zamene brzo jer ima korisnika koji su 3 ili 4god a imaju 2-3zvjezdice
e, daj molim te..o čemu ti vodiš brigu, osim toga, nitko nije ovdije duže od dvije i nešto sitno godine.
druga stvar sto sam ja u posljednja 2 mjeseca poceo malo jace pisati i dobio 2 zvijezdice :)
Sve ti zavisi koliko ti puta hvala kliknu, onda je TU pa TD koji oduzima...
I onda ti se racuna jos i duljina, otvorene teme, u kojim podforumima (razni podforumi drugacija kolicina bodova) vrijeme provedeno na forumu... itd...
evo, igor ti je sve objasnio.
Jurra, pa znam da su oči joj ukoso... izgleda ko opasna cura, a khm, to volim... :D
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Jurra, pa znam da su oči joj ukoso... izgleda ko opasna cura, a khm, to volim... :D
Sigurno i TU :) siguran sam...
Inace mogu misliti kako ce mi pasti zvijezdice zbog crvenog sada :) hahahaha :)
A ja sam 8 tj. i imam cijelu. WOW!!! 
Gluposti, nikako mi ne ide u glavu zašto se forumaši toliko opterećuju zvjezdicama.
Ja sam se samo cudio kako netko ima vise zvjezdice a slabije je na forumu od ovog koji je vise na forumu a manje ali nema veze necu se sekirati oko tog!! OPA nisam vidio da si zensko nesmijem biti sebican pored zenskog spola!
Ma samo udri brigu na veselje
.
BTW jesam ja jedina koja navečer voli gledati trailere?
.
xxx trailere iili? 
Trailere filmova. Ja sam fina i pristojna curica. No XXX for me (osim ona 2 dijela s Vin Dieselom:). 
.
xxx trailere iili? 
Bok svim nehrkalicama, vid ti njega odma on mece svoju šapu na XXX kak te nije sramota fuckaj ga.

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
.
xxx trailere iili? 
Bok svim nehrkalicama, vid ti njega odma on mece svoju šapu na XXX kak te nije sramota fuckaj ga.

Ova je dobra rambox i opet hvala tj jos jednom na pomoci za grafu hd4670 otvara sve zivo(igrice)!!
Tnx svima na lijepoj dobrodošlici 
Tako upravo i odlučim koji ću film sljedeći pogledati. Ništa bez dobrog trailera (iako nekad film ispadne glupost, ali nema veze).
uf... zadnje sam gledao s curom Letters to Juliet...
meni je bio presuper film :) iako romanticna komedija :)

he he
ma robi bi u hrkanovce najrađe, ali ne mogu još - još uvijek radim..a koncentracija mi je na 2 posto ..
uf... zadnje sam gledao s curom Letters to Juliet...
meni je bio presuper film :) iako romanticna komedija :)
Nisam ga još pogledala, iako ne zvuči loše (tj. ne izgleda na traileru
).
Ode si ga skinut pa pogledat.
Eto jedan spamer manje 
Večer marvo
Jeste'l me poželili 
Sad će Robi reć "Ajd odskijaj" ili slično 
Večer marvo
Jeste'l me poželili 
Sad će Robi reć "Ajd odskijaj" ili slično 
Pa gdje si ti dosadno je kad nema krese,----ivana123 i I.Kk--- gdje su ta dvojica?
Ma tko se njoj upucava? cura ima decka... :)