- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadaca u srednjoj? o.0
Dobro večer!
PAKI NOOBINO! (samo za provjeru da se javi i izade iz depre zbog "zvizda").
To je tvoje ime?
Boris Marković?
To je tvoje ime?
Ne.
To je tvoje ime?
Ne.
a ne nije
De idi negdje bjezi od policije.
nevija mene policija :D
ja njih vijam bkt :P
?
De idi negdje bjezi od policije.
ah policajac si? U srednjoj školi?
e jel i kod vas u skolama ovaj NOK?
jbt kak ce mi to zeznit ocijenu..
Uh nakon dugo vremena zaigrao sam opet malo GRID... 
A sada pozdrav društvo
e jel i kod vas u skolama ovaj NOK?
jbt kak ce mi to zeznit ocijenu..
super
Igraš multiplay?
Olji opet si promijenio avatar..
Fasciniran sam BFBC-em 2..=)
Odoh sad spat..u 6 ustajanje
..'noć.
Igraš multiplay?
Nisam dugo igrao multy... A da igra leti, let: 16x AA, 16x AF, u Nvidia Contol centeru je sve nemješteno na maksimum... prosječan FPS je oko 100
slijedece skolske godine (tj 2011/2012.) ce se upisivat preko interneta u srednju skolu.Vjerojatno ce im pasti serveri,ja cu imati državu rođenja pakistan i imat ću 28 godina. Tako je bilo sa onim svjedođbama ove godine.
Bem ti sunašce drago, sudac...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Bem ti sunašce drago, sudac...
penal čist ko suza 
slijedece skolske godine (tj 2011/2012.) ce se upisivat preko interneta u srednju skolu.Vjerojatno ce im pasti serveri,ja cu imati državu rođenja pakistan i imat ću 28 godina. Tako je bilo sa onim svjedođbama ove godine.
Ma, nastoje revolucionirati školstvo, a karte za prijevoz su ultra skupe, a oni ulažu u neku upisivanje internetom za koje nemaju ni resursa ni infrastrukturu. Bezveze.
a moj eduardo 
karte za prijevoz? misliš busevi i to? Nama su sad dali butru cijeli 9. mjesec bespla jbt vec sam iso 9-10 puta u grad.. Potrošit ću kilju kuna 
Ma, nastoje revolucionirati školstvo, a karte za prijevoz su ultra skupe, a oni ulažu u neku upisivanje internetom za koje nemaju ni resursa ni infrastrukturu. Bezveze.
Pa koliko vama dođe mjesečna karta da je tako skupa?
karte za prijevoz? misliš busevi i to? Nama su sad dali butru cijeli 9. mjesec bespla jbt vec sam iso 9-10 puta u grad.. Potrošit ću kilju kuna 
Ma da...Meni je oko 1000 kn mjesečno na bus, pa pem vlakom koji mi je 3,5 km daleko.

Ma kakvi resursi. Dovoljno ti je cirka 100.000 kn za napraviti tako dobar sustav da poludis. A ne 5 milijuna i imati smece. Ocito je da je pljacka. Pare iz mistarstva otisle ministrima u djep. :)
U rijeci je 100kn mjesecno. Plus izrada svake godine.