ejjj moja predprezadnja je bila 4 mjeseca, al jebiga kad san sjeba, valjda ce ovo bit bolje 
Izvinjavam se onda. Nakon 4-5 mjeseci se može govorit o nekoj vezi, sve kraće je niš...
ejjj moja predprezadnja je bila 4 mjeseca, al jebiga kad san sjeba, valjda ce ovo bit bolje 
Izvinjavam se onda. Nakon 4-5 mjeseci se može govorit o nekoj vezi, sve kraće je niš...
Pa kaj se vi ne morete držat jedne cure malo duže? Sve neki veliki švaleri :D
BTW, dobra večer. Ja došao iz grada, postalo bezveznjikavo kad sad odvezao dragu kući...
A ko ce ga znat, navodno neki nemaju srece pa curi brzo odu platine pa se mora promjenit kaj ceš.
ma ja mislim da se o vezi moze govorit nakon mjesec dva dana... al dobro to sam ipak ja xD... a i glupo mi je malo vezat se a sad na kraju sljedece godine moram gledat fax i tako to pa da me to bas ne ogranici :/
A ko ce ga znat, navodno neki nemaju srece pa curi brzo odu platine pa se mora promjenit kaj ceš.
To ti mene provociraš za yuga
?
Kako me fino izhebo ovih dana, neće da pali i gotovo. Nova pumpa za gorivo, filter goriva, platine, rotorić i kablovi. Upali iz prve -.-
?
Kako me fino izhebo ovih dana, neće da pali i gotovo. Nova pumpa za gorivo, filter goriva, platine, rotorić i kablovi. Upali iz prve -.-
yugo ahahahaahah a lipo je tebi..
ja radije koristim noge nego da se vozim u njemu (zanimljivo je iskustvo kad se pri 40km/h zapali, i to usred nicega xD)
Ovaj dole je tri svjetlosne godine bolji.
?
Ma ne nisam mislil na Yuga koji ne traje dugo, nego na cure to s platinama ali nema veze fuckaj ga sad.
ma sad cemo vidit u domu
pola zenskih pola muskih...
mora neka
ma sad cemo vidit u domu
pola zenskih pola muskih...
mora neka
bar tebi ne bi triba bit problem
ma ja mislim da se o vezi moze govorit nakon mjesec dva dana... al dobro to sam ipak ja xD... a i glupo mi je malo vezat se a sad na kraju sljedece godine moram gledat fax i tako to pa da me to bas ne ogranici :/
Slabo je to. Po mojoj teoriji, sve <4 mjeseca ni niš. Kad se prežive prve "jače" svađe i nesuglasice bolje upoznaš drugu stranu. Možda ti se na prvi pogled sviđa al kad skužiš kako nekad reagire... No tnx. ili obratno - misliš, trajat če tjedan-dva, max 1 mjesec kad ono, ide već lagano 8 mjeseci... S vremenom shvatiš da ti ona stvarno odgovara. Bar tako to meni ide....
yugo ahahahaahah a lipo je tebi..
ja radije koristim noge nego da se vozim u njemu (zanimljivo je iskustvo kad se pri 40km/h zapali, i to usred nicega xD)
Loše održavanje. Moj izgleda i vozi kao da je sad izašao iz tvornice. Malo ga je paljenje mučilo al sredili smo to. Potrošni materijal, jbg.
Ma ne nisam mislil na Yuga koji ne traje dugo, nego na cure to s platinama ali nema veze fuckaj ga sad.
Znam, zezam te ;)
ajte ljudi laku noc vam..
Također going to sleep...
Ln
a svi otisli, razbudila me ova...
ma nije problem samo skinem
majicu i prosetam, ako se neda
onda i gace skidam
a svi otisli, razbudila me ova...
ma nije problem samo skinem
majicu i prosetam, ako se neda
onda i gace skidam
E sad to je vec forsiranje do daske a kaj ak niti to ne upali kaj onda.
onda plan d... bjezi kuci
pognute glave..
pa di ste svi.. moran
onda i ja lec LN
Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
Pozdrav onima koji su još budni, ev ja iz grada, "malo" pripit, i odo prileć 
Dibar dan svima u Europskoj vremenskoj zoni.
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
OPEN!
Dobra večer.
aj konobar baci jednu rundu na moj racun, sretan dan 
večer narode.
Provala u bircu. 
Želi li ko' znat kako pisat u zaključane teme 
Pade mi tema u zaborav. :(
Pade mi tema u zaborav. :(
Ja sam je osvježio buahahahhahahaha ;D
IVO već 6 td-a pokupio za taj post 
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/nema-cemu-ajd-odskijaj-gumb-prijedlog/67463.aspx?page=2
Pričaj....
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/nema-cemu-ajd-odskijaj-gumb-prijedlog/67463.aspx?page=2
Gluplje i retardiranije teme od ove nisam vidio odavno
Dobra večer