kako ga je zvajznio po glavi to sigurno boli!!
Da znaš kako boli kad te netko pogodi sa Ericssonom 1018:(
TO BIH POGOTOVO VOLIO VIDJETI!!
kako ga je zvajznio po glavi to sigurno boli!!
Da znaš kako boli kad te netko pogodi sa Ericssonom 1018:(
I.Kk HAHAHAAH STA TI TO PISE POD -MOJ PC- SMIJESNOOO!!!
Ma na to sam poptuno zaboravio.Ovo za metke se radi o toughbooku,tvrd laptop,slabe komponente,ali dalje gonim WoW na njemu.
ma onda je dobar ako ga mozes igrat!!
Slab je to laptop,1.1 ghz proc,1GB rama,64 mb grafa,a za hard disk ne znam,ali znam da je shock-mounted.Trenutno tipkam sa Lenova.
Ima jeftinih modela, ali u ponudi (naravno ne u hrvatskoj) imaju modele s perverzijama koji npr. imaju tipku uzbuna. Čim ga stisneš mob automatski zove policiju, vatrogasce, hitnu i još im šalje tvoju lokaciju preko GPS-a :)
Možda im i loto uplaćuje automatski:)
Bilo prije nekih 10-ak godina. Ništa strašno, kvrga na glavi nekih tjedan dana.
torrente, no di je ta bevanda?
evo me..sad sam ko grom....kakve orgije u starom rimu i opustanja.
dobra bevandica i spavanac.
jesi to slikao svoje vino, cini mi se da jesi :)
jesi to slikao svoje vino, cini mi se da jesi :)

odoh u hrkanovce - laku noć everybody 
laku noc ;)
I.Kk HAHAHAAH STA TI TO PISE POD -MOJ PC- SMIJESNOOO!!!
Ma na to sam poptuno zaboravio.Ovo za metke se radi o toughbooku,tvrd laptop,slabe komponente,ali dalje gonim WoW na njemu.
ma onda je dobar ako ga mozes igrat!!
Slab je to laptop,1.1 ghz proc,1GB rama,64 mb grafa,a za hard disk ne znam,ali znam da je shock-mounted.Trenutno tipkam sa Lenova.
pazi za internet je dobar!!
bolje da neznas sto sve ima u toj kutiji u koju ubacivam te discove.
od mrtvih zivotinja do dijelova za renola 4 
pazi za internet je dobar!!
Za to je,a i ima super touchpad i metalno kućište koje super razvodi toplinu.
Zanimljivo. Taman kad pomislim da neću imat izdataka vidim da ću morat obnovit licencu za NOD:(
Zanimljivo. Taman kad pomislim da neću imat izdataka vidim da ću morat obnovit licencu za NOD:(
Hmm,kakav je NOD?Nisam ga koristio kojih 7 godina,samo koristim Avast ili Kaspersky.
ja obozavam ovaj program scripte jednostavno ti kaze gdje bih mogao imati virus!!
Hmm,kakav je NOD?Nisam ga koristio kojih 7 godina,samo koristim Avast ili Kaspersky.
Čuj meni je dobar. Nisam imao nikakvih problema. Tu i tamo još proskeniram sa MBAM-om i to je to.
Već sam jednom produživao licencu pa ih moram pitat dal je cifra ista ili ima neke promjene.
I ja koristim od ESET-a AV ali Smart Security 4 (zbog dodatnog firewall-a).......znate kakav
....i nikad nisam imao niti jednu gamad da je prošla kroz njega
Laku noć.
jbte vec 1:20
LAKU NOC SVIMA!!
svi otisli, evo ja na fejsu
malo se dop s jednom
malo se dop s jednom
lipo je to ko voli... a ja od prekjucer imam novu curu...
malo se dop s jednom
ti mi se javia, kraj tebe
bi se don juan posramia...
Laku noc narode.
malo se dop s jednom
ti mi se javia, kraj tebe
bi se don juan posramia...
a bas mi govori par zenskih iz ekipe da san ovoga lita malo previse zenskih .... al dobro ne zalim se, a i ova mi je shema... a i uz to i paklena (preziva se Hell
)
di si tu nasa...
di si tu nasa...
a eto... u gradu
ali mi je najjace bilo tu noc kako me je ona zenska kojoj san prinija mononukleozu hvalila kako se dobro zvalin hahahhaa ja san umraa 
Pa kaj se vi ne morete držat jedne cure malo duže? Sve neki veliki švaleri :D
BTW, dobra večer. Ja došao iz grada, postalo bezveznjikavo kad sad odvezao dragu kući...
Pa kaj se vi ne morete držat jedne cure malo duže? Sve neki veliki švaleri :D
BTW, dobra večer. Ja došao iz grada, postalo bezveznjikavo kad sad odvezao dragu kući...
ejjj moja predprezadnja je bila 4 mjeseca, al jebiga kad san sjeba, valjda ce ovo bit bolje