Zašto imam sreće da mi se nitko ne baca oko cure?
Ružna je?
Malo se igraš životom?
Evo mali da zasliniš malo. Tak nekaj fino nebuš s ovakvim stavom i ponašanjem tak skoro imal...al ima vremena, još si preemlad.
Ružna je?
Malo se igraš životom?
Evo mali da zasliniš malo. Tak nekaj fino nebuš s ovakvim stavom i ponašanjem tak skoro imal...al ima vremena, još si preemlad.
Anka, jel bi ti derala trista? 
tumb suckers 
uf, odjednom ovjdje neka sablasna tšina, da nije još netko stao u žumanjak.
anchi - što si dobila žuti?
Bas... Ko da hodam po jajima...
Kad jaganjci utihnu...
Si pogledal Expendables ?
a štaš, ko s djecom legne popišan se digne...pouka za sljedeće dane: blokiraj ih i mirna bosna. 
hehe, slažem se - zato postoji tipka ignore i mirna bosna 
@ batista - nisam pogledao jučer, zaigrao sam mafiu (kao da imam 15 haha) pa poslje otišao u krpe..mogao bih pogledati večeras..
doxy tak pazi kaj nebus nayebo kak u temi najljepsa hrvatica dok si stavio sliku svoje drage xD
Vjeruj mi svaki dan zadnjih 6 mjeseci se jako kajem što sam uopće izabrao ovaj nick. I sam ga se sramim. Kad sam se registriaro bio je onaj tjedan u godini kad igram cod. Tada pređem sp i zaboravim da ga uopće imam. A mp uopće nisam igrao.
nije rijetkost da nestane inspiracije za nick. i ja bi svoj mijenjao da mogu.
uff vaši i nisu toliko losi ja bi platio da svoj promjenim. tad prije godinu-godinu i pol igro cod i bio gamerski raspoložen :) prijavim se na forum sa ovim nickom
Starci sve plaćaju.....
Onda su budale...
Ružna je?
Malo se igraš životom?
U jbt jel ti rekla za onu kvrgu iznad....ovaj pa znaš.. 
a štaš, ko s djecom legne popišan se digne...pouka za sljedeće dane: blokiraj ih i mirna bosna. 
I ja spadam u ovu skupinu?
Kad cemo?
To ce ti, ovdje neki napaljeni drugacije protumacit... Bacas im naftu na fatru....
i morat ces jer se ati vise nece zvati ati :D
vidit ćeš za stotinjak godina kad se moj nick bude prodavao kao ostatak kulturne baštine. bit će para ko govana 
večer... ništa propustia ovih 6 str...
To ce ti, ovdje neki napaljeni drugacije protumacit... Bacas im naftu na fatru....
Skontao prije tebe.
I ja spadam u ovu skupinu?
Kad cemo?
Šta? Ležati u pišaki?
Kad cemo?
Šta? Ležati u pišaki?
Pusti me tih svojih fetisa.
Skontao prije tebe.
mentalist sad primas i po narudzbi ljude na deathlist?
vidim daniman123 je gore po narudzbi..
Skontao prije tebe.
Opce sam zaboravil Tko sve sudjeluje ovdje... :/
safe mod - pa SAS i MBAM
bacam im alkohol u čokolino. 
Ružna je?
Malo se igraš životom?
Ne kužim.
Aje malo usporite sa postovima. Dajte moderatorima da dođu do daha. Nije lagano sve ovo čitati.
Kužiš kužiš, ja bih bježao od te ko vrag od tamjana hahahah
Ružna je?
Malo se igraš životom?
Ne kužim.
I bolje da ne kužiš ;)
bacam im alkohol u čokolino. 
Ahahahahaahahaha, tako si smijesna duso (milujem te po ramenu i tako prenosim sasvim suprotnu poruku).
Aje malo usporite sa postovima. Dajte moderatorima da dođu do daha. Nije lagano sve ovo čitati.
je*e se meni zivo za njih
cim nebreju citat tim bolje :D
captain zasto izigravas policajca?
večer... ništa propustia ovih 6 str...
ništa...apsolutno.
vidin da triba pristat dolazit u neke teme,
dok moderi ne očiste