radi šta trebaš, zamisli da imam 20 godina i rokaj. ali vidit ćeš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
radi šta trebaš, zamisli da imam 20 godina i rokaj. ali vidit ćeš.
E pa neću kontaš ako će meni netko na nekom forumu govorit kako da ja pričam i kako da se prema kome ponašam onda ću ja za*ebat sve ovo i idem živit život!
Ja tako pričam svakodnevo. To mi je sada neka loša navika...
Mali, ne budi smiješan. Znaš ti da te zbog ovog nitko ne shvaća ozbiljno. Kome šta ti ovdje dokazuješ? Poslala bi te u 3 p*čke materine al pošto si mali onda neću. 
Lol zar nisi napisala over&out?
Jeste znali da je u Osijeku Kulen Fest? Hahahaa
Ne, mi nemamo internet ili bilko koji drugi oblik medija. Usput stalo mi se gore vrti reklama
I si bio, i ako jesi opiši nam da znamo doć dogodine
I meni se vrti i bila mi je ful smiješna. Nisam bio :D
Ti si ulizica.
Ne, samo nevolim maltretirat ljude koje neznam.
Takve i je najzabavnije maltretirat
Hah, sve se vraća sve se plača. Inače nevolim maltretirat ljude. Ima pametnijih stvari u životu.
Odrasti cemo i mi nekada, pa cemo moci koristiti Linux, i radite cool stvari...
Nisi ti shvatil... Nisu bitne godine da se vidi dal si odrasla osoba...
Mali, ne budi smiješan. Znaš ti da te zbog ovog nitko ne shvaća ozbiljno. Kome šta ti ovdje dokazuješ? Poslala bi te u 3 p*čke materine al pošto si mali onda neću. 
anshika je terapija za dombu 
E pa neću kontaš ako će meni netko na nekom forumu govorit kako da ja pričam i kako da se prema kome ponašam onda ću ja za*ebat sve ovo i idem živit život!
Ja tako pričam svakodnevo. To mi je sada neka loša navika...
A pošto si ti "velika", mogu te ja onda poslati u 3 PoljaMaka?
pa gdje si kresoooooooooooooooo, kako je bilo na maturalcu 
ajmo se igrat stifmaistera.. on nepita za godine..
tako je prijatelju!
možeš imati 30 pa biti balav kao domba.
Da, to bi bila zdrava logika...
ajmo se igrat stifmaistera.. on nepita za godine..
Leć, eno mama ti ide s leđa sa šibom!
pa gdje si kresoooooooooooooooo, kako je bilo na maturalcu 
Eto me......kaki maturalac
.........ja sam bio na "godišnjem"....aj na XF
Ma odmah vojsku šaljite 
Ne stari, nama pripadnicima Zelenim zabama ne treba pomoc :)
Ja bi jos prosel pod beretku, ali zbog Robija se moramo nazvat zabarima :D
Peace Robi, be cool :)
ansha, kako ti se da cijeli dan?
kad sam otišao, proganjala si se s mentalistom. u to vrijeme dok me nije bilo ja sam se ošišao, pokosio travu, napravio jelo, oprao se, izdrkao.
onda sam se vratio i vidim naše anšice još uvijek se proganja s dečkima. i onda imaš obraza pričat drugima kako da se ponašaju i šta da rade. ja da sam tvoj roditelj, fino bi te natjerao napravit nešto u skladu sa svojim godinama, a ne cijeli dan pisat po bircu i pametovat drugima. ne bi ništa rekao da tvoji postovi nisu tako arogantni tipa ja sam nešto više od vas. sorry, ali morao sam.
Neznam al meni je ovo tužno, sad zato što sam tu najmlađi (neznam možda) mene treba napadat..
Ono, neznam.. Svi me furajte na ignore da nemamo više problema i eto.
Ponašaj se u skladu sa svojim godinama. Prvenstveno mislim na tvoj rječnik. I neće biti problema. Ja sam se u tvojim godinama igrala sa prijateljicama u pješčaniku i igrala školice na ulici...nikakve psovke i slične gluposti koje ti tu nabacuješ. Doći će vrijeme kad ćeš glumit frajera (tipa ovi balavci od 15 godina na ovom topicu). Do tada budi dijete jer dijete još i jesi i uživaj u tome. Vjeruj mi, ja bi se rađe vratila 6-7 godina unazad i imala 12 nego sad skoro 19. Bolje se igrat nego učiti za faks. Ja ne kužim kud se svi prije trudite odrasti. Je*o vas, uživajte u ovim godinama kada ste jbno bezbrižni... brzo će to sve proletit.
Slušaj tetu evu...
bio, probo, ošo
mada sve smrdi po izrigotini ali...
vrijeme ti je da se pokriješ ušima glupsone jedan. ti znaš što je kulen? u jbt al si mi sada digao tlak.
kad sam otišao, proganjala si se s mentalistom. u to vrijeme dok me nije bilo ja sam se ošišao, pokosio travu, napravio jelo, oprao se, izdrkao.
onda sam se vratio i vidim naše anšice još uvijek se proganja s dečkima. i onda imaš obraza pričat drugima kako da se ponašaju i šta da rade. ja da sam tvoj roditelj, fino bi te natjerao napravit nešto u skladu sa svojim godinama, a ne cijeli dan pisat po bircu i pametovat drugima. ne bi ništa rekao da tvoji postovi nisu tako arogantni tipa ja sam nešto više od vas. sorry, ali morao sam.
Ženski posli
oće tko worms
bio, probo, ošo
vrijeme ti je da se pokriješ ušima glupsone jedan. ti znaš što je kulen? u jbt al si mi sada digao tlak.
Hahahahaha
Nece da se igra, ali doci cu ja u Zagreb.
Ja da sam njen roditelj ja bi je bacio u rijeku.
pa kad je čovječe u osijeku si idi probaj
ma daj da znam šta je kulen.. da vidiš tamo pretilih osoba bkt.. a i nađe se koji ciganćić došo jest..
U, I, Ja, Ne, Sorry. 
Ne stari, nama pripadnicima Zelenim zabama ne treba pomoc :)
Ja bi jos prosel pod beretku, ali zbog Robija se moramo nazvat zabarima :D
Peace Robi, be cool :)
fak U 
bio, probo, ošo
To je vjerovatno bio samo on.
Robi, mogli bi sjest na njega ?
are there flying puppies?
OH NO, its ansha!!!!