Domba zar ti nisi rekao da više neces dolazit na forum zbog retardiranih članova, te si nam spsovao svima tamo u Mafij II temi (takoder rekao meni da sam glup
).
Nije da kurim vatru ali da je meni to rekoooo....
Svašta bi bilo
Domba zar ti nisi rekao da više neces dolazit na forum zbog retardiranih članova, te si nam spsovao svima tamo u Mafij II temi (takoder rekao meni da sam glup
).
Svašta bi bilo
e, ajde ne kaki. ne tučem djecu, još uvijek.
Sam se ti zezaj s malim gremlinima...
Spamate ko idioti,opljačkat ću vam birc i pivu pokrast.
rađe im počni prijetit da ćeš im pokrast čokolino. imalo bi više efekta...i smisla. :)
).
Svašta bi bilo
Hahaha..daj nemoj..več je čovjek hrpu kartona popušil zbog ovakvih...
).
Svašta bi bilo
Dobio je crveni, sad je se ohladio pa opet posta.
ček a di komad pobjego?
Šta nosiš na sebi 
hahahha, kakvi likovi, pa ovdje zbilja ako si u depresiji, samo ovdje dođeš i za 5 min će ti bit bolje, ovdi nikad nije dosadno hahahha
Idemo bacat štence u rijeku? 
@I Am Alive - završio sam osnovnu i već sad znam kad mi starci kažu da je školsko razdoblje najbolje da su u pravu. Tebi je kao ono pakao - ti si gangsta, imaš bandu, škola ti je zezancija, a šta bi bez nje? No friends, no job (osim ak'š bit' muška kurva).
čekaj samo malo. ja nisam nikakav gangsta, makar šta. ja sam obično dijete kao i svi drugi moga godišta. ja se uopće neželim isticati niti ništa. nemam nikakvu bandu, makar šta! ne, škola mi nije zezancija, ja pokušavam bit što ozbiljniji. ja neznam. ja nemogu bez škole onoo nije to sva ekipa kao kad ih vidim negdje. Imam prijatelja. neznam odakle ti pravo da kažeš da nemam prijatelja kad me ni neznaš. halo!... naravno poso nemam ali pomažem mami (radi za 24 sata pa kao kad ona nemože negdje ić na terenu je a treba joj nešta pokupit iz grada ja odem busom)
od ovih 18-ak mjeseci koliko sam na forumu, danas je jedan od luđih dana po spamnaju
strašno, ne može vas zaustaviti niti polava..
Stani, ti imas 12 godina, sta to znaci, da li imas penis ili cunu?
Domba, ebate jes to ti?
hahhahahah, epic, kralj si e stvarno......ahahha
hahah @mentalist, ma kakav Seinfeld, ovdje je legendarno hahah
Kuiš buraz?
Daj domba oladi i odi staroj pomagat umjesto da se praviš nigerom..
Domba to što se ponašaš kao oni ne znači da će ti pišo narasti i biti velik kao njima
ček a di komad pobjego?
Evo ga..
dobar :))))))))
ja pokušavam bit što ozbiljniji. ja neznam.
Ne uspjeva ti..
Aj pustite malog na miru. Koji vam je?!
ako ništa drugo,sada valjda shvaćate da se ja prema vama isto odnosim kao i vi prema njemu.
@I Am Alive - završio sam osnovnu i već sad znam kad mi starci kažu da je školsko razdoblje najbolje da su u pravu. Tebi je kao ono pakao - ti si gangsta, imaš bandu, škola ti je zezancija, a šta bi bez nje? No friends, no job (osim ak'š bit' muška kurva).
čekaj samo malo. ja nisam nikakav gangsta, makar šta. ja sam obično dijete kao i svi drugi moga godišta. ja se uopće neželim isticati niti ništa. nemam nikakvu bandu, makar šta! ne, škola mi nije zezancija, ja pokušavam bit što ozbiljniji. ja neznam. ja nemogu bez škole onoo nije to sva ekipa kao kad ih vidim negdje. Imam prijatelja. neznam odakle ti pravo da kažeš da nemam prijatelja kad me ni neznaš. halo!... naravno poso nemam ali pomažem mami (radi za 24 sata pa kao kad ona nemože negdje ić na terenu je a treba joj nešta pokupit iz grada ja odem busom)
Pis crni brate
Idemo bacat štence u rijeku? 
Ja sam za ! 
Evo i Paolo je krenuo, samo tako, hahah komedija.....
Daj koji klinac ste se zapalili na mene dajte malo skulirajte..
Domba to što se ponašaš kao oni ne znači da će ti pišo narasti i biti velik kao njima
Mi zagorci tome velimo - žlundrica :D
Joj ljudi ponašate se kao djeca. Pustite dečka ako hoće bit gangsta, neka bude. Slobodno stari, dok mene ne oplačkaš budi kaj očeš. Tak i tak si u Osjeku. Nećemo se vidit.
ako ništa drugo,sada valjda shvaćate da se ja prema vama isto odnosim kao i vi prema njemu.
Da, samo bez razloga.
Aj pustite malog na miru. Koji vam je?!
Ali ti si zensko, sve tvoje emocije se prije citanja resetiraju na ravnu crtu i ne znace nista.
Ja sam za ! 
Ima neka rijeka kod tebe, ili ćemo ih u more?
Joj ljudi ponašate se kao djeca. Pustite dečka ako hoće bit gangsta, neka bude. Slobodno stari, dok mene ne oplačkaš budi kaj očeš. Tak i tak si u Osjeku. Nećemo se vidit.
ali ja jesam, opljačkati će mene! 

Daj koji klinac ste se zapalili na mene dajte malo skulirajte..
Dečec samo nemoj drogu prodavat...