Kakav lik ovaj luka_cro, tko hoće vidjet što dobivam na PM od luke, tj kakve uvrede, dat ću mu link na PP pa nek sam vidi
Da bokic i tebi, inace prvi si zapoceo.
Ajde idem spavat, pusa svima
Ma šta sam ja prvi započeo?! Kakav lik.....
Kakav lik ovaj luka_cro, tko hoće vidjet što dobivam na PM od luke, tj kakve uvrede, dat ću mu link na PP pa nek sam vidi
Da bokic i tebi, inace prvi si zapoceo.
Ajde idem spavat, pusa svima
Ma šta sam ja prvi započeo?! Kakav lik.....
eh vec idete spat
cini se da samo ja cujem
odo i ja s foruma vidimo se sutra
Laku noc ljudi :)
Pa ćeš dobit crveni, jer je zabranjeno :)
Uostalo, dobit ćeš žuti jer si pisao u bircu oko ponoći.
Bar se nadam da hoćeš...
Ln onima koji su nas napustili...
znate, ja se sjećam onih dana kad nije bilo svađe na bug-u
šta se ovo dešava ??? 
laku noć!
Pa ćeš dobit crveni, jer je zabranjeno :)
Uostalo, dobit ćeš žuti jer si pisao u bircu oko ponoći.
Bar se nadam da hoćeš...
Ne planiram ja ovdje to postat, kazao sam tko hoće da vidi, dat ću mu link gdje sam uploadao, a šta kartoni se dobivaju za pisanje u bircu oko ponoći?? nisam znao......i hvala na lijepim željama, iako neznam zašto
znate, ja se sjećam onih dana kad nije bilo svađe na bug-u
šta se ovo dešava ??? 
Danas se moze svaki klinac regat na forum i radit sta ga je volja i najbolje je sto misli da je pametan
Jel se može prijavit lika za neukusne PM?
Kora ja te lijepo molim da prestanes, prvi si poceo popodne sa nekom svojom forom "hejj al ocemo na pileci??? BUhahahAHhh"...neznam sto ti to znaci, a niti me ne zanima, odi rade spavaj...i btw ides na ignore.
Jel se može prijavit lika za neukusne PM?
blokiraj.
here you go again 
Ma treba uvesti IQ test i poznavanje osnova pravopisa i gramatike kod registracije, jer ovo što neki članovi pišu je strašno, nekima se ne može ništa pročitati, a neki stalno spemaju i trollaju (Kora for instance).
Ma treba uvesti IQ test i poznavanje osnova pravopisa i gramatike kod registracije, jer ovo što neki članovi pišu je strašno, nekima se ne može ništa pročitati, a neki stalno spemaju i trollaju (Kora for instance).
A šta ja to trollam i spamam? Samo sam napisao da mi ovaj šalje neukusne poruke i da li se to može prijaviti....prije bi se reklo da ti spamaš i trolaš.....
I još me tamo luka_cro slijedi po temama i dijeli bespotrebne TD, i mean, wtf?!
nemojte se svađat....mejk lav nat vor! 
A šta ja to trollam i spamam? Samo sam napisao da mi ovaj šalje neukusne poruke i da li se to može prijaviti....prije bi se reklo da ti spamaš i trolaš.....
Odi u gornjem desnom kutu na nove poruke, zatim klikni na moje poruke pa ćeš vidjeti što ti to trollaš i spamaš. Prijaviti se ne može, ali se može blokirati osobu, pa više nećeš primati slične poruke. Ne, to bi ti prije rekao, no činjenice su drugačije.
Odi u gornjem desnom kutu na nove poruke, zatim klikni na moje poruke pa ćeš vidjeti što ti to trollaš i spamaš. Prijaviti se ne može, ali se može blokirati osobu, pa više nećeš primati slične poruke. Ne, to bi ti prije rekao, no činjenice su drugačije.
Hoćeš reći iste.....slažem se
ajte L N, sutra je jako važan dan, idem kopat krumpir
lOl bit će polica 
Dobar vecer 
Bok svim nehrkalicama, kakva akcijska prodaja pa kak ih nije sramota prodavat te neispravne bicikle makar i po par kuna. Pa iz aviona se vidi da su sve samo ne u voznom stanju, trebali su ih podjelit i gotovo jer dok ih dovedes u vozno stanje treba love itekak koji luftbrenzeri puno su zaradili fuckaj ga.

http://www.vecernji.hr/vijesti/na-mup-ovoj-rasprodaji-jeftini-bicikli-rasprodani-15-minuta-clanak-183261
Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
Gdje nema... ja izgleda neću uopće spavat... tako mi i treba... kad sam ostavljao za poslijednji dan-noć... :(
Uranila mlada
OPEN!!
OPEN!
Dobra večer.