Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.147.496
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
protjeran
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
luka_cro kaže...
Kora kaže...

Kakav lik ovaj luka_cro, tko hoće vidjet što dobivam na PM od luke, tj kakve uvrede, dat ću mu link na PP pa nek sam vidi

Da bokic i tebi, inace prvi si zapoceo.

Ajde idem spavat, pusa svima 

Ma šta sam ja prvi započeo?! Kakav lik.....

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

eh vec idete spat

cini se da samo ja cujem

odo i ja s foruma vidimo se sutra

16 godina
neaktivan

Laku noc ljudi :)

16 godina
protjeran
Kora kaže...

Kakav lik ovaj luka_cro, tko hoće vidjet što dobivam na PM od luke, tj kakve uvrede, dat ću mu link na PP pa nek sam vidi

Pa ćeš dobit crveni, jer je zabranjeno :)

Uostalo, dobit ćeš žuti jer si pisao u bircu oko ponoći.

Bar se nadam da hoćeš...

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
17 godina

Ln onima koji su nas napustili...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina

znate, ja se sjećam onih dana kad nije bilo svađe na bug-u Mršti se šta se ovo dešava ??? Mršti se

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
neaktivan

laku noć!

██████████████████████████████████████████████████████████████████
15 godina
protjeran
lukavg kaže...
Kora kaže...

Pa ćeš dobit crveni, jer je zabranjeno :)

Uostalo, dobit ćeš žuti jer si pisao u bircu oko ponoći.

Bar se nadam da hoćeš...

Ne planiram ja ovdje to postat, kazao sam tko hoće da vidi, dat  ću mu link gdje sam uploadao, a šta kartoni se dobivaju za pisanje u bircu oko ponoći?? nisam znao......i hvala na lijepim željama, iako neznam zašto

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

znate, ja se sjećam onih dana kad nije bilo svađe na bug-u Mršti se šta se ovo dešava ??? Mršti se

Danas se moze svaki klinac regat na forum i radit sta ga je volja i najbolje je sto misli da je pametan

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3
15 godina
protjeran

Jel se može prijavit lika za neukusne PM?

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Kora ja te lijepo molim da prestanes, prvi si poceo popodne sa nekom svojom forom "hejj al ocemo na pileci??? BUhahahAHhh"...neznam sto ti to znaci, a niti me ne zanima, odi rade spavaj...i btw ides na ignore.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Jel se može prijavit lika za neukusne PM?

blokiraj.

dark side of the moon
16 godina

here you go again Mršti se

16 godina
protjeran

Ma treba uvesti IQ test i poznavanje osnova pravopisa i gramatike kod registracije, jer ovo što neki članovi pišu je strašno, nekima se ne može ništa pročitati, a neki stalno spemaju i trollaju (Kora for instance).

15 godina
protjeran
lukavg kaže...

Ma treba uvesti IQ test i poznavanje osnova pravopisa i gramatike kod registracije, jer ovo što neki članovi pišu je strašno, nekima se ne može ništa pročitati, a neki stalno spemaju i trollaju (Kora for instance).

A šta ja to trollam i spamam? Samo sam napisao da mi ovaj šalje neukusne poruke i da li se to može prijaviti....prije bi se reklo da ti spamaš i trolaš.....

I još me tamo luka_cro slijedi po temama i dijeli bespotrebne TD, i mean, wtf?!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 0:42 (Kora).
17 godina
neaktivan

nemojte se svađat....mejk lav nat vor! Smijeh

dark side of the moon
16 godina
protjeran
Kora kaže...
lukavg kaže...

A šta ja to trollam i spamam? Samo sam napisao da mi ovaj šalje neukusne poruke i da li se to može prijaviti....prije bi se reklo da ti spamaš i trolaš.....

Odi u gornjem desnom kutu na nove poruke, zatim klikni na moje poruke pa ćeš vidjeti što ti to trollaš i spamaš. Prijaviti se ne može, ali se može blokirati osobu, pa više nećeš primati slične poruke. Ne, to bi ti prije rekao, no činjenice su drugačije.

15 godina
protjeran
lukavg kaže...
Kora kaže...
lukavg kaže...

Odi u gornjem desnom kutu na nove poruke, zatim klikni na moje poruke pa ćeš vidjeti što ti to trollaš i spamaš. Prijaviti se ne može, ali se može blokirati osobu, pa više nećeš primati slične poruke. Ne, to bi ti prije rekao, no činjenice su drugačije.

Hoćeš reći iste.....slažem se

Dinamo živi vječno
15 godina
16 godina

ajte L N, sutra je jako važan dan, idem kopat krumpir Cool lOl bit će polica Smijeh

16 godina
neaktivan

Dobar vecer Osmijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
18 godina

Bok svim nehrkalicama, kakva akcijska prodaja pa kak ih nije sramota prodavat te neispravne bicikle makar i po par kuna. Pa iz aviona se vidi da su sve samo ne u voznom stanju, trebali su ih podjelit i gotovo jer dok ih dovedes u vozno stanje treba love itekak koji luftbrenzeri puno su zaradili fuckaj ga.NevinašceSmijeh

http://www.vecernji.hr/vijesti/na-mup-ovoj-rasprodaji-jeftini-bicikli-rasprodani-15-minuta-clanak-183261

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 1:54 (rambox).
16 godina
protjeran
Laku noć. Nema baš puno nespavalica. :(
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Laku noć. Nema baš puno nespavalica. :(

Gdje nema... ja izgleda neću uopće spavat... tako mi i treba... kad sam ostavljao za poslijednji dan-noć... :(

igrorama.com
16 godina
neaktivan
ko to spava???
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
17 godina
neaktivan

Otvoreno..

http://www.youtube.com/watch?v=8yf9fWL3STY&a
16 godina
odjavljen

Uranila mladaIznenađen

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina

OPEN!!

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan

OPEN!

Dobra večer svima Cool

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice