Kak bi rekla...
"iskaraj me, išaraj me, to mi prija ba"...
to je staro sto godina...jako dugo nisam čuo.
Nema prikoljic?!?
Kak bi rekla...
Nema prikoljic?!?
Kak bi rekla...
upri u mene ko u životinju to mi treba... 
Kak bi rekla...
Bolje mi je 'Bobo Smrade'
"Skidaj gače, odmah sada odmah!" 
Kak bi rekla...
Bolje mi je 'Bobo Smrade'
"Skidaj gače, odmah sada odmah!" 
a tek ono: s čistom guščjom mašću
060 tri trojčice tri dvojčice
WTF?
nazo'v me ba
I kakve to veze ima s bojlerom?
za bojler treba servisere zvat, nemoš to sam popravit
Pao lanac sa bicikle.
"koji qrac ovo gledam, kad ne znam ni da čitam?"
kako nema prikoljic?
@Kora Budi dobar pa kad video izađe svima javi da se ovdje dogovorilo snimanje.
Pa jesi vido koja je to bolešćura ona ženska? Pa tu bi ja zavezao na ćiviluk i zračnicom ju gađaoo u po one stvari i tako 300 puta. Skvičala bi kao svinja pred kolinje
Nisam ljubitelj životinja no ne podnosim kad ih netko muči. To su isto živa bića pa zaslužuju mirnu i bezbolnu smrt.
Za žuto ću ti reći jedno: Prema zlima treba biti pravedan.
Lol, evo malo da budem bešćutan, nemoj te me krivo shvatiti, da ti sad neki monstrum dođe i pobije ti čitavu obitelj a ti jedini ostaneš živ, i imaš mogućnost odabira da mu na mjestu prosviraš mozak ili dočekaš murju s uperenim pištoljem u njega? Ja osobno bih mu prosuo mozak
Nije cilj u tome da ubiješ čovjeka. Ta osoba možda nije psihički zdrava te ne zna što radi.
a ako je psihopat i radi to s namjerom. onda mu prosviraš jaja pa onda mozak.
"koji qrac ovo gledam, kad ne znam ni da čitam?"
Ne radi mu kostur.
Pa jesi vido koja je to bolešćura ona ženska? Pa tu bi ja zavezao na ćiviluk i zračnicom ju gađaoo u po one stvari i tako 300 puta. Skvičala bi kao svinja pred kolinje
Nisam ljubitelj životinja no ne podnosim kad ih netko muči. To su isto živa bića pa zaslužuju mirnu i bezbolnu smrt.
Lol, evo malo da budem bešćutan, nemoj te me krivo shvatiti, da ti sad neki monstrum dođe i pobije ti čitavu obitelj a ti jedini ostaneš živ, i imaš mogućnost odabira da mu na mjestu prosviraš mozak ili dočekaš murju s uperenim pištoljem u njega? Ja osobno bih mu prosuo mozak
Nije cilj u tome da ubiješ čovjeka. Ta osoba možda nije psihički zdrava te ne zna što radi.
Svatko ima pravo na pravedno suđenje.
A ako je žensko? 
A ako je žensko? 
jajnike
A ako je žensko? 
jajnike
A ako je žensko? 
jajnike
Koliko ti je biologija???
A ako je žensko? 
jajnike
Koliko ti je biologija???
Samo tucet jaja. Gađaš odokativno.
EDIT: Oćeš izravno? 5
A ti si je pao ili?
Ne radi mu kostur.
"idem sad da ti jeb*m džukelu!"
Ne radi mu kostur.
"idem sad da ti jeb*m džukelu!"
Ček da je nabavim!
Dobra vecer!
Evo bas sad citam na bugu sto je onaj psihic tarankula napravio,pogledajte kakve su posljedice prekomjernog igranja igrica jednostavno van se virtualni svit pomiša s ovim pravim pa tako da nije znao što radi.
Budala.
Dobra vecer!
Evo bas sad citam na bugu sto je onaj psihic tarankula napravio,pogledajte kakve su posljedice prekomjernog igranja igrica jednostavno van se virtualni svit pomiša s ovim pravim pa tako da nije znao što radi.
Budala.
Nije njemu nego njegovoj sestri!
Odoh...
LN!
Odoh...
LN!
Odi samo odi!!
A jesmo ga zaspamali!
Idem i ja!
Odoh...
LN!
Dobra vecer!
Budala.
Nije njemu nego njegovoj sestri!
je i njemu je bio je ponosan na to što je napravio.A sad kad ga ovi iz 4chana izbiju nece mu to pasti napamet ni njemu ni njegovoj sestri.
A da su bacili macke bilo bi im jos gore jer ovi iz 4chana vise volu macke
Sretan novi dan!
Kad bi sve bilo zub za zub onda današnji svijet ne bi bio prihvatljiv. Treba ostati pravedan i dopustiti da ga društvo kazni.
Lol, znači ti bi lika još podragio po glavi i rekao: sunce milo mamino, a dobro nisi ti kriv što si psihopata i što si mi pobio moje najbliže...Čovječe ne kužiš moju poantu, ja govorim ovdje o afterbijesu, osveti nazovi kako god hoćeš....k...c ćeš ti ostat miran i "pravedan" takvom trenutku
vecer i vec mi je losa..
oce te pristat vise s time..
Kakav lik ovaj luka_cro, tko hoće vidjet što dobivam na PM od luke, tj kakve uvrede, dat ću mu link na PP pa nek sam vidi
Kakav lik ovaj luka_cro, tko hoće vidjet što dobivam na PM od luke, tj kakve uvrede, dat ću mu link na PP pa nek sam vidi
Da bokic i tebi, inace prvi si zapoceo.
Ajde idem spavat, pusa svima