evo imam potrebu za reci
j*bem sve zivo i nezivo onoj curi sta je bacale one male psice u vodu da joj jeb*m sveee
kako bi njj bilo da ja nju tako bacim mamu joj j*bem ruznu neodgojenu kako covjek moze bit tako glup

btw dobra vecer
How cute is that
evo imam potrebu za reci
j*bem sve zivo i nezivo onoj curi sta je bacale one male psice u vodu da joj jeb*m sveee
kako bi njj bilo da ja nju tako bacim mamu joj j*bem ruznu neodgojenu kako covjek moze bit tako glup

btw dobra vecer
How cute is that
jesam pospan
jesam pospan

Nova olimpijska disciplina. Kako što teatralinije otići sa foruma? Prvi nastupa mato ivanovac. Dobiva ban i par multy accounta. Par samo otvorenih tema. I naokn odlaska malo rasprave u bircu. Sada nastupa tarankula. Prvo u temi humor objavi video sa bacanjem psića. Dobiva malo offtopica i žuti karton pa ban. Onda se otvara tema sa 450 poruka o njemu. Zatim sve novine to objave na svijetu. Na hlcu dobiva temu od 300 postova. Na bugu cijeli birc i nepavalice pričaju o njemu. Opet se vraća otvara temu i odlazi.
Definitivno osvaja zlato.
Bitnije mi je poznavati real life ljude nego neke likove iz igara koji mi znače qrac od ovce.
Nova olimpijska disciplina. Kako što teatralinije otići sa foruma? Prvi nastupa mato ivanovac. Dobiva ban i par multy accounta. Par samo otvorenih tema. I naokn odlaska malo rasprave u bircu. Sada nastupa tarankula. Prvo u temi humor objavi video sa bacanjem psića. Dobiva malo offtopica i žuti karton pa ban. Onda se otvara tema sa 450 poruka o njemu. Zatim sve novine to objave na svijetu. Na hlcu dobiva temu od 300 postova. Na bugu cijeli birc i nepavalice pričaju o njemu. Opet se vraća otvara temu i odlazi.
Definitivno osvaja zlato.
Da mi je znati tko je slijedeći.... 
Whats that in the air
Is it Plane
Nooooo
Is it cloud
Noooo
It's puppy
How cute is that
wait a minute
that is not puppy
that is tarankula and is sister
some dog threw them in river.
Koji je ono lik na njegovom avataru?
Podsjeća me na nekog lika iz Mumije i Povratak mumije 
Nisam mu vidio sliku al sigurno je tarankula gori od miki mausa bauhausa,tip će možda letiti iz ovog foruma samo tako osim ako napravi profil pod drugim imenom
Puppie thrower
Umjesto where is my sister, tarankula vjerovatno govori where is river. Somebody needs to catch a puppy.
Nisam mu vidio sliku al sigurno je tarankula gori od miki mausa bauhausa,tip će možda letiti iz ovog foruma samo tako osim ako napravi profil pod drugim imenom
Već je protjeran.
a have candy for tarankula,in candy is poision
Slavimo što tarankule nima,čekaj čekaj još budala ima
ma ovo je jedan veliki skandal koji ce nestati za par dana
ali nadam se da ce se postici ono glavno tj. kazniti pocinitelje
neda mi se vise raspravljat o tome svoje sam rekaoi na onoj temi i na bircu i sad tu
zelim teske muke tarankuli i njegovoj sestri kao i masnu novcanu kaznu
gg im out
ma ovo je jedan veliki skandal koji ce nestati za par dana
ali nadam se da ce se postici ono glavno tj. kazniti pocinitelje
neda mi se vise raspravljat o tome svoje sam rekaoi na onoj temi i na bircu i sad tu
zelim teske muke tarankuli i njegovoj sestri kao i masnu novcanu kaznu
gg im out
Ja također želim muke,nek se zahebava na drugom forumu ima onaj cro.portal tamo može vrijeđati druge a nema nikakve kazne,ovaj forum je na PRVOM MJESTU
Spartaaaaaaa
Nadam se da neće biti problem ako stavim još koju sliku :P
this is bosnia!!!
predrasude ili samo šala? pa nisu svi bošnjaci takvi 
Spartaaaaaaa
Nadam se da neće biti problem ako stavim još koju sliku :P
Samo deri!
E ljudi oćemo jedno za tarankulu se zaklet zauvijek da ćemo ga ignorirat sam stisnemo IGNORIRAJ AUTORA
može
E ljudi oćemo jedno za tarankulu se zaklet zauvijek da ćemo ga ignorirat sam stisnemo IGNORIRAJ AUTORA
može
Šta se imaš zaklet, tarankula je protjeran i neće više pisati ovdje.
EOL
može
EOL
UH FALA BOGU
najnovije vijesti u mom potpisu:
ajde ajde...našli su njegovo ime i prezime, ime i prezime njegove sestre koja je poremećena kao i cijela njihova sredina i bok. šta će mu napravit? ništa. čovjek živi u Bosni. 
al koje smeće od osobe, i dalje ne vjerujem.
Javljam se sa 5750 i E7500.
Mda. Kako to?
Imam prijatelja koji ima tatu koji je direktor gradskog groblja.
Nemam više ideja ;P
Glavešina neka.
može
EOL
UH FALA BOGU
najnovije vijesti u mom potpisu:
Pravi se javio....
Što ti piše u profilu da neke zećeve kolješ
IGNORIRAM TE