jel ima neka mogucnost da si prek kompa navijem alarm da me budi u 03:30?
ima ako ga ostaviš uključenog :S neznam ako ga isključiš xD
ima ako ga ostaviš uključenog :S neznam ako ga isključiš xD
Jbt zaštekao mi FF...odjednom počeo overload-at i trebao sam force shutdown izvest (5 sec power button držat stisnut)......na kraju pokrenem onaj safe mode...i otkrijem da je jedna slika koruptirana i morao sam ju obrisat preko CMD-a 
Ali svejedno ću se prebacit na Chrome
Ima.
Naruči budilicu preko interneta :P
Jbt zaštekao mi FF...odjednom počeo overload-at i trebao sam force shutdown izvest (5 sec power button držat stisnut)......na kraju pokrenem onaj safe mode...i otkrijem da je jedna slika koruptirana i morao sam ju obrisat preko CMD-a 
super
dajte ljudi hitno mi je molim vas pomozite
super
Aj ne seri 
Šta je sad ............aaaaaaa 

Prije si se žalio da te nitko ne hebe ni 5%... 
Kako stojiš sa mrtvim dušama i 3D modelima?
Možda ti ima na matičnoj ta funkcija....pogledaj u BIOS-u i ako imaš namjesti si u tri i trid'cet nek ti kukuriče i fajrunt 
kao i dalje, ali me boli briga, bas je cool ovako zivjeti, dajte molim vas odgovorite mi, ako ima neka mogucnost da me probudi prek kompa da si stavim sluske na glavu i da mi svira u 3:30
Aj ne seri 
Šta je sad ............aaaaaaa 

Ti si nešto popio? 
Hambrle, pozdravi kojeg.. 
Skupio hrabrosti nešto uraditi!!!! I dobio neku vrstu odobrenja!!! možda je to ono što mislite,možda i ne 
Eh,da, F1 IVO daj uključi PM!
pozz svima
Tri za redom... srušio sam svoj rekord... 
A ja napravio QUAD POST u bircu i dobio žuti od IVE 
budem, no dajte molim vas ovo za alarm
Pitaj ih.. možda ti oni mogu pomoć. 
Pitaj ih.. možda ti oni mogu pomoć. 
znas da nestanu za 2 sec xS
Možda ti ima na matičnoj ta funkcija....pogledaj u BIOS-u i ako imaš namjesti si u tri i trid'cet nek ti kukuriče i fajrunt 
HAMBRLEEEEEEEEEEEEEEEE 
još malo pa u krpe
znas da nestanu za 2 sec xS
Lijepo ga zamoli, možda ostane duže i pokaže ti još kako se radi u PS-u... 
Skupio hrabrosti nešto uraditi!!!! I dobio neku vrstu odobrenja!!! možda je to ono što mislite,možda i ne 
Eh,da, F1 IVO daj uključi PM!
pozz svima
Pozz
Smije li se znat šta kaniš uraditi? Sad kad si načeo temu, bilo bi u redu da i kažeš ponešto o tome :)
još malo pa u krpe
Štaš tamo
nist idem ja na youtube, stavit pjesmu neku i pauzirat, pozicionirat mis na "play" i namjestit autoclicker neka klikne za 3 sata i to je to 
Štaš tamo
Tak je! 
nist idem ja na youtube, stavit pjesmu neku i pauzirat, pozicionirat mis na "play" i namjestit autoclicker neka klikne za 3 sata i to je to 
Zar nisi rekao da si prešao limit na netu?
odi na neki download site i traži mp3 alarm clock ili neš tako :S
I dođe sestra i pomakne miša..
Idem sad gledat house-a uz kriglu sladoleda..
Zar nisi rekao da si prešao limit na netu?
ok, jeasm, ma nek mi zaracunaju 80 kn, ali ja moram se probudit tad, ima li neka druga ideja osim autoclickera, on racuna milisekunde :S
oooo Dino... sutra kad dođem u Rijeku moram ti dat jedan /facepalm uživo...