jbt doso sad sa krbiaja pola boce vocne vodke popio sve mi oank u slikama kad okrecem glavu bjt neznam kak sam siso niz steepnice
al sam pojeo punu zdjelu prasite jbt ubio sam se ko stokaaa 
jbt doso sad sa krbiaja pola boce vocne vodke popio sve mi oank u slikama kad okrecem glavu bjt neznam kak sam siso niz steepnice
večer narode, odgledana je i 3. sezona the big bang theorya, sada cekamo iducu sezonu
eto vidis vi govorite "sta" mi govorimo "zar"
da sam napisao "zar ima i takvih" vi nebiste razumjeli ili ako pitam nesto tipa "sta mi preporucujete" vi ne razumijete jer moram napisat "sto mi preporucujete" a u bosni "sto mi preporucujete" ima sasvim drugo znacenje tj skraceno od "zasto mi preporucujete" pa da bih ja napisao "sto mi preporucujete" po mom jeziku, moram napisati "zasto mi preporucujete" jer vi "sto mi preporucujete" shvatate kao "sta mi preporucujete" po mom.....
Napiši si u potpis: Ja sam Bosanac! i svi ćemo kužit o čemu se radi... 
a ja danas ujutro u 2:00 h zajedno s ekipom svakom susjedu u selu odpjeval serenadu ispod prozora ... :D
eto vidis vi govorite "sta" mi govorimo "zar"
da sam napisao "zar ima i takvih" vi nebiste razumjeli ili ako pitam nesto tipa "sta mi preporucujete" vi ne razumijete jer moram napisat "sto mi preporucujete" a u bosni "sto mi preporucujete" ima sasvim drugo znacenje tj skraceno od "zasto mi preporucujete" pa da bih ja napisao "sto mi preporucujete" po mom jeziku, moram napisati "zasto mi preporucujete" jer vi "sto mi preporucujete" shvatate kao "sta mi preporucujete" po mom.....
Napiši si u potpis: Ja sam Bosanac! i svi ćemo kužit o čemu se radi... 
jel bolje?
Večer marvo...........ipak sutra idem na obranu maturalnog rada u 8 ujutro
...........AAAAAAAAAAA AAAAAAAYEBEM TI DRŽAVU!!!!!!!!!!!!
jel bolje?
E sad piši bona kako hoćeš... 
Koraci ko oblaci,vode me ko zna gdje sjecanja samo sjecanja ostaju uz mene..PRVI POLJUBAC davno zaboravljen prvi dernek ko zna gdje je da mi suzu nevide...AJMO!!q!q

a ja danas ujutro u 2:00 h zajedno s ekipom svakom susjedu u selu odpjeval serenadu ispod prozora ... :D
ja sam onda već lagano u krpe išo...popli vino jbg i gotova fešta nikak da mi se razbistri danas
Sretno krešica!!
LOL!
Koliko znaš? 
Koraci ko oblaci,vode me ko zna gdje sjecanja samo sjecanja ostaju uz mene..PRVI POLJUBAC davno zaboravljen prvi dernek ko zna gdje je da mi suzu nevide...AJMO!!q!q

ne ne ne i ne

bio sam u pravu kad sam rekao da imas 10 godina, jesi mi zemljak, ali nemoj pretjerivat :S
aj sretno sam nemoj kresnit
sretno ljubavi moja nikad neostvarena 

bio sam u pravu kad sam rekao da imas 10 godina, jesi mi zemljak, ali nemoj pretjerivat :S
Hambrle, ba, a kak se ti zoveš?
koji glup spam
Ljudi s frendovima sam popio 3 gajbice karlovacke!!!!PRVI POLJUBAC DAVN OZABORAVLJEN PRVI DERNEK TKO ZNA GDJE JE,ZAGRLI ME I TIHO SE PRIVUCI DA MI SUZU NEVIDE!!!!!!!!!
Sretno krešica!!
Fala 
LOL!
Koliko znaš? 
Znam 'nako......
Kak ide ona stara poslovica:
Učim za 5....znam za 4,
Pišem za 3...nadam se 2-ojci,
Dobijem 1 
aj sretno sam nemoj kresnit
Krešo, samo nemoj radit duge citate i sve će biti u redu... 
Ljudi zivot je krazak i u njemu treba maksimalno uzivat...
Još jedan od mentalistovih ispada..link
Ljudi zivot je krazak i u njemu treba maksimalno uzivat...
Kako znaš? Jesi već umro ili??
koji glup spam
bolje neg ništ.....
Ma vidi ti to...
Hahahhahahhahah nisam jos umro,ali jednog dana kada mi svi ostarimo,shavit cemo da smo mogli i bolje uzivat!
žedan sam...za gemištom