Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.163.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

jbt doso sad sa krbiaja pola boce vocne vodke popio sve mi oank u slikama kad okrecem glavu bjt neznam kak sam siso niz steepnice

al sam pojeo punu zdjelu prasite jbt ubio sam se ko stokaaa Osmijeh

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Softwer kaže...

hahha HAMBRLE znas onu pjesmu od Halida Beslica-PRVI Poljubac davno zaboravljen prvi dernek ko zna gdje je,zagrli me i tiho se privuci da mi suzu nevide,,,....AJMO RAJA

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
16 godina

večer narode, odgledana je i 3. sezona the big bang theorya, sada cekamo iducu sezonu

16 godina
Hambrle kaže...

eto vidis vi govorite "sta" mi govorimo "zar" 

da sam napisao "zar ima i takvih" vi nebiste razumjeli ili ako pitam nesto tipa "sta mi preporucujete" vi ne razumijete jer moram napisat "sto mi preporucujete" a u bosni "sto mi preporucujete" ima sasvim drugo znacenje tj skraceno od "zasto mi preporucujete" pa da bih ja napisao "sto mi preporucujete" po mom jeziku, moram napisati "zasto mi preporucujete" jer vi "sto mi preporucujete" shvatate kao "sta mi preporucujete" po mom.....

Napiši si u potpis: Ja sam Bosanac! i svi ćemo kužit o čemu se radi... Smijeh

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
18 godina
I Am Alive kaže...

jbt doso sad sa krbiaja pola boce vocne vodke popio sve mi oank u slikama kad okrecem glavu bjt neznam kak sam siso niz steepnice

al sam pojeo punu zdjelu prasite jbt ubio sam se ko stokaaa Osmijeh

a ja danas ujutro u 2:00 h zajedno s ekipom svakom susjedu u selu odpjeval serenadu ispod prozora ... :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

eto vidis vi govorite "sta" mi govorimo "zar" 

da sam napisao "zar ima i takvih" vi nebiste razumjeli ili ako pitam nesto tipa "sta mi preporucujete" vi ne razumijete jer moram napisat "sto mi preporucujete" a u bosni "sto mi preporucujete" ima sasvim drugo znacenje tj skraceno od "zasto mi preporucujete" pa da bih ja napisao "sto mi preporucujete" po mom jeziku, moram napisati "zasto mi preporucujete" jer vi "sto mi preporucujete" shvatate kao "sta mi preporucujete" po mom.....

Napiši si u potpis: Ja sam Bosanac! i svi ćemo kužit o čemu se radi... Smijeh

jel bolje? 

Don't panic, im Bosnian!!
16 godina
neaktivan

Večer marvo...........ipak sutra idem na obranu maturalnog rada u 8 ujutro Mršti se...........AAAAAAAAAAA AAAAAAAYEBEM TI DRŽAVU!!!!!!!!!!!!Viče

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
Hambrle kaže...

jel bolje? 

E sad piši bona kako hoćeš... Belji se

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
16 godina

Koraci ko oblaci,vode me ko zna gdje sjecanja samo sjecanja ostaju uz mene..PRVI POLJUBAC davno zaboravljen prvi dernek ko zna gdje je da mi suzu nevide...AJMO!!q!qSmijehSmijeh

15 godina
Batista kaže...

a ja danas ujutro u 2:00 h zajedno s ekipom svakom susjedu u selu odpjeval serenadu ispod prozora ... :D

ja sam onda već lagano u krpe išo...popli vino jbg i gotova fešta nikak da mi se razbistri danas

16 godina
Krešo91 kaže...

Večer marvo...........ipak sutra idem na obranu maturalnog rada u 8 ujutro Mršti se...........AAAAAAAAAAA AAAAAAAYEBEM TI DRŽAVU!!!!!!!!!!!!Viče

Sretno krešica!!

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
16 godina
Krešo91 kaže...

LOL!

Koliko znaš? Smijeh

15 godina
Softwer kaže...

Koraci ko oblaci,vode me ko zna gdje sjecanja samo sjecanja ostaju uz mene..PRVI POLJUBAC davno zaboravljen prvi dernek ko zna gdje je da mi suzu nevide...AJMO!!q!qSmijehSmijeh

ne ne ne i ne

16 godina
Softwer kaže...

bio sam u pravu kad sam rekao da imas 10 godina, jesi mi zemljak, ali nemoj pretjerivat :S

15 godina
Krešo91 kaže...

aj sretno sam nemoj kresnit

16 godina
Krešo91 kaže...

sretno ljubavi moja nikad neostvarena Poljubac

16 godina
Hambrle kaže...
Softwer kaže...

bio sam u pravu kad sam rekao da imas 10 godina, jesi mi zemljak, ali nemoj pretjerivat :S

Hambrle, ba, a kak se ti zoveš?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
16 godina
neaktivan

koji glup spam

16 godina

Ljudi  s frendovima sam popio 3 gajbice karlovacke!!!!PRVI POLJUBAC DAVN OZABORAVLJEN PRVI DERNEK TKO ZNA GDJE JE,ZAGRLI ME  I TIHO SE PRIVUCI DA MI SUZU NEVIDE!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Krešo91 kaže...

Sretno krešica!!

Fala Osmijeh

ivan123 kaže...
Krešo91 kaže...

LOL!

Koliko znaš? Smijeh

Znam 'nako......Izlanuo se

Kak ide ona stara poslovica:

Učim za 5....znam za 4,

Pišem za 3...nadam se 2-ojci,

Dobijem 1 Izlanuo se

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
Zeppelin kaže...
Krešo91 kaže...

aj sretno sam nemoj kresnit

Krešo, samo nemoj radit duge citate i sve će biti u redu... Smijeh

16 godina

Ljudi zivot je krazak i u  njemu treba maksimalno uzivat...

16 godina

Još jedan od mentalistovih ispada..link

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
16 godina
Softwer kaže...

Ljudi zivot je krazak i u  njemu treba maksimalno uzivat...

Kako znaš? Jesi već umro ili??

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
patch123 kaže...

koji glup spam

bolje neg ništ.....

16 godina

Ma vidi ti to...Smijeh

16 godina
DamageHigh kaže...

A i Banned ispod njega..

16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
DamageHigh kaže...

A i Banned ispod njega..

A kad su obadva

Izlanuo se

16 godina

Hahahhahahhahah nisam jos umro,ali jednog dana kada mi svi ostarimo,shavit cemo da smo mogli i bolje uzivat!

15 godina

žedan sam...za gemištom

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice