večer
Yo 
mislio sam da ćeš nadodati "marvo"
večer
Yo 
mislio sam da ćeš nadodati "marvo"
Update tutoriala (stavio sam listu windowsa koji će biti obrađeni među njima su Neptune i Longhorn.
Koji klinac ti znače te točke?
Sluzi kao osobni potpis................
BTW:
Weeeeee aktivirao sam auto cad...........
Evo valjda uspio pokrenuti wormse i odradio početni tutorial :D e sad kako se spojiti na neki server i igrati mp? ima koja dobra dušica da mi pokaže
Update tutoriala (stavio sam listu windowsa koji će biti obrađeni među njima su Neptune i Longhorn.
Predlozio bih ti da ne ides sa tri distre u jednom danu, bolje samo sa jednom, imat ces vise puta hvala a bolje je kad duze traje.............
Predlozio bih ti da ne ides sa tri distre u jednom danu, bolje samo sa jednom, imat ces vise puta hvala a bolje je kad duze traje.............
Pa nisam mislio sve u jednom postu. Možda krenem sa 98 ili Neptuneom neznam s kojim. 1 tutorial>1 dan.
Možda s Neptuneom jer je dosta zanimljiv kao otkazani Windows.
Pa nisam mislio sve u jednom postu. Možda krenem sa 98 ili Neptuneom neznam s kojim. 1 tutorial>1 dan.
Možda s Neptuneom jer je dosta zanimljiv kao otkazani Windows.
Nisam napisao u jednom postu nego u jednom danu, to sam i mislio 1 tutorijal na 1 dan................
MSE opet zahebava
.Vratio sam se na Aviru
Netrebaju tu zivci nego malo cekanja...................
...................
...................
...................
...................
Netrebaju tu zivci nego malo cekanja...................
...................
...................
...................
...................
.....................................................................................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................................................................................
.................................................................................................
Ide mi
MSE opet zahebava
.Vratio sam se na Aviru
Bok svim nehrkalicama, kaj si drugo ocekival nego da MSE ne valja nema do antivirusa ili zastite kad ju švabo napravi.
MSE opet zahebava
.Vratio sam se na Aviru
Bok svim nehrkalicama, kaj si drugo ocekival nego da MSE ne valja nema do antivirusa ili zastite kad ju švabo napravi.
Valja on na Windows7 al ja imam XP.
Je li to samo meni, ili je u zadnje vrijeme UTube strašno spor??
Da,loadanje videa se prije 2 tjedna uzasno usporilo
Youtube meni često prikazuje grešku i neće uopće pokrenuti video.Reinstalirao sam broser, flash i opet se događa.Neznam jel problem kod njih ili u mom internetu
meni je sve ok
Youtube meni često prikazuje grešku i neće uopće pokrenuti video.Reinstalirao sam broser, flash i opet se događa.Neznam jel problem kod njih ili u mom internetu
ma taj youtube je sav u kur.. khm..
uploadam video cijeli dan jbt uvijek neki mrtvi error
Odkad Youtube ima filmove?Ja naišao na neki dugačak sat i pedeset minuta
Jbt. gdje su svi..............
uploadaju videe na youtube.................................................................................................................................................
Spavaju
Večer narode, gledao sam bas andromedu na rtl-u. Nema se nista pametno radit, sutra se u 8 ujutro dizati pa na misu.
Spavaju
Ne bi subotom otisao prije 3 na spavanje pa da ga hebes, jedino tad mogu ostat budan do kad hocu svi ostali dani buđenje u pola 6 ukljucujuci i subotu osim nedjelje
..................
Kako je dobar Sysinternals Suite.Stvarno ima korisnih alata u zamjenu za neke Windows-ove.Recimo zamjena za Task manager je odlična.Pa čak ima i one virtualne desktope, svašta...
e jel znate možda jel postoji neki set ono mjenjač volan gas kočnica kvačilo
ja bi baš šalto brzine
meni to prefora
di to ima i koliko to košta?
e jel znate možda jel postoji neki set ono mjenjač volan gas kočnica kvačilo
ja bi baš šalto brzine
meni to prefora
di to ima i koliko to košta?
Nešto ovako?
Samo dvije i pol glave, LOL nedam ni lipe
..............
Moze pomoc neznam kako namjestiti tunngle jeli samo udjem u wormse i sada NETWORK ili Local games?