Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.176.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Genoxxx kaže...
Mitch kaže...

Pa to je film po istinitim radnjama, odnosno cijeli film je snimljen privatnim amaterskim kamerama, samo su izvukli ono najbolje.

zar je to zbilja bilo stvarno ????

ne, nije, to na pocetku filma pise kako bi se dobio jos strasniji dojam, no negdje sam procitao da je to laz 

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
17 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Mitch kaže...

Pa to je film po istinitim radnjama, odnosno cijeli film je snimljen privatnim amaterskim kamerama, samo su izvukli ono najbolje.

zar je to zbilja bilo stvarno ????

ovisi o djelu kojeg si gledao, onaj iz 2009 je snimljen sigurnosnim kamerama po stanu.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
16 godina
Mitch kaže...

ovisi o djelu kojeg si gledao, onaj iz 2009 je snimljen sigurnosnim kamerama po stanu.

gledao sam onaj u kojem lika ubije njegova cura na kraju, ono kad je "demon" ušao u nju

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Najbolje nam je išlo u sklopu Austro Ugarske, bili smo doslovce velesila...nama treba netko tko će zapovijedati, tko će govoriti kaj da radimo, jer kad dobimo uzde u ruke tek onda stvari krenu nagore, jer čelni ljudi su uvijek poluretardirani.

Tko će nam govoriti kad je sve korumpirano. Svak gleda samo na svoju guzicu. I ako osude koga pa ga pošalju na hlađenje kao što su polančeca, on je već za par mjeseci vani zbog veze. Isto tako da sanadera zatvore, bio bi on brzo vani bez brige. To je sve jedna te ista mafija gdje pokrivaju jedan drugoga. A hitlerovsko vrijeme je prošlo, kad je cilj bio osvajanje država, teritorija... danas je glavni cilj zgrnut pare, a za ostale ljude ih boli ona stvar.

18 godina
Mitch kaže...
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...
Genoxxx kaže...

evo upravo pogledao paranormal activity i usro se živ na kraju, to je najbolji horor koji sam pogledao Cool

nisam ga pogledao, nit cu ga pogledati, pregledao sam trailer i na traileru nis nije strasno... mos mi rec sta je u tom filmu strasno?

pa da znaš cijeli film se sastoji od tih neobjašnjenih pojava ali na kraju je serious sh**t pogledaj pa ćeš vidit Smijeh

Je kak da ne bi izgleda ko da je istina, ali nije u tom je poanta nisu to bas amaterske kamere. Jest da su male ali kostaju da boli glava, nije sve u velicini kad se radi o digitalnim kamerama ak si gledal Cloverfield onda ti je sve jasno.Nevinašce

16 godina
rambox kaže...

Je kak da ne bi izgleda ko da je istina, ali nije u tom je poanta nisu to bas amaterske kamere. Jest da su male ali kostaju da boli glava, nije sve u velicini kad se radi o digitalnim kamerama ak si gledal Cloverfield onda ti je sve jasno.Nevinašce

da, malo mi je kamera bila sumljiva :/

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
doxy kaže...

Najbolje nam je išlo u sklopu Austro Ugarske, bili smo doslovce velesila...nama treba netko tko će zapovijedati, tko će govoriti kaj da radimo, jer kad dobimo uzde u ruke tek onda stvari krenu nagore, jer čelni ljudi su uvijek poluretardirani.

Tko će nam govoriti kad je sve korumpirano. Svak gleda samo na svoju guzicu. I ako osude koga pa ga pošalju na hlađenje kao što su polančeca, on je već za par mjeseci vani zbog veze. Isto tako da sanadera zatvore, bio bi on brzo vani bez brige. To je sve jedna te ista mafija gdje pokrivaju jedan drugoga. A hitlerovsko vrijeme je prošlo, kad je cilj bio osvajanje država, teritorija... danas je glavni cilj zgrnut pare, a za ostale ljude ih boli ona stvar.

možd ću sad zvučat bahato, ali ne trkeljajte kakvi hitleri i kava austro-ugarska i bakrači...znate vi koje je stoljeće? velesila, pfff... 4 svijetska velesila smo bili za vrijeme juge, btw. sve je to za kooratz... dok narod ne doživi kritičnu masu kojoj pukne film i napravi blagu varijantu franc. revolucije nema tu spasa...  ovi naši nisu ništa drugačiji nego bilo čiji, samo kod nas se događa pa su najgori, "mi" smo im sami pustili da rade to što rade i raditi će to dok mogu i nek rade kad smo idioti...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

možd ću sad zvučat bahato, ali ne trkeljajte kakvi hitleri i kava austro-ugarska i bakrači...znate vi koje je stoljeće? velesila, pfff... 4 svijetska velesila smo bili za vrijeme juge, btw. sve je to za kooratz... dok narod ne doživi kritičnu masu kojoj pukne film i napravi blagu varijantu franc. revolucije nema tu spasa...  ovi naši nisu ništa drugačiji nego bilo čiji, samo kod nas se događa pa su najgori, "mi" smo im sami pustili da rade to što rade i raditi će to dok mogu i nek rade kad smo idioti...

pa kažem, prošla su ta hitlerovska i austro ugarska vremena osvajanja.

ali da i dođe do neke revolucije što čisto sumnjam, opet će na vlast doći još gora mafija no sad. ja odgovorno tvrdim da je to stvar mentaliteta i da se protiv toga ne može. možmo se mi rugat slovencima koliko nas volja, ali činjenica je da su u suštini bolji narod od nas.

16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

a moj atigameru...

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

a moj atigameru...

ša je zakrpo?

17 godina
neaktivan
slažem se; i to hejtanje tih slovenaca mi isto ide naživce to je sve taj fetara pervan zakuho, nekad je i on bio dobar al sad...
bio sam u sloveniji i oni su bome uređeni, nema kod njih...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
M.bug.hr izgleda ogromno na ovom ekranu od Desirea...:)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
ša je zakrpo?

ma ništa,evo jedva krpam kraj s krajom Smijeh

16 godina
protjeran

al kako imam odlicnu tipkovnicu samo 20 kuna 

u konzumu, sučelje usb neka force

onak baš mi sad već leži pod rukom i ima hebenica zvuk onak preugudno je tipkat...

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

onak baš mi sad već leži pod rukom i ima hebenica zvuk onak preugudno je tipkat...

aha

16 godina
protjeran

patch nešta si napiso?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
neaktivan

Laku noc ljudi. Idem spavati ranije,ujutru rano ustajem. Sutra mi upis u 2. razred ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

patch nešta si napiso?

aha

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
ma ništa,evo jedva krpam kraj s krajom Smijeh

još radiš?

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
još radiš?

da,ali sam pri kraju

možda odem još koji put ali za mene je sezona,može se reći,gotova

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 0:05 (patch123).
18 godina
I Am Alive kaže...

Pogledaj odozada na tipkovnici vjerojatno pise rok trajanja, ko na mljeku recimo ali ovdje je tri mjeseca obicno ili manje za takvu tipkovinicu.NevinašceBelji se

16 godina
protjeran
da evo piše
OVO.JE.PREODLICNA.TIPKOVNICA
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

da,ali sam pri kraju

možda odem još koji put ali za mene je sezona,može se reći,gotova

fino, znači da ćeš više spamat ubuduće Osmijeh

ili nećeš jer škola počinje Izlanuo se

17 godina
neaktivan

(zijev)

Sta se radi?

There is no spoon.
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
fino, znači da ćeš više spamat ubuduće Osmijeh

ili nećeš jer škola počinje Izlanuo se

hahhah,najviše spamam u vrijeme škole

preko ljeta se kupam i radim,nemam vremena za forum

kad počne škola onda sam na forumu Smijeh

16 godina
protjeran
patch123 kaže...
I Am Alive kaže...

aha

Jesi dosadan patch...

(sada će napisati nešto tipa super, aha, cool, da)

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan
Exploring HTC Desire...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Jesi dosadan patch...

(sada će napisati nešto tipa super, aha, cool, da)

super,aha,cool,da

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

hahhah,najviše spamam u vrijeme škole

preko ljeta se kupam i radim,nemam vremena za forum

kad počne škola onda sam na forumu Smijeh

zato prolaziš dvicom Smijeh

ili padaš godinu Šutim

16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
zato prolaziš dvicom Smijeh

ili padaš godinu Šutim

nisam ja kao neki sa foruma

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice