Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.176.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Batista kaže...
brezonja kaže...

a ja gledao saborsko zasjedanje, kad bi barem više ljudi pratilo zasjedanja, hdz nebi imao nade za spas ( osobno , hvala bogu ), nemogu srezat troškove javnog sektora jer se boje sindikata , koji su po meni bahati jer oni očekuju da imaju istu plaću i u krizi dok večina zaposlenih u privatnom sektoru su već doživjeli smanjenje plaća.

Ma kakve place... Treba udrit po porezu za bogatase koje imaju jahte, vile, brabuse i sl... Povecat kazne, 2 dana za redom citam kako se lik vozi 250 km/h po autoputu... U Svicarskoj je lik dobio kaznu cca milijun kuna i zapljenu auta - SLS AMG-a... Tako se puni drzavni proracun, a ne oni ce sad poskupjet benzin, trule smradonje saborske.

Sa boldanim se slažem, a sa ostalim ne. Nije uvijek riješenje samo udrit porez na bogate, jer će onda svi oni otić iz zemlje.

Svima su se zbog krize smanjila primanja, a sindikati ustraju na tome da njihove plaće ostanu netaknute, pa kakva arogancija.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
18 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Rasprodali su sve kaj su imali, bile su rasprave da prodaju neke otoke... Rasturili su cijelo gospodarstvo kako bi mogli uvazat usranu hranu po banalnoj cijeni i prodavali je po cijeni svjeze hrane. Uvazaju robu da sebi napune dzepove.

Hrvatska je drzava koja "ne moze" prehranit samu sebe, kakva je to drzava ? Dignu kredit da plate stare dugove. Suker se hvali time ! Tudjman je bil djubre, al ovi su djubrad prokleta od samog vraga.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
patch123 kaže...

Hajduk i Dinamo prošli u Euroligu

Sam sebe kvotaš. Interesting Smijeh

18 godina
Ige kaže...

Sa boldanim se slažem, a sa ostalim ne. Nije uvijek riješenje samo udrit porez na bogate, jer će onda svi oni otić iz zemlje.

Svima su se zbog krize smanjila primanja, a sindikati ustraju na tome da njihove plaće ostanu netaknute, pa kakva arogancija.

Stari moj, sve tu stima. Samo zapitaj se kolko ima njih koji su ajmo rec postenim, ne zakonskim, putem dosli do tolke love da si mogu priustit jahte, vile i sl...

17 godina

večer, sad odoh u apartman, kao i zadnje 3 večeri, jbte

mater me zvala jučer u 5:16, pa šta mogu tada radit...Nevinašce

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ma kakve place... Treba udrit po porezu za bogatase koje imaju jahte, vile, brabuse i sl... Povecat kazne, 2 dana za redom citam kako se lik vozi 250 km/h po autoputu... U Svicarskoj je lik dobio kaznu cca milijun kuna i zapljenu auta - SLS AMG-a... Tako se puni drzavni proracun, a ne oni ce sad poskupjet benzin, trule smradonje saborske.

slažem se s time ali to je sitniš u ovo doba kada se zbog svih predizbornih obečanja i dizanja plaća, mirovina, gradnje mostova moraju dizati milijarde kredita da bi se to sve otplaćivalo, mislim ja nemam ništa protiv toga svega ali sve dok je sve to u okvirima mogućeg a ne da se radi dobivanja izbora mora prodavat hrvatsku a kad se proda kriva je recesija .... mislim hvala bogu što je hrvatska takva izvozna velesila pa se možemo toliko izvlačiti na pad svijetskog tržišta a ne na prave uzroke.

EDIT

i da , treba provesti temeljitu provjeru tko je pravi branitelj a tko "branitelj"

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 23:15 (brezonja).
18 godina

Milinovic si gradi kucu od 5 milijuna kuna... On bi moral imat placu preko 100 000 kn da uspara u 4 god 5 milijuna kuna...

90% takvih zastupnika treba strpat u karantenu i bacit im unutra napalm bombu.

18 godina
neaktivan
Batista kaže...
Ige kaže...

Stari moj, sve tu stima. Samo zapitaj se kolko ima njih koji su ajmo rec postenim, ne zakonskim, putem dosli do tolke love da si mogu priustit jahte, vile i sl...

Jbg, to nećemo nikad saznat...pravedno bi bilo dokazat tko je što uzeo i onda mu to oduzet +kamate, ali nažalost to se nikad neće dogodit.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan

I'm back bitches Smijeh

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

I'm back bitches Smijeh

Na profilu ti piše autori koje prati: xxx,xxx, mitch, xxx

hahah :D sam sebe uhodiš :D

17 godina

pa i moj tata je tajkun, samo to ne smin reč-....

17 godina
protjeran
brezonja kaže...
Batista kaže...

slažem se s time ali to je sitniš u ovo doba kada se zbog svih predizbornih obečanja i dizanja plaća, mirovina, gradnje mostova moraju dizati milijarde kredita da bi se to sve otplaćivalo, mislim ja nemam ništa protiv toga svega ali sve dok je sve to u okvirima mogućeg a ne da se radi dobivanja izbora mora prodavat hrvatsku a kad se proda kriva je recesija .... mislim hvala bogu što je hrvatska takva izvozna velesila pa se možemo toliko izvlačiti na pad svijetskog tržišta a ne na prave uzroke.

EDIT

i da , treba provesti temeljitu provjeru tko je pravi branitelj a tko "branitelj"

Registar je bio objavljen i 90% točan/ispunjen. Ali više sile su se pobrinule za njega.

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
16 godina
neaktivan

Treba ih stavit sve u jedan avion pa ih rezletit negdje u šumi kao što su kaczynskog i poljske političare. Iako se bojim da bi još gora mafija došla na vlast od sadašnje. Jbg korimpirana smo država i ti ne možeš protiv našeg mentaliteta.

16 godina
Mitch kaže...

I'm back bitches Smijeh

wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nigga

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
18 godina
Ige kaže...

Jbg, to nećemo nikad saznat...pravedno bi bilo dokazat tko je što uzeo i onda mu to oduzet +kamate, ali nažalost to se nikad neće dogodit.

Da, da... Tak je to...

Zvuci blesavo i mozda banalno, ali Hrvatska od kralja Zvonimira nije stala na noge kako spada...

Ne znam dal znate, al pocetkom 90.-ih Hrvatska je prodala svoje opticke vodove (bar mislim da su bili opticki) T-comu i zato placamo tako skup net. Imali smo u to vrijeme jednu od najjacih infrastruktura u svijetu - bili smo u prvih top 5.

Idem ja u krpe... Adios muchachos.

17 godina

nije to stvar mentaliteta, nego su jbeno pokvareni, svak da sebe

stavi u njihovu poziciju, svakako bi napravia isto i tu se nema šta pričat,

ma bolilo bi me da kradu i da nešto rade, nego samo kradu...

triba ka u franc zapalit 20-ak auta,pribit par policajaca, također

par njih i onda bi vidia kako se radi

17 godina
protjeran

U junačkoj zemlji miloj, lijepoj i dalekoj
u godini Gospodnjoj šest stotina i nekoj
spustila se na tu zemlju sila
plava je krv narod predvodila

Drhti zemlja, kamen puca
kroz nebeska vrata
dojahao bijeli vitez
sa mačem od zlata

Dajte mi komad zemlje svete
zemlja je i mati i dijete

Ljubi svoju zemlju
na njoj ti sagradi dom
i brani je krvlju svojom
povezan si s njom

Ljubi svoju zemlju
ljubi blagoslovljen plod
i ponosno po njoj hodaj
svoj zemaljski hod

Dajte mi komad zemlje svete
zemlja je i mati i dijete

Bijeli vitez krenu natrag kroz nebeska vrata
ostavio lijepu našu bez gladi i rata
pred nebeskog Oca klekne s riječima od zlata
predao sam zemlju svetu u ruke Hrvata

A junačka zemlja moja mila
do danas je riječi zapamtila

Bilo nam je i gore, puno gore. Vlade dolaze i odlaze, zemlja samo ostaje i naša djeca...ipak treba i na njih misliti, treba se riješiti vlade. Kak u Italiji, u zadnjih 50 godina 50 vlada su promijenili, ak ne štima tjeraj van, i tak ukrug dok nisu došli blizu onog kaj su si zamislili, iako su daleko od toga, ide im bolje nego nama čak i s onom mafijom. Otjerat vladu, stavit naše stručne ljude nazad i amen.

18 godina
ATiGamer kaže...

Treba ih stavit sve u jedan avion pa ih rezletit negdje u šumi kao što su kaczynskog i poljske političare. Iako se bojim da bi još gora mafija došla na vlast od sadašnje. Jbg korimpirana smo država i ti ne možeš protiv našeg mentaliteta.

Nama treba jedan Hitler, samo da nema apetit za pokoravanje ostalih drzava... Da nam takav gazda dodje, ne bi se nitko usudil ukrast kilu soli.

17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Mitch kaže...

I'm back bitches Smijeh

Ništa.

Dobio sam crveni jer sam objavio sadrzaj pp u kojem je bio Kora kad me vrijeđa i onaj lik šta prodaje TL invite za 120 kn.

18 godina
neaktivan

za to što namse dešava kriva je ljudska glupost i naivnost, trebalo bi zakonski odrediti minimum odgledanih sati saborskih zasjedanja da se čovijeka uputi u ono što se događa, jer najgore je bit flegma tip kojeg se kao ne tiče politika a čije će odluke njega pogoditi.

16 godina
Mitch kaže...
Hambrle kaže...
Mitch kaže...

I'm back bitches Smijeh

Ništa.

Dobio sam crveni jer sam objavio sadrzaj pp u kojem je bio Kora kad me vrijeđa i onaj lik šta prodaje TL invite za 120 kn.

koliko si dugo bio suspendovan

16 godina

evo upravo pogledao paranormal activity i usro se živ na kraju, to je najbolji horor koji sam pogledao Cool

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
17 godina
protjeran
Batista kaže...
ATiGamer kaže...

Nama treba jedan Hitler, samo da nema apetit za pokoravanje ostalih drzava... Da nam takav gazda dodje, ne bi se nitko usudil ukrast kilu soli.

Najbolje nam je išlo u sklopu Austro Ugarske, bili smo doslovce velesila...nama treba netko tko će zapovijedati, tko će govoriti kaj da radimo, jer kad dobimo uzde u ruke tek onda stvari krenu nagore, jer čelni ljudi su uvijek poluretardirani.

17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

koliko si dugo bio suspendovan

4

16 godina
Genoxxx kaže...

evo upravo pogledao paranormal activity i usro se živ na kraju, to je najbolji horor koji sam pogledao Cool

nisam ga pogledao, nit cu ga pogledati, pregledao sam trailer i na traileru nis nije strasno... mos mi rec sta je u tom filmu strasno?

16 godina
Hambrle kaže...
Genoxxx kaže...

nisam ga pogledao, nit cu ga pogledati, pregledao sam trailer i na traileru nis nije strasno... mos mi rec sta je u tom filmu strasno?

pa da znaš cijeli film se sastoji od tih neobjašnjenih pojava ali na kraju je serious sh**t pogledaj pa ćeš vidit Smijeh

17 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...
Genoxxx kaže...

pa da znaš cijeli film se sastoji od tih neobjašnjenih pojava ali na kraju je serious sh**t pogledaj pa ćeš vidit Smijeh

Pa to je film po istinitim radnjama, odnosno cijeli film je snimljen privatnim amaterskim kamerama, samo su izvukli ono najbolje.

16 godina
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...
Genoxxx kaže...

necu da ga gledam, znam da onaj lik umire na kraju, ma ni ne interesuje me toliko film, samo pitam sta je strasno Neodlučan

18 godina
Ige kaže...
Batista kaže...
brezonja kaže...

a ja gledao saborsko zasjedanje, kad bi barem više ljudi pratilo zasjedanja, hdz nebi imao nade za spas ( osobno , hvala bogu ), nemogu srezat troškove javnog sektora jer se boje sindikata , koji su po meni bahati jer oni očekuju da imaju istu plaću i u krizi dok večina zaposlenih u privatnom sektoru su već doživjeli smanjenje plaća.

U svicarskoj se kazne naplacuju u prometu prema tome kolko love imas, kaj je najbolje pa se ti vozi 300 na sat sa 30 milijuna eura na racunu.Nevinašce Kad tad ce vecina zakona iz Europe kod nas biti ovak ili onak samo treba proc vremena pa onda bude drukcije.Nevinašce

16 godina
Mitch kaže...

Pa to je film po istinitim radnjama, odnosno cijeli film je snimljen privatnim amaterskim kamerama, samo su izvukli ono najbolje.

zar je to zbilja bilo stvarno ????

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice