od kad sam rekao da mi se od stvarnih objekata pricinjavaju 3d modeli
Objasni...
Objasni...
Ljudi jel dosta moga imitiranja Mentalista? ...ili da nastavim?
Samo nastavi...
Očito nisi napisao ništa na što bi netko reagirao..
Steraj sve u qurac pa ćeš dobit pažnju..a ni ovaj način nije loš..
ali prije sta god da kazem svi komuniciraju samnom pa razgovaramo, sada sta god da napisem isto da nisam, isto da mi je post izbrisan, nastavljaju se citirati postovi iznad mog i nastavlja razgovor kao da nisam nista ni napisao, pa se osjecam cudno, ne znam sta sam skrivio, pa sad pitam
Nisi ništa skrivio nego su svi nečim zauzeti:
Objasni...
nemam sta objasnjavat, tako je kako je, idem autom, prolazim kraj kuce, ja mislim da je to radjeno u 3ds maxu :S i ne samo kuce, i ostali objekti, miš, komp, stol, kuhinja......
gdje ste pičićiii jel sapunjate mačora ??
Ljudi jel dosta moga imitiranja Mentalista? ...ili da nastavim?
Samo nastavi...
Neću, samo stvaram lošu sliku o svom drugom JA, ili sliku da dobro glumim.
ali prije sta god da kazem svi komuniciraju samnom pa razgovaramo, sada sta god da napisem isto da nisam, isto da mi je post izbrisan, nastavljaju se citirati postovi iznad mog i nastavlja razgovor kao da nisam nista ni napisao, pa se osjecam cudno, ne znam sta sam skrivio, pa sad pitam
...a ja sam odgovorio
On ne ubija.. on radi ono što mu piše u nicku...
Ja slažem dodatnu konfu za frenda
@ivan - hahahahahaahhahaah nije daleko - sinoć u svatovima je bilo akcije na igralištu nogometnom.
Vidim da vam je dosadno
Vidim da vam je dosadno
Says who?
Vidim da vam je dosadno
Loše vidiš
Vidim da vam je dosadno
jel sapunjaš ti mačora ??
Says my ass
Majke mi, ti si za instituciju.....za one koji su zarokali mozak u blokadu
Vidim da vam je dosadno
jel sapunjaš ti mačora ??
shut the fu***ng up
:P... ma šuti čovječe. :P
OK! ODUSTAJEM, slabo imitiram mentalista, ostali im so fucking sorry što sam vas vrijedao (umjetno :P )
@ivan - hahahahahaahhahaah nije daleko - sinoć u svatovima je bilo akcije na igralištu nogometnom.
Opiši malo tu situaciju....
Ok aj sad te bendam oko 32 % i šta sad....oš da budemo BFF il koji qrac...aj govori
:P... ma šuti čovječe. :P
OK! ODUSTAJEM, slabo imitiram mentalista, ostali im so fucking sorry što sam vas vrijedao (umjetno :P )
Ok, sad kad si gotov moram ti nešto reći.Super si ga imitarao
Ok aj sad te bendam oko 32 % i šta sad....da budemo BFF il koji qrac...aj govori
nista dok covjek ne digne "hajku" odma me svi bendaju
Opiši malo tu situaciju....
E, pa pošto je malo dalje od mjesta gdje su bili svatovi bila zabava/tulum kako hoćeš, otišao sam jer ne podnosim cajke, tamo upoznao curu, otišli na igralište (tribine) i eto, malo jegera, malo pive, malo vina i voila - ostatak pretpostavite sami.
Joooj...ova tema ko tekstualni 4chan...A dobro, inače 4ucker, jel bilo udobno na igralištu....Jel lijepo pokošena trava
Najradije bi te na ignore mrknuo, ali tvoje budalaštine od postove me izmamljuju smijeh na lice. U smislu kako jedan lik može takve budalaštine pisat.
...ma oš' još jel' majke ti! :P
Ok aj sad te bendam oko 32 % i šta sad....da budemo BFF il koji qrac...aj govori
Ha...šta...ti men' pričaš
Ha...šta...ti men' pričaš
Joooj...ova tema ko tekstualni 4chan...A dobro, inače 4ucker, jel bilo udobno na igralištu....Jel lijepo pokošena trava
Pokošena jest, ali "moja ženska" je nakon što sam svršio s njom postala duplo pokošenija (i think you know what i mean) od travnjaka. ;)