Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.788.427
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

ne ozbiljno,ja ne gledam tv,koja je to serija dr.who in the house?

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Šef kaže...
Mentalist says:
''U rijecniku prostih ljudi, sve ovo je IMBA''

a ja se pitam što to znači?

imbalanced, neuravnoteženo, iz dote :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Daniman123 kaže...

Ajde sjedi malo se smiri....

Koji se ti klinac moraš uvijek praviti pametan, ajde malo oladi. Tvoje fore nisu smješne, postaješ dosadan sa svojim Moj PC :) Stavi me na deathlistu ako te toliko napaljuje...

Stavio bih te, no nisi me uvrijedio, nisi zasluzio, nema vise update-a za danas (mozda), te me to ne "napaljuje".

Sam ti mene stavi :D

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan

ne znam šta da napišem

čekam da dođe atigamer pa da malo sa njim popričam Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 23:23 (patch123).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Zato moja baba gleda sve živo. Onih te kjero mučo sapunjara ima valjda 10. Jedna za drugom ko filmski maraton. Ni ne trepne dok gleda:)

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Mentalist kaže...
Daniman123 kaže...

Koji se ti klinac moraš uvijek praviti pametan, ajde malo oladi. Tvoje fore nisu smješne, postaješ dosadan sa svojim Moj PC :) Stavi me na deathlistu ako te toliko napaljuje...

Stavio bih te, no nisi me uvrijedio, nisi zasluzio, nema vise update-a za danas (mozda), te me to ne "napaljuje".

aha samouvjeren si dok ti se ne pojavi sa nožem na vratima :D

17 godina

uh..ponoca a jos se nisam pomecio sa zenom...adio faperi.

teško vrijeme za matore
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
torrente kaže...

Zato moja baba gleda sve živo. Onih te kjero mučo sapunjara ima valjda 10. Jedna za drugom ko filmski maraton. Ni ne trepne dok gleda:)

Riga mi se od tih serija... Rađe bi gledao rekalme nego to... :)

16 godina
neaktivan
Torrente, pa to je grijeh!
Serija je odlična, trebaš je skinut... Bar skini 1. sezonu, da vidiš kako je super. Meni je najbolji kraj 3. i početak 4. sezone, kad bira nove liječnike za tim...
:)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

uh..ponoca a jos se nisam pomecio sa zenom...adio faperi.

Aj bjež i obavezno stavi Kasperskog:)

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
15 godina
protjeran
Ige kaže...
Daniman123 kaže...
Mentalist kaže...
Daniman123 kaže...

aha samouvjeren si dok ti se ne pojavi sa nožem na vratima :D

Neka dođe... Al nemam ga ponudit pićem.

17 godina
Šef kaže...
Torrente, pa to je grijeh!

vidio sam u par navrata da ukucani zure u to,oko odprilike u ova doba.

teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Krešo91 kaže...

Ima...evo: Cool

This is..................

Not Belji se

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
protjeran
lukavg kaže...

Zašto misliš da znaš pravopis dovoljno?

Zašto nema potrebe da ne griješiš? Među nama kakvima? Hoćeš reći da namjerno praviš greške (može i greške i griješke i to na hrvatskom, a ne Hrvatskom jeziku)?

Nisam baš siguran da Hrvati baš tako jako vole Boga. Jedno je što govore, drugo je što misle. Odi nedjeljom u crkvu pa vidi koliko ih je zapravo malo. Kako se ponašaju jedni prema drugima? Ako aludiraš na postove nekih forumaša (i mene) prema tebi, mi se prema tebi ponašamo sasvim u redu. Nigdje te ne vrijeđamo, samo argumentirano raspravljamo. I da, ti fanatično voliš Housea.

Mislim jer je to ono sto ljudi rade, kad to ne rade desavaju se lose stvari (oznacene zutom bojom).

Medju forumasima koji ne znaju za tocku.

Ne, ne pisem greske namjerno, nego se ne trudim kao za Skolsku pismenu zadacu.

Nedeljom ne idem u Crkvu, niti namjeravam jer bi me mnogo ljudi cudno gledalo...

Oprosti za onu gresku, iako ne znam zasto se izvinjavam... U razmisljanju kako da formiram recenicu, spojile su mi se dvije ideje i desila se greska.

I da, hvala ti mislioce sto poznas moje najdublje tajne.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
eterna luchar kaže...
šta se vi toliko nabrijavate meni je Mentalist baš zakon i uvijek mi je drago gledati kak vas namjerno izbacuje u takta samo zato jer ne kužite da je zaj*bant... e da dobra veče... i Mentalist na hrvatskom se ne piše griješke već greške, to ti je ko da kažeš mijeso umjesto meso

Evo još jednog poput mene koji konta mentalista i zna da se on na taj nacin zayebava s nama kroz salu ali ostatak eto ozbiljno shvaca mentalista.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
neaktivan
pda ja ne kužim šta ovi briju lik je totalno ok... nikad s njim imo ni jednu lošu situaciju na forumu
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Evo još jednog poput mene koji konta mentalista i zna da se on na taj nacin zayebava s nama kroz salu ali ostatak eto ozbiljno shvaca mentalista.

pa humor i zayebancija i jesu u stvari jedino ozbiljne,ostalo je licemjerje

17 godina
neaktivan

Podrška mentalistu!!

16 godina

Za mene je Mentalist "Mudrac zarobljen u tijelu duhovitog tinejdžera". Iznenađen

16 godina
4ucker kaže...

eterna luchar kaže...
pda ja ne kužim šta ovi briju lik je totalno ok... nikad s njim imo ni jednu lošu situaciju na forumu

Još benzina... Smijeh

Samo vi zakuhavajte. Belji se

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

LOL

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
15 godina
neaktivan

a ljudi moji sta se prepirete bzvz ovdje je stanje poput ove dole slike Izlanuo se

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

cilj šale je da nasmiješ nekoga

umirao sam od smijeha na matine postove (GLUPOST)

također neki forumaši su me nasmijali (ŠALA)

mentalist do sada nije bio ni blizu da me nasmije,ne piše gluposti kao mato,ali ako je ovo njegov smisao za humor onda je po mom mišljenju je više iritantan nego smiješan

ja nemam ništa protiv lika ali nije ni da ga volim i poštujem kao neke druge forumaše

16 godina
zadnja-kocnica kaže...

a ljudi moji sta se prepirete bzvz ovdje je stanje poput ove dole slike Izlanuo se

Hahahahaha!

16 godina
protjeran
4ucker kaže...

Za mene je Mentalist "Mudrac zarobljen u tijelu duhovitog tinejdžera". Iznenađen

Stvar koja me najvise rastuzi i pobudi depresiju u meni nije ona sto ne smijem igrati igara ili sto nemam curu, vec to sto vjerovatno nikada necu znati ono i onoliko koliko bih zelio.

Koliko vas to pomisli?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
patch123 kaže...
4ucker kaže...

cilj šale je da nasmiješ nekoga

umirao sam od smijeha na matine postove (GLUPOST)

također neki forumaši su me nasmijali (ŠALA)

mentalist do sada nije bio ni blizu da me nasmije,ne piše gluposti kao mato,ali ako je ovo njegov smisao za humor onda je po mom mišljenju je više iritantan nego smiješan

ja nemam ništa protiv lika ali nije ni da ga volim i poštujem kao neke druge forumaše

ŽUTO: Ali eto, to je njegov stil humora.

ZELENO: Poput mene jelda? Nevinašce

@ gornji post - pa kazite sad da nije mudar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 23:33 (4ucker).
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Mislim jer je to ono sto ljudi rade, kad to ne rade desavaju se lose stvari (oznacene zutom bojom).

Nedeljom ne idem u Crkvu, niti namjeravam jer bi me mnogo ljudi cudno gledalo...

Oprosti za onu gresku, iako ne znam zasto se izvinjavam... U razmisljanju kako da formiram recenicu, spojile su mi se dvije ideje i desila se greska.

Hoho. To sam čekao. Dodan sam na deathlistu. I to kao prvi koji ga nije uvrijedio. I opet si napravio neke greške. Namigiva

Još ti mene vrijeđaš. Zašto sam na kraju na deathlisti? Zato što se ne slažeš s mojim mišljenjem, ili? Lijepo je to. Htio sam ući u raspravu nakon nekoliko tvojih bahatih postova (primjerice onaj gdje si rekao da na BOL forumu nema nikog tebi dostojnog za raspravu, ili onaj gdje si napisao nešto o svom briljantom umu).

Ja ne poznajem tvoje najdublje tajne. Ako je tvoja najdublja tajna da si fanatični obožavatelj Housea, onda tvoja tajna nije dobro čuvana. Namigiva

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
4ucker kaže...

Stvar koja me najvise rastuzi i pobudi depresiju u meni nije ona sto ne smijem igrati igara ili sto nemam curu, vec to sto vjerovatno nikada necu znati ono i onoliko koliko bih zelio.

Koliko vas to pomisli?

Ja samo pomislim da ti ni nećeš imati curu :(

zajebancija naravno, ima ih svakakvih, pa i na prodaju

15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

Ige kaže...

Podrška mentalistu!!

4ucker kaže...

16 godina
lukavg kaže...
Mentalist kaže...

Hoho. To sam čekao. Dodan sam na deathlistu. I to kao prvi koji ga nije uvrijedio. I opet si napravio neke greške. Namigiva

Još ti mene vrijeđaš. Zašto sam na kraju na deathlisti? Zato što se ne slažeš s mojim mišljenjem, ili? Lijepo je to. Htio sam ući u raspravu nakon nekoliko tvojih bahatih postova (primjerice onaj gdje si rekao da na BOL forumu nema nikog tebi dostojnog za raspravu, ili onaj gdje si napisao nešto o svom briljantom umu).

Ja ne poznajem tvoje najdublje tajne. Ako je tvoja najdublja tajna da si fanatični obožavatelj Housea, onda tvoja tajna nije dobro čuvana. Namigiva

Cut the crap! -.-'

Ali zbilja, dosta je bilo prepiranja.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice