- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pikseli ti umiru
kad je sahrana?
nemože se to uslikat,a ebemu nije valjda da je grafa crkla,e ebat ga,al ja ono derem betmena i odjednom igra zabagirala i morao sam izaći iz igre
pikseli ti umiru
kad je sahrana?
Sada neče moći igrati igre
TNX...onaj 240 SX sam slagao nekih sat vremena...jbg trudim se kolko god mogu
pikseli ti umiru
kad je sahrana?
nemože se to uslikat,a ebemu nije valjda da je grafa crkla,e ebat ga,al ja ono derem betmena i odjednom igra zabagirala i morao sam izaći iz igre
Kak ne možeš uslikat...pa jbt uzmi neki fotić ili mobitel i uslikaj i stavi ovdje
u jbemu maater koja šteta,jeebem mu joj maajku i grafickoj kako odjednom,ma jeebeni physx sam ukljucio,al igra je opet podmazano išla
TNX...onaj 240 SX sam slagao nekih sat vremena...jbg trudim se kolko god mogu
pikseli ti umiru
kad je sahrana?
Kak ne možeš uslikat...pa jbt uzmi neki fotić ili mobitel i uslikaj i stavi ovdje
ma jebiiga nemam mobitel,imam k770 al crkla kamara
do monitora je to
ma jebiiga nemam mobitel,imam k770 al crkla kamara
imaš print screen.
99% grafa otišla
Večeras je manje posla, pa možda uslikam auta oko ponoći i stavim... A možda i ne...

u jbemu maater koja šteta,jeebem mu joj maajku i grafickoj kako odjednom,ma jeebeni physx sam ukljucio,al igra je opet podmazano išla
A ništa onda...novi monitor i hebat ga
večer.. ajme kako san se priladija...krepat ću
imaš print screen.
99% grafa otišla
ke ga plašiš :P
Smiri hormonćeke :D
Lupi nogom par puta i stvar riješena :D
Slušaj mislim da znam kako riješiti...
Ovako odi u windows folder (tamo ti on skriva ta sranja jedno vrijeme sam ze zabavljao sa time)
Obriši Sistem32
Kompjuter če izvrsno raditi...
Ako kompjuter ipak nebude radio onda ga nosi na servis...
daj bože da je do monitorar,jer trebao sam kupiti monitor novi i brat našo neki lg 19 inca,a trebo sam kupiti samsung 20 sa 2 mili sekunde odziva :(
daj bože da je do monitorar,jer trebao sam kupiti monitor novi i brat našo neki lg 19 inca,a trebo sam kupiti samsung 20 sa 2 mili sekunde odziva :(
Grafa je otišla 100 posto....
evo vam print screen nista na njemu nema dok ja sad vidim
pa ništa nije za vidit. restartaj komp pa vidi. ako imaš neke točkice ili crte po monitoru, to je većinom problem s grafičkom memorijom. vidi kolike su ti temp grafe.
Ja imam ovaj svoj LG pod Moj PC već godinu dana i radi perfektno...samo šteta što sam ga kupio u VeMilu dok je još radio sad je prop'o k'o Grčka
pa max temperatura grafe je 75 kad igram baš ponekad provjerim u gpuz i nikad nisam vidio veću temperaturu od 75
evo vam print screen nista na njemu nema dok ja sad vidim
pa ništa nije za vidit. restartaj komp pa vidi. ako imaš neke točkice ili crte po monitoru, to je većinom problem s grafičkom memorijom. vidi kolike su ti temp grafe.
A de samo mu je monitor prljav...
Ili ga je zapljuvao :D
oće netko nfsu2 lan
pa max temperatura grafe je 75 kad igram baš ponekad provjerim u gpuz i nikad nisam vidio veću temperaturu od 75
Ehhhh....
Onda je kučište :D
evo restarto i sad je sve ok,ali nek se jeebu oni koji su skocili i odma rekli da je grafa roknila,
ljudi šta je s vemilom nisam ih pratio odavno.. Na stranici im gledam cijene.. nisu nešto skupi
evo restarto i sad je sve ok,ali nek se jeebu oni koji su skocili i odma rekli da je grafa roknila,
mislim da zasluzujem hvala
mislim da zasluzujem hvala
e dobro je pa i ima dobrih duša ovdje,Hvala druže