LOCK
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OPEN!
Dobra večer.
22:00
Prerano si otvorio!Još nisi kutak zatvorio!
BAAAAN...minutu prerano.
BAAAAN...minutu prerano.
bilo je manje od minutu nego se nisam nadao da ce ova moja krntija ucitati to tako brzo pa :)
PS: Poruka je uređivana zadnji put danas u 22:00 (zadnja-kocnica)
Jel ima netko iskustva s ovim slušalicama?Imaju li 3.5 mm ulaz ili?Ništa ne piše
BAAAAN...minutu prerano.
bilo je manje od minutu nego se nisam nadao da ce ova moja krntija ucitati to tako brzo pa :)
mislim da je ipak moj laptop najveća krntija na ovom forumu. ^^
BAAAAN...minutu prerano.
mozemo se kladiti u sto god hoces ja mislim i mogu potvrditi da ja imam najgoru krntiju na ovom forumu :) CEk malo dobit ces dokaze
Ima i gorih
ewo da se pohvalim malo :)
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=112
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=114
od ovoga ne moze biti gore nikakao :)
mozemo se kladiti u sto god hoces ja mislim i mogu potvrditi da ja imam najgoru krntiju na ovom forumu :) CEk malo dobit ces dokaze
Ja se mogu kladit da je moj najsporiji.
I nema varanja, komp morate koristit stalno a ne da imate neki star 10 godina i novi
Večer svima
odoh se malo provozati s autom po gradu velika gospa je, fešta je vanka.
Večer...evo ja i Marsel se vozamo u NFS-u
E pozdrav jel ima netko ideju što bi ovo moglo biti, tko to šalje meni na msn, ovo mi je inače frend ali on kaže da uopće nije slao te poruke i sumnja na to da mu je hakiran msn akaunt. Mišljenja?
to tie virus.
prvu sam pobjedio a drugu idgubio za 12 sec
Meni ne radi SS ...pokaže mi samo desktop i neki crni parvokutnik u gornjem lijevom uglu ekrana
E pozdrav jel ima netko ideju što bi ovo moglo biti, tko to šalje meni na msn, ovo mi je inače frend ali on kaže da uopće nije slao te poruke i sumnja na to da mu je hakiran msn akaunt. Mišljenja?
to tie virus.
Njegovom prijatelju je virus
Malwarebytes-om nek skenira i naći će mu fun qurac malware-a.Najbolje da nakon toga i izbriše WLM, CCleanerom sve počisti i onda opet instalira
xfire?
e sta ima ljudi
xfire?
Neće ni to...ne prepozna igru kad pokrenem kao Admin...ali ju prepozna kad ju pokrenem normalno
Večer ljudi. Što večeras radimo?
ja jedem....mislim...koje pitanje...to svi znaju,jelte... :(
ewo bas zidamo jedan zid slobodno se pridruzi :)
Mahh baš mi se da. Evo ja gledam kak je onaj mali Englez zaradio milju dolara u 2 godine. Inače ima 16.
Mahh baš mi se da. Evo ja gledam kak je onaj mali Englez zaradio milju dolara u 2 godine. Inače ima 16.
MOOOOLIM? DI? ŠTA? I JA BI!! :D
Krešo, jesu ove čemu?