A f*ck sat mi kasni 2 minute
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

A svejedno...moj opening i closing je bolji
Sta kazete na moj wallpaper? Nasao na 4chanu.
lol
kreso mi je reko da vas sve mrzi
znamo

dobro sam ja , kako si ti?

obrnuto proporcionalni :)
Sa troznamenkastim eksponentom
watching dr. house...do not disturb :))
Sa troznamenkastim eksponentom
i to sve u zagradi na n-tu :D

Podijeljeno sa korijenom broja Pi
Ovako
citat
"Ja osobno mislim, da je problem u samom postavljanju problema. Djeljenje sa nulom nije uopce definirano u matematici, tj. ovaj problem je kontradiktoran na samom početku. (1/0). Dalje, ako nula i beskonačno nisu brojevi, onda ne može se primeniti nikakvo pravilo što se tiče operacije sa brojevima, znači opet smo na početku, tj sa matematičke strane gledišta nema smisla).
Međutim, 0+1=1 i beskonačno+1=beskonačno, znači da su i nula i beskonačno ipak brojevi, jer bi u protivnom ne bi mogli da primenimo na njih navedene operacije na primer.
Ja mislim da su nula i beskonačno ipak brojevi, samo postoje neki zakoni ili samo pravila u aritmetici koja nisu definisana, naprimer deljenje sa nulom."
Sin X/n (n i n kratis)
six=6
6=sex
pa tko ne bi volio matematiku onda B)
Ovako
citat
"Ja osobno mislim, da je problem u samom postavljanju problema. Djeljenje sa nulom nije uopce definirano u matematici, tj. ovaj problem je kontradiktoran na samom početku. (1/0). Dalje, ako nula i beskonačno nisu brojevi, onda ne može se primeniti nikakvo pravilo što se tiče operacije sa brojevima, znači opet smo na početku, tj sa matematičke strane gledišta nema smisla).
Međutim, 0+1=1 i beskonačno+1=beskonačno, znači da su i nula i beskonačno ipak brojevi, jer bi u protivnom ne bi mogli da primenimo na njih navedene operacije na primer.
Ja mislim da su nula i beskonačno ipak brojevi, samo postoje neki zakoni ili samo pravila u aritmetici koja nisu definisana, naprimer deljenje sa nulom."
Gdje si to iskop'o
ma nemas frke to je samo jedno misljenje nekoga sa foruma a zvuci zanimljivo pa sam stavio bzvz :)
Podijeljeno sa korijenom broja Pi
Pržim neke cedee za dirigenta orkestra i svaki drugi verbatimov cd se neće spržit
Jednog sam presavio i eksplodirao je u 100 fragmenata, po kompu, sobi i sad, 15 min kasnije dignem glavu da bih istegnuo vrat i vidim jedan komadić kako visi u paučini u kutu sobe. Ovaj vikend moram krenut u čišćenje....

Pržim neke cedee za dirigenta orkestra i svaki drugi verbatimov cd se neće spržit
Jednog sam presavio i eksplodirao je u 100 fragmenata, po kompu, sobi i sad, 15 min kasnije dignem glavu da bih istegnuo vrat i vidim jedan komadić kako visi u paučini u kutu sobe. Ovaj vikend moram krenut u čišćenje....
LoL.....tako sam ja jedno 3 DVD-a smrdao...pržim i ono error na kraju (a 100% završeno) i probam ga pokrenut i neće pa sam ga frknuo kroz prozor...valjda sam pogodio neku budalu al boli me uvo
Sony cd-ovi su bar meni ok svaki se da poprzizi bez problema

Ljudine odo ja malo nešt odigrat i onda pajkit
AJte LN marvo