Večer narode....šta se radi 
pa kreso, pa gdje si ti kreso, pa sta ima kreso: *pe_erskim glasom* iveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek *kraj pe_erskog glasa*
pa kreso, pa gdje si ti kreso, pa sta ima kreso: *pe_erskim glasom* iveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek *kraj pe_erskog glasa*
večer, tek sad zaslužena večera...
a temperature i drugo sve normalno?
možda bi reinstalacija riješila to,ne znam
inače ja sam ga deinstalirao u ccleaneru i čistio ostatke s glaryjevim registry cleanerom
Da tako jako zagrijava onda bi ugasio ali nije tek normalno evo piše cpu 44 stupnjeva, a matična 33 stupnjeva, a ccleanerom ću sutra vidjet ako i dalje problem, nije mi teško da reinstaliram sve novo jer sam navikao.... Matična ASROCK AM2NF3-VSTA. Cpu je Amd athlon 64 Dual core 3600+ 2 ghz. A ram je Transcend 2gb 800mhz. Os je Win XP Pro SP3.
pa kreso, pa gdje si ti kreso, pa sta ima kreso
Evo napokon izaš'o iz kuće....malo protegnu ona dva uda što rastu iz guz'ce 
A sad odo igrat malo Babo violent....dođem za 20 minuta....ako Nespavalice ostanu budni 
pa kreso, pa gdje si ti kreso, pa sta ima kreso
Evo napokon izaš'o iz kuće....malo protegnu ona dva uda što rastu iz guz'ce 
*pe_erskim glasom* oh, ivek *kraj pe_erskog glasa*
Da tako jako zagrijava onda bi ugasio ali nije tek normalno evo piše cpu 44 stupnjeva, a matična 33 stupnjeva, a ccleanerom ću sutra vidjet ako i dalje problem, nije mi teško da reinstaliram sve novo jer sam navikao.... Matična ASROCK AM2NF3-VSTA. Cpu je Amd athlon 64 Dual core 3600+ 2 ghz. A ram je Transcend 2gb 800mhz. Os je Win XP Pro SP3.
ma da,probaj,deinstaliraj ga,lozinke i bookmarkse nemoj čekirat da se brišu,pa će ih zapamtit,počisti iza toga( glary utilities)
pa s IE skini 3.6 8
ma da,probaj,deinstaliraj ga,lozinke i bookmarkse nemoj čekirat da se brišu,pa će ih zapamtit,počisti iza toga
pa s IE skini 3.6 8
Šta to znači čekirat? Misliš na lozinku da zapamti kad dođem na forumu? Nije li sigurno da netko sazna moju lozinku i da pokušava sabotirat firefox kada sam na forumu?
Šta to znači čekirat? Misliš na lozinku da zapamti kad dođem na forumu? Nije li sigurno da netko sazna moju lozinku i da pokušava sabotirat firefox kada sam na forumu?
kad ga deinstaliraš,pitaće te da li da ti briše tvoje osobne postavke,lozinke i drugo,tu nemoj stavit kvačicu
kad ga deinstaliraš,pitaće te da li da ti briše tvoje osobne postavke,lozinke i drugo,tu nemoj stavit kvačicu
Nije mi to problem, ako nešto zaboravim lozinku jer imam zapisanog u teki. Za slučaj da zaboravim... Ipak hvala na objašnjenju. Idem sad spavat, javim se ako sam riješio problem.... Aj laka ti noć. Uživaj u ostale društve. Hej Robi a šta si zanijemio? Laka vam noć svima. Mrnjau...
Dobra večer.
Po broju strana,
slavimo završetak WWII
Po broju strana,
slavimo završetak WWII
tam tada dam tada daaaaaaaaaaaaaaaaam
Po broju strana,
slavimo završetak WWII
I počinje Hladni rat.
Po broju strana,
slavimo završetak WWII
I počinje Hladni rat.
pam paraaaaaaaaaaaaaaaaaaam pam param pam paaaaaaaaaaam
happy new day sa zakasnjenjem 
Lol xfire ima nove vlasnike:
Xfire was bought by new owners today. Most of the team that has built Xfire over the last six years is leaving. We enjoyed working for you for the last 127 releases and wish we could stay to create the next 127. Good bye, good luck, and game on. --- The Xfire Team
Xfire was bought by new owners today. Most of the team that has built Xfire over the last six years is leaving. We enjoyed working for you for the last 127 releases and wish we could stay to create the next 127. Good bye, good luck, and game on. --- The Xfire Team
damn, kako si me uspio preteci :S
a mozda ce ga i ukinuti totalno, trenutno su ukinuli web :/
Dobro vecer ljudi sta ima!
@BORG da i ja sam sada vidijo a sad neznamo kako ce bit oce ic na bolje ili na gore al mislim da ce ostat kao i sada
Yeah...WTF is that all about 
Dobro vecer ljudi sta ima!
@BORG da i ja sam sada vidijo a sad neznamo kako ce bit oce ic na bolje ili na gore al mislim da ce ostat kao i sada
sumnjam, mislim da ce ukinuti, jer su web vec srusili 
Down je zbog nadogradnje vjerovatno.
sumnjam, mislim da ce ukinuti, jer su web vec srusili 
mislim da su sanse za to ravne nuli...
Down je zbog nadogradnje vjerovatno.
a moze i to biti, moze se xfire namjena totalno promijeniti, dodati nove mogucnosti i sl.
Neznam zašto ste se usrali, piše da će ubrzo biti online...
a ako ne? pa ja bih umro bez xf-a :S i pogle zadnju recenicu "good bye good luck and game on" tako nekako zvuci 
A jbg piše u poruci ovo:
System Broadcast:
Wed Aug 04 00:14:57 2010
System Broadcast:
Wed Aug 04 00:14:57 2010