mogu ti rec da je super, ozb
Znam,svaki Shrek je super.Imaš još kakvu preporuku?Po mogućnosti neki ozbiljan film
Od posljednjih koje sam gledao : 30 days of night - obavezno pogledati ako nisi, Kick Ass, Hangover...
Znam,svaki Shrek je super.Imaš još kakvu preporuku?Po mogućnosti neki ozbiljan film
Od posljednjih koje sam gledao : 30 days of night - obavezno pogledati ako nisi, Kick Ass, Hangover...
Vampiri?
Vampiri?
da, onaj film na aljasci, ako me sjecanje dobro sluzi, a hangover je komedija, par tupana odlaze na momacku vecer i ummm necu dalje spoilat :D
da, onaj film na aljasci, ako me sjecanje dobro sluzi, a hangover je komedija, par tupana odlaze na momacku vecer i ummm necu dalje spoilat :D
Ne volim vampire.
Imaš još kakav film?
I HATE TROLLZ.......................IN GAME: IWEK91
Ne volim vampire.
Imaš još kakav film?
hangover definitivno pregledaj neces se pokajati komedija za upišat se!
Ne volim vampire.
Imaš još kakav film?
hangover definitivno pregledaj neces se pokajati komedija za upišat se!
Trenutno mi se ne gledaju komedije
Znaš možda kako se zove film u kojemu neka ekipa na autocesti izbjegne smrt i onda ih smrt lovi?To je drugi dio filma,prvi je isto tako samo s avionom
Dobro večer, evo prije nekih 3 sata sam dobio poruku od frenda da mijenjam svoju 5770 za Msi gtx460 768 gddr5. Što vi mislite o tome?
Hvala puno,to je to
Zna li netko hoće li uopće dolaziti u t-mobile LG Optimus GT540?
Ne znam,pa kaj se vec oces rjesiti ovog Iphonea? 
Pravi sam noob za Metro 2033, imam problem, kada god kupim metke sa trupla i sa poda, npr metke od kalašnjikova, nikad mi se ne registruju kod kalaša... ja ih uzmem, ali kalas je prazan 0/0.. Pomoc?
I HATE TROLLZ.......................IN GAME: IWEK91
Imaju 4 nastavka kako vidim na IMDB-u.Kakav je ovaj 4.?
Ukratno,zakon! 
Imaju 4 nastavka kako vidim na IMDB-u.Kakav je ovaj 4.?
Ukratno,zakon! 
Jesi pogledao sve?Ja samo 2. kad je bio na RTL-u.Na Partisu freeleech sam našao samo 4.dio pa pitam jes ovi stari bolji.Ja čuo da jesu
Riješio sam ga se!
vecer
kratko pitanje za facebook
jel netko moze provijerit ako netko ima dupli acc? (obicni korisnik)
Riješio sam ga se!
I prije nego kaj si ga dobio! 
Da
si to povjerovao -.-?
vecer.. :D
Dobra večer.
I tebi.
I tebi.
i meni 
I tebi.
i meni 
i vama posebno tebi ljubavi ;)
Sretan novi dan,a i dobar je bio dernek u mojem mjestu jučer!