- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OPEN!
Dobra večer.
Open Fire!!!
Good evening infidels
večer
el i vama forum neš spor il je to sam meni
Meni nije
el i vama forum neš spor il je to sam meni
to ja uploadam na forum 12554 smajlijja, uskoro će bit u ovoj temi ali će glupa skripta skratit post
Ne znaš tko je Toni Drabik?
Ne znaš tko je Toni Drabik?
nean pojjma
sad sam sazno, to je neki gejmer iz bag redakcijje
oće neko na trackmaniu
Ja tugujem.
Ja tugujem.
tugujem tugujem, nema mi drageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D zas tugujes?
zasto? moj moto: nemoj trazit razloge zasto biti tuzan, trazi sitnice zbog kojih ces biti sretan"
Al ne volim kad ne mogu radit ono što volim,pa onda ovim putem pozdrav ekipi s Trackmanije
Dobar veče'!
Zanima me ima li program koji smanjuje veličinu datoteke, u ovom slučaju pjesama .mp3 formata ali ne mjenjajući format nego samo zauzeče na disku? Hvala.
Ja zagubio karticu pa moram na mobitel spremati a premalo slobodnog prostora. 
Al ne volim kad ne mogu radit ono što volim,pa onda ovim putem pozdrav ekipi s Trackmanije
nedaju ti da igras trackmaniju? zas? pa nea veze, ionako je to samo igra
, i nemojte biti tuzni, jer ako sam ja u takvoj okolini onda i ja sam mijenjam raspolozenje! Glavu gore 
Dobar veče'!
Zanima me ima li program koji smanjuje veličinu datoteke, u ovom slučaju pjesama .mp3 formata ali ne mjenjajući format nego samo zauzeče na disku? Hvala.
BUUUUUUMP!
nedaju ti da igras trackmaniju? zas? pa nea veze, ionako je to samo igra
, i nemojte biti tuzni, jer ako sam ja u takvoj okolini onda i ja sam mijenjam raspolozenje! Glavu gore 
Aj ne filozofiraj druže! 
NHF. It was a joke.
Dobar veče'!
Probaj sa Format Factory...imaš ga na BUG DVD-u...samo smanji bitrate na niži ali ne prenisko jer ćeš izgubit na kvaliteti pjesme ja stavim na 192 kbit/s ali možeš i na 160 kbit/s 
Dobar veče'!
Probaj sa Format Factory...imaš ga na BUG DVD-u...samo smanji bitrate na niži ali ne prenisko jer ćeš izgubit na kvaliteti pjesme ja stavim na 192 kbit/s ali možeš i na 160 kbit/s 
kreso ae na xf
dzanky05 mi je user inace sam Hambrle :D