Sretan novi dan.
i tebi
Hvala.
Sretan novi dan.
i tebi
Hvala.
sum sigurno provalio ivi account 
Zbog čega misliš?
Nisam. Sve legalno i bez provaljivanja u išta. Korištenje javno dostupnih informacija. Ako ne skužite, reći ću vam kako ide. Al onda ćete sami sebe lupat po glavi i vikat "Kako jednostavno, zašto mi to nije palo na pamet" 
Jedna rječ:
.Nisam. Sve legalno i bez provaljivanja u išta. Korištenje javno dostupnih informacija. Ako ne skužite, reći ću vam kako ide. Al onda ćete sami sebe lupat po glavi i vikat "Kako jednostavno, zašto mi to nije palo na pamet" 
od te brojke, sigurno ih je ivo protjerao barem 850 
evo ljudi ja odgledao onaj famozni film clash of the titans - u hd-u - i da budem iskren nije me baš idševio..
@Sum_of_all_fears
Reci, reci, ne stidi se 
briem da cu prodat BC2 kad unlockam sve jel to nije igra za mene i samo gubim zivce bezveze..

reci
evo ljudi ja odgledao onaj famozni film clash of the titans - u hd-u - i da budem iskren nije me baš idševio..
Evo da ti se zahvalim kaj si nas obavijestio na THR temi da je taj film postao javno dostupan
. Meni je predobar, 9/10 samo radi ofrljeg kraja i na momente loše glume.
@Sum_of_all_fears
Reci, reci, ne stidi se 
Pih.. Mozgajte malo
.
BTW, i lost the game (4chanovci će skužit o čem pričam)
Kad ne možeš pobjediti u The Game.
Evo da ti se zahvalim kaj si nas obavijestio na THR temi da je taj film postao javno dostupan
ja sam ga stavio da se skida još jutros - evo već neko vrijeme mi se seeda na demonoidu - ljudi skidaju kao ludi
ma film je ok, ali je površan i nedorečen, po meni je sve to moglo biti puno kvalitetnije i detaljnije..
@sum
reci nam kako vidiš
@Sum_of_all_fears
Reci, reci, ne stidi se 
Pih.. Mozgajte malo
.
Ajd reci kako, neznamo mi razmišljat...
@sum
reci nam kako vidiš
Ne još, očekujem da će ovi sa više skilla i malo jačom logikom prokljuvit kako to ide.. Rješenje je bolno jednostavno 
Aj bar reci o čem se radi, neka skripta, programčić?
@sum
reci nam kako vidiš
Ne još, očekujem da će ovi sa više skilla i malo jačom logikom prokljuvit kako to ide.. Rješenje je bolno jednostavno 
Nešto preko googla jel tako?
Browser 
Good point
. Na tragu si...
Browser 
Good point
. Na tragu si...
Aha... Utipkaš u google npr ''Daniman123 autori koje prati''. I meni izbaci jednoga 
Ovo je iz igre Fire Warrior,planet je Dolumar IV.Samo reci je li ti moćna scena.
Aha... Utipkaš u google npr ''Daniman123 autori koje prati''. I meni izbaci jednoga 
E jbga.. Ne baš tako. Moraš biti precizniji.
E jbga.. Ne baš tako. Moraš biti precizniji.
Aj govori nemam cijeli dan...
A-a. Treba vam google, to si pogodio. Ali morate biti precizni. Dalje niš ne govorim, nije zanimljivo 
Znači 0 bodova za mene - nisam koristio google i neznam ni sam neznam koliko
laku noć
A-a. Treba vam google, to si pogodio. Ali morate biti precizni. Dalje niš ne govorim, nije zanimljivo 
Ajde govori sve sam googlao...