Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.033.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Necuu da ti kazem Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
moderator
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
I.Kk kaže...
XXX-Man kaže...

00:00

Sretan novi dan.S zakašnjenjem.

i tebi sinko Belji se

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
robisierra92 kaže...

tvoj rex je čistokrvni? s obzirom kakve kljove ima nije niti čudno da ga se miceki boje Namigiva

Nije, mjesanac njemackog ovcara i aljaskog malamuta...

moj je ovčar i šarplanianac, uši su mu spuštene kao šarplanincu, ali je građen kao ovčar - zove se Nato (kao Nato savez) - neki dan sam ga vagao - 48 kila (prije ručka) a poslje bude i više Osmijeh rex je lijep, dobro izgleda..

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 0:05 (robisierra92).
17 godina
robisierra92 kaže...

uh, koliko mi je miceka već nastradalo..i to većina od auta..ovoga sadašnjeg je susjed udario lopatom po glavi, i siroče ne vidi dobro na jedno oko od tada..

Ovo je za crni humor :)

Susjed mi ima psa koji je corav na oba oka... Po noci opce nista ne vidi... Nalokali se mi jedne (od mnogih) subota i nosimo crnjaka od njega i opce nisam vidjel tog psa (kad sam bil vec pod parom), a bome niti on mene i naravno... Opal sam kaj gnjila kruska... Od tog dana je taj pas na lancu subotom :D

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Why?Zašto?

XXX-Man kaže...
I.Kk kaže...
XXX-Man kaže...

00:00

Sretan novi dan.S zakašnjenjem.

i tebi sinko Belji se

Hvala.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ovo je za crni humor :)

Susjed mi ima psa koji je corav na oba oka... Po noci opce nista ne vidi... Nalokali se mi jedne (od mnogih) subota i nosimo crnjaka od njega i opce nisam vidjel tog psa (kad sam bil vec pod parom), a bome niti on mene i naravno... Opal sam kaj gnjila kruska... Od tog dana je taj pas na lancu subotom :D

ahahah si me nasmijao sada Smijeh jadan pes ako si ti sa svojih 100 kila žive vage opal na njega..

16 godina
neaktivan

Ajde meni preporucite nekog dobra psa.Da je malo vece gradje,lijep,paetan i da se da dresirat.Kao da zensko trazim.Smijeh

For gamers by gamers
17 godina
robisierra92 kaže...

moj je ovčar i šarplanianac, uši su mu spuštene kao šarplanincu, ali je građen kao ovčar - zove se Nato (kao Nato savez) - neki dan sam ga vagao - 48 kila (prije ručka) a poslje bude i više Osmijeh rex je lijep, dobro izgleda..

Prosli pas mi je bio cistokrvni sarplaninac, al je bil neposlusan... Kad je osjetil miris vagine, nema sanse da cuje da se derem na njega... Mogao sam mu stavit pecene snicle pod gubicu, al miris vagine je bil jaci od pecenog mesa...

17 godina
Gman kaže...

Ajde meni preporucite nekog dobra psa.Da je malo vece gradje,lijep,paetan i da se da dresirat.Kao da zensko trazim.Smijeh

Gle, ja bi te vec sad prijavil drustvu za zastitu zivotinja jer jadan pas (ajde vec da je kujica :P:) kojeg ces ti imat i usporedjivat ga sa zenskom... :P :D

16 godina
neaktivan

Sta je ovo na forumu vise ni zahebanicje nema.Uglvnom,haski mi se ne cini los,ili cak Labrador.

For gamers by gamers
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Prosli pas mi je bio cistokrvni sarplaninac, al je bil neposlusan... Kad je osjetil miris vagine, nema sanse da cuje da se derem na njega... Mogao sam mu stavit pecene snicle pod gubicu, al miris vagine je bil jaci od pecenog mesa...

ista stvar i kod mene - inače je jako posluša i pametan, ali kada namiriše kuju - gotov je, odmah skače - susjed mi ima dvije kuje, ovčarku i labradorku, ovčarku je već napumpao prošle godine (otkinuo se s lanca i progrizao žicu od ograde), bilo je šest štenaca pa sam ih ja morao podijeliti ("tvoj je pas") i sad znam da snima labradorku, ako je napumpa, opet ću morati danima dijeliti štence okolo naokolo. to je valjda ta krv šarplaninca, ili što već..

17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Sta je ovo na forumu vise ni zahebanicje nema.Uglvnom,haski mi se ne cini los,ili cak Labrador.

"nemoj ti tražiti psa, pusti psa da pronađe tebe"  - ja da sada tražim psa, prvo bih otišao u azil za pese da vidim da li ima kojega za udomiti.

17 godina
neaktivan

Sretan novi mjesec robi.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
robisierra92 kaže...

ista stvar i kod mene - inače je jako posluša i pametan, ali kada namiriše kuju - gotov je, odmah skače - susjed mi ima dvije kuje, ovčarku i labradorku, ovčarku je već napumpao prošle godine (otkinuo se s lanca i progrizao žicu od ograde), bilo je šest štenaca pa sam ih ja morao podijeliti ("tvoj je pas") i sad znam da snima labradorku, ako je napumpa, opet ću morati danima dijeliti štence okolo naokolo. to je valjda ta krv šarplaninca, ili što već..

Ddd :D. Moj je poginuo zbog ljubavnog zara... Jednostavno je nestao. (ima tome vec 8 god)

Trebas vidjet kad sam prije jedno 2 mjeseca pronasel zeceve izvan gajbe... Taj dan sam pretrcal kolko nije niti onaj Bolt... Naravno utekel je i gazda zeceva, rasplodni zec... Napumpal je zecica (mislim da njih 4)... Najveca fora da ih nisam mogel sve polovit, nisam znal za kojim da prije pocnem bezat... Taj zec je trcal od jedne pa do druge zecice... A njemu treba jedno 5 sekundi da ju napumpa... Zato sam cijelo selo opskrbil zecevima :D

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Gman kaže...

"nemoj ti tražiti psa, pusti psa da pronađe tebe"  - ja da sada tražim psa, prvo bih otišao u azil za pese da vidim da li ima kojega za udomiti.

Azil u BiH.Zanimljivo.SmijehNamigiva

For gamers by gamers
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Sretan novi mjesec robi.

sretan tko?

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ddd :D. Moj je poginuo zbog ljubavnog zara... Jednostavno je nestao. (ima tome vec 8 god)

Trebas vidjet kad sam prije jedno 2 mjeseca pronasel zeceve izvan gajbe... Taj dan sam pretrcal kolko nije niti onaj Bolt... Naravno utekel je i gazda zeceva, rasplodni zec... Napumpal je zecica (mislim da njih 4)... Najveca fora da ih nisam mogel sve polovit, nisam znal za kojim da prije pocnem bezat... Taj zec je trcal od jedne pa do druge zecice... A njemu treba jedno 5 sekundi da ju napumpa... Zato sam cijelo selo opskrbil zecevima :D

strašno hahahah strašno SmijehSmijeh

Gman kaže...

što, u bih nema azila? ili se psi bacaju u jame? u osijeku imamo dobar azil, ako ti bude trebao pes, dođi ovamo - ima 2-3 haskija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 0:21 (robisierra92).
17 godina

Ja vas napustam... Sutra opet novi radni dan...

Adios muchachos !

16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
stevan94 kaže...

Why?Zašto?

Ma salim se,ne znam ni ja Izlanuo se

hahaha Cool

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ja vas napustam... Sutra opet novi radni dan...

Adios muchachos !

i ja ću za koji minut, laku noć!

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

strašno hahahah strašno SmijehSmijeh

Gman kaže...

što, u bih nema azila? ili se psi bacaju u jame? u osijeku imamo dobar azil, ako ti bude trebao pes, dođi ovamo - ima 2-3 haskija.

To su stenad ili ?

For gamers by gamers
17 godina
neaktivan

ima ih raznih, evo baci pogled - ne znam kad su zadnju puta ažurirali slike http://www.facebook.com/profile.php?id=1008360232&ref=ts#!/profile.php?id=1008360232&v=wall&ref=ts

16 godina
neaktivan

Šteta što Nijemci izgubiše... Paul je opet dobro predvidio...

Ona 2 streama što ste mi dali ne rade mi...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
robisierra92 kaže...
rambox kaže...

Baš je vragolanko pravi, mojeg je prije par mjeseci auto zgazil kaj se moze fuckaj ga cesto se to dogodi nazalost kod macaka.Nevinašce

uh, koliko mi je miceka već nastradalo..i to većina od auta..ovoga sadašnjeg je susjed udario lopatom po glavi, i siroče ne vidi dobro na jedno oko od tada..

Kakav je to lik sigurno neki bedak, kad je isel na macka lopatom koja budaletina dal bi ja njemu po labrnji kak se spada.Nevinašce

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ima ih raznih, evo baci pogled - ne znam kad su zadnju puta ažurirali slike http://www.facebook.com/profile.php?id=1008360232&ref=ts#!/profile.php?id=1008360232&v=wall&ref=ts

Ima tu jako lijepih pasa.

For gamers by gamers
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kakav je to lik sigurno neki bedak, kad je isel na macka lopatom koja budaletina dal bi ja njemu po labrnji kak se spada.Nevinašce

susjed preko puta mene ima mačku, i onda bi se kod njega pred kućom okupljali miceki - i svaku noć mijaukanje i zavijanje, dovoljnoje da se skupi 3-4 mačora i eto ti fajta. i onda je on stao u neku zasjedu, izletio među njih i zakačio moga..a što reći, kreten, mogu i ja njega lopatom po glevi, ali eto..što ćeš, micek je živi, malo šklji na lijevo oko, on je kastrirao mačku i sada je mir..

16 godina
neaktivan

Idem ja,Laku noc!

18 godina
neaktivan

Dobra večer ljudi - evo mene direkt s šankaCool

vidim da sum je upao na ekonomiju u mome gradu - ne budi stranac i javi se pa ću ti dati obilazak svih najvažnijih šankova u Rijeci

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Idem ja,Laku noc!

Slatki snovi.

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
I.Kk kaže...
stevan94 kaže...

Why?Zašto?

Ma salim se,ne znam ni ja Izlanuo se

hahaha Cool

Ti si jedan zao forumaš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice