ha haha epic, to je trebalo snimiti hahaha -a nije niti čundo da je puklo, sve neki "sitni" modeli, pogotovo ovi što stoje straga 
@ stipica - ne obaziri se
ha haha epic, to je trebalo snimiti hahaha -a nije niti čundo da je puklo, sve neki "sitni" modeli, pogotovo ovi što stoje straga 
@ stipica - ne obaziri se
>FAIL<
Evo ja biceps i triceps radim u ove kasne sate...
di su trolovi?
Meni da još dva-tri kila smršavim i vidit će se pločice.
di su trolovi?
Visina, težina?
gledljiv je takav film uz 2 normabela
di su trolovi?
Visina, težina?
Visina 180cm,težina 66kg.
tribalo bi lec, al ova vrucina mi i to ubija
evo ovaj lik koji je preveo priejvod s google translaterom, pa na što to liči?
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/stavljanje-titlova/12138.aspx?page=1&jumpto=1083303&sort=asc&view=flat
Hahaha, komaa... LOL, sve u infinitivu
ROFL! :D
ma nemožeš mu obasniit, i sada mi je poslao link na pp na megaupload, izgleda da se nije usudio postati na titlovi.com kako sam mu predložio. google prevoditelj ne raspoznaje naše padže i glagole jer eng jezk toga nema, ali eto, čovjek je nedokazan.
di su trolovi?
Visina, težina?
Koliko imaš godina? Nešto si mi lagan.. 
di su trolovi?
Visina, težina?
Koliko imaš godina? Nešto si mi lagan.. 
Šaljem PM.
gle ih sto quotaju kobasice :D
Šta možeš kad su ukusne.
zamisli trol mi je poslao pp da mi želi popušiti hahaha jbg morao sam ga odbiti, zaručen sam 
zamisli trol mi je poslao pp da mi želi popušiti hahaha jbg morao sam ga odbiti, zaručen sam 
Ne hrani ga.
Hebi ga zaboravim 
žyeah
onda bi opet reko da ti njemu pušiš
a kad bi mu pušio nebi imo za po dima..
I.kK> to nije hranjenje, nikoji post nema veze s njim.. troll, onaj znaš, anonimni.. sa PCE foruma
ma daj mu nek uživa 
žyeah
A ne shvaćam što je baš vas stavio u "okladu".. :S
Domba, odgovorio sam ti za plesanje na prošloj stranici. :)
žyeah
dobro ljudi što ne spavate, nikome se ne spava večaras?
@ filip - valjda zato jer smo mu seksi 
meni je i dalje pm dana...imas thr invajt..."imam"...moze jedan,aaa sto je to tracker?
ovo mi je gore nego da mi neko ponudi sadomazo igrice u kojima oko mog djoleta visi uteg od 5 kila za vrijeme bicevanja.
xD pazi foru
Puši mi qrc
Neću, mama mi je rekla da nestavljam male stvari u usta
Pusti pločice, trebao bi se još udebljati bar 5-6 kila.
lako za pločice...
dobro ljudi što ne spavate, nikome se ne spava večaras?
Nema šanse da spavam prije 3.. Vratio sam se sa popodnevne smjene sav sheban, ne mogu spavati, probudim se nakon 5 minuta sav u znoju. :S
meni je i dalje pm dana...imas thr invajt..."imam"...moze jedan,aaa sto je to tracker?
ovo mi je gore nego da mi neko ponudi sadomazo igrice u kojima oko mog djoleta visi uteg od 5 kila za vrijeme bicevanja.
ajoj što si me nasmijao, ahaha do suza 
da budem iskren, sve što mi je potrebno od torrenta imam na partisu i demonidu, tamo održavam dosta dobar ratio, i stvarno nemam potrebe za nečim drugim. ne kužim čemu ta pomama za tolikm torrent stranicama. da hd, skidam s hd-space sve što mi treba tamo nađem.
Hahahaha meni THR invajt stoji vec duze,nikako da mi se javi neko normalan!