ja da imam original GTA IV bi visio 0-24 online a ti tu tratiš vrijeme
Dobio ga za 100 kn, od jednog frenda, otpakiran ali nekorišten. 
ja da imam original GTA IV bi visio 0-24 online a ti tu tratiš vrijeme
Dobio ga za 100 kn, od jednog frenda, otpakiran ali nekorišten. 
Trebam ispunit 80 sati, ali idem samo 6 dana na praksu da vidim kako je to i da napisem temu..
Vidjet cu jel ce mi se vise ic, veze kazu da mogu tako, a da ce napisat da sam stalno bio..
80 sati? Blago tebi.
Ja imam 182, ali i to je malo u usporedbi sa kuharima i konobarima(300 i nešto).
Prošle godine sam šljakao cijelo ljeto, a rezultat je moj PC ;) . Ove godine radim samo 6. i 7. mjesec za par sitnih nadogradnji(slušalice, CPU hladnjak, nova matična i još par sitnica.)
Trebam ispunit 80 sati, ali idem samo 6 dana na praksu da vidim kako je to i da napisem temu..
Vidjet cu jel ce mi se vise ic, veze kazu da mogu tako, a da ce napisat da sam stalno bio..
80 sati? Blago tebi.
Ja imam 182, ali i to je malo u usporedbi sa kuharima i konobarima(300 i nešto).
Prošle godine sam šljakao cijelo ljeto, a rezultat je moj PC ;) . Ove godine radim samo 6. i 7. mjesec za par sitnih nadogradnji(slušalice, CPU hladnjak, nova matična i još par sitnica.)
Koja si skola? Ja sam komercijalist, imamo sada malo tezi program nego ekonomisti..
pod tushem 
Budite pozdravljeni..........
Koja si skola? Ja sam komercijalist, imamo sada malo tezi program nego ekonomisti..
LOL, ja sam turističko-hotelijerski komercijalist, sad završio 2. razred. :)
Ipak, četverogodišnja je ipak četverogodišnja, nitko te ništa ne pita kada dođeš na faks.
koja škola koj razred
pa šta si kupio več?
Nisam,ali razmatram tu opciju jer da kupim ovo sta kosta 3,5k kuna,za grafu i napajanje mogu dobit oko 800kn(bar ja tako mislim,ako ne i vise)Radim ovo ljeto,neki dan sam dobio 1000kn place,a 1.8 i 1.9 ce bit po 3500kn.Pa sam mislio uzet nesto,jer nisam lud davat cijele dvije place za komp pa treba se nesto i popit.
budi sretan ako 300 dobiješ.
sačekaj onda još malo dok ne skupiš novac pa uzmi poštenu konfu za 5000 kn. ovako ti se ne isplati davati za komp u kojem grafa s kojom ne možeš igre ni na low igrat.
Da ali kad cu ga onda uzet?Dogodine u ova doba.
koja škola koj razred
Komercijalna skola, sad krecem u drugi razred..
Komercijalna skola, sad krecem u drugi razred..
koj grad...ja ću sad u 3 u bj
Večer svima :) Hoćemo li i tu do 2000.?
Odoh igrati GTA 4 MULTIPLAYER! YEEAAH!! *Horatio puts on glasses*
Domba, take that :P
Dobra večer spameri
A ja ću ti doći u bj po svoj mobitel.. 
Odoh igrati GTA 4 MULTIPLAYER! YEEAAH!! *Horatio puts on glasses*
Domba, take that :P
jel igraš ili se zahebavaš 
A ja ću ti doći u bj po svoj mobitel.. 
haha...samo dođi :p
haha...samo dođi :p
'Ajmo ih malo zahebavat.. ionako ne će skužit tko je tko.. 
ovaj trol je ekspresno odletio, nakon klika na tipku prijavi u roku od 25 sekundi je pocrvenio, hvala dr nasty 
sad već ispada da se divaniš sam sa sobom...haha
sad već ispada da se divaniš sam sa sobom...haha
lol 
Ionako nitko ne gleda imena, samo avatare..
ovaj trol je ekspresno odletio, nakon klika na tipku prijavi u roku od 25 sekundi je pocrvenio, hvala dr nasty 
koj troll
nigga I'ma a new york
nigga I'ma a new york
sitan si
sitan si
lol pjesma..
što se tiče one konfe slažem se s atigamerom
onu grafu i napajanje nećeš nikome prodati,možeš jedino dati džabe 
+još 1000kn za dobru grafu i 500kn za napajanje i na kraju ispadne 5000kn
bolje da ti se nešto novo sklepa za te pare
sitan si
lol pjesma..