Stisneš Stilovi gore pa Spoiler
blagodarim :)
Stisneš Stilovi gore pa Spoiler
blagodarim :)
odo ja po pivo
kad vi nećete
odo ja po pivo
kad vi nećete
odi radije po neku trebu, šta će ti pivo
haha...evo ga :P
odo ja po pivo
kad vi nećete
pa maloprije smo donijeli....nisu valjda ove nespavalice sve popile.. :D
al bas ima lijepe oči... 
ae mi reci kako da pisem ovaj potamljeni tekst..:P
sad sam ga samo kopirao od tebe
stilovi-spoiler.
baš mi cole ponestalo 
Evo ti još malo
Prvo označi tekst pa onda stisni to, ako nećeš da ti bude cijeli red potamljen :P
Prvo označi tekst pa onda stisni to, ako nećeš da ti bude cijeli red potamljen :P
Pogledaj naslov

thx, sad sam miran do daljnjega
dok se ne potrujem od nje 
A baš on zna kak' to napravit

Pa valjda zna označit tekst, to te čak u srednjoj na informatici uče
nista se ti ne sikiraj :P
E bok ljudi ja sam novi ovdje rekao mi netko da ovdje ima dobra ekipa....šta ima kod vas 
E bok ljudi ja sam novi ovdje rekao mi netko da ovdje ima dobra ekipa....šta ima kod vas 
vidim da ti je jako dosadno :P
Ja koji je ovo lik? bezveze mi daje TD na moje postove...ja u temi SP napisao da gledam snimku a on kaze koji je to fazon ja gledam snimku dinamo-partizan mislim da ce zavrsiti 5:0.....i ja mu odgovorim al za partizan i sad on ide po mojim postovim i daje mi TD
koji seljak!! necu da dzabe dobijem zuti karton pada ispadne da ga vrijedjam..
Trololololo i tebi...
Dobrodošao...
Mrš trolu jedan 

bok klinac :D
vidim da ti je jako dosadno :P
Što više spama to brže ćemo doći do našeg cilja: 2000 stranica spama
Zato ajmo spam-boys
ajmo brzi spam 
Ja koji je ovo lik? bezveze mi daje TD na moje postove...ja u temi SP napisao da gledam snimku a on kaze koji je to fazon ja gledam snimku dinamo-partizan mislim da ce zavrsiti 5:0.....i ja mu odgovorim al za partizan i sad on ide po mojim postovim i daje mi TD
koji seljak!! necu da dzabe dobijem zuti karton pada ispadne da ga vrijedjam..
Šta se sekiraš... Prijavi ga Ivi ili nešto.
Što više spama to brže ćemo doći do našeg cilja: 2000 stranica spama
Zato ajmo spam-boys
ajmo onda u birc, tamo smo bliže cilju 
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
ma necu....samo kazem da me iznerviraju takvi ljudi 
ajde ljudi samo spamajte...da se ujutru svi iznenade sa brojem stranica 
http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
odoh ja spavat, samo vi spamajte.
LN