- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BORG ako hoćeš mogu ti nabavit kvalitetne glazbe....ma ono mwua
...za prste polizat
Frend mi radi kao DJ i sad je u Zadru pa će donijet neki promo CD sa party-ja a imam ja tu nekih 10-ak GB hous-a i ostale elektronske glazbe

btw jel vam radi youtube? meni je neki error cijeli dan
radi
šta ima u metkoviću ??
ne sluđam ništa od tog troje navedenog...
možda poneku pjesmu
općenito ne slušam nijedan tip muzike nego pjesmu koja mi se svidi,kakvog god tipa bila
poslušam neke narodne,neke dalmatinske,domaće..
Znaci slusas cušpajz, a kaj ak naletis na kost u tom cuspajzu kaj onda kušaj ovo dole mozda ti se svidi ko zna.

Evo zašto trollam ko majmunčina zadnjih mjeseci, pogledajte sliku, da li je ta izjava zaslužila IZRAVNI CRNI? A bio sam savršeno dobar do toga, i tad je IVO moro sve zasrat, i pokrenit troladu. I sad vi patite...............e moj Ivo, jel ti trebalo?
A bogati pa mogo si se ispričat i zamolit da ti oproste...jbg ja uvijek nekak zamaskiram te "kupnje" <---vidiš
BTW dobra pozadina
šta ima u metkoviću ??
ima spama
jel moguće da mi youtube ne radi jer mi se komp ugasio zbog prevelikog clocka? baš je to jučer navečer bilo i otad mi ne radi 
Evo zašto trollam ko majmunčina zadnjih mjeseci, pogledajte sliku, da li je ta izjava zaslužila IZRAVNI CRNI? A bio sam savršeno dobar do toga, i tad je IVO moro sve zasrat, i pokrenit troladu. I sad vi patite...............e moj Ivo, jel ti trebalo?
I da je i da nije zaslužila izravni crni to nije razlog da maltretiraš cijeli forum mjesecima. Mogao si napraviti normalno drugi account i pitati zašto ti je dao crni. Uostalom, koliko ja znam Ivo nema ovlasti da daje crne kartone.
ja bi ti dao sjekirom po glavi gratis uz crni karton.
A bogati pa mogo si se ispričat i zamolit da ti oproste...jbg ja uvijek nekak zamaskiram te "kupnje" <---vidiš
BTW dobra pozadina
Nema, eto ak ćemo sad ozbiljno, ovo je bilo neoprostivo, a i zaista lik pretjeruje, dijeli kartončine pretjerano, i neću odustat dok ga ne maknu s mjesta moda, makar 50 g morao trolati
Nema, eto ak ćemo sad ozbiljno, ovo je bilo neoprostivo, a i zaista lik pretjeruje, dijeli kartončine pretjerano, i neću odustat dok ga ne maknu s mjesta moda, makar 50 g morao trolati
Zar stvarno misliš da će zbog tebe njega micat s mjesta moderatora? lol
Don't feed da troll
taj lik je iz slavonskog broda
e ljudi doso mi termonuklearni reaktor i one tablete, ma rulaaaaaa
sigurno ga neće maknuti sa mjesta moda zbog tvog trolanja
I da je i da nije zaslužila izravni crni to nije razlog da maltretiraš cijeli forum mjesecima. Mogao si napraviti normalno drugi account i pitati zašto ti je dao crni. Uostalom, koliko ja znam Ivo nema ovlasti da daje crne kartone.
Da upravo tako...a jbt pa nismo ti mi ništa krivi za to...ja uopće nisam ni vidio tu temu, inače bi ja upozorio bilo koga,makar bio prijatelj ili neprijatelj jer sam takve naravi da pomognem ljudima....a za crni kao što kolega kaže to uopće IVO nije kriv jer on uopće nema ovlasti dati crni karton tj. BAN tako da možeš njega odmah izbacit sa liste...a oustalom samo supermoderatori kao Miro i neki iz redakcije mogu dati crnjaka
Toliko se živcirati i maltretirati druge oko sebe jer si protjeran sa foruma...
fermi?
Jesi napravio benchmark prije uporabe....i jesi pravilno pratio upute
Don't feed da troll
taj lik je iz slavonskog broda
To je Krešo!! 
Ovo mi je jedna od najboljih stvari od elektronike koje sam čuo ove godine:
Santito vs. Block & Crown – Back It Up
Lagano je ali mi baš paše :)
Jesi napravio benchmark prije uporabe....i jesi pravilno pratio upute
ja nista nisam citao, samo sad nemam obrve, al dobro je
pa ja bi te protero u pi*du materinu da mogu a ne samo s foruma...joj kak mi živce digo
To je Krešo!! 
neznam ko je al jedan ima 15 godina a jedan 18...
"Što više dirate govn*, to ono više smrdi". Nemojte nasjedat na ove provokacije. Kad tad će umrijet od dosade.
next in mix -
BTW, onaj divx Clash of titans je bio fake :/. Srećom pa sam skinuo sam 21mb. Watch out!
fermi?
Kakav fermi....ovo se zove termo-nuke reactor
ivo će sam sebe banat da mora više slušat ovakve budalaštine
"Što više dirate govn*, to ono više smrdi". Nemojte nasjedat na ove provokacije. Kad tad će umrijet od dosade.
ili će mu morati amputirati prst zbog ozljede uzrokovane prevelikim radom (čitaj. kreiranjem novih accouta) 

a ova je samo za patcha, da mu nije dosadno