Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.752.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
ivan123 kaže...
robisierra92 kaže...

?

Sad vidimo šta ti slušaš.. Smijeh

s obzirom da vikendom uglavnom snimam svatove - znam sve narodnjake i hr zabavnjake napamet Namigiva a ova je samo za patcha, da mu nije dosadno Belji se

samo za patcha

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 23:00 (robisierra92).
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

BORG ako hoćeš mogu ti nabavit kvalitetne glazbe....ma ono mwuaPoljubac...za prste polizat

Frend mi radi kao DJ i sad je u Zadru pa će donijet neki promo CD sa party-ja a imam ja tu nekih 10-ak GB hous-a i ostale elektronske glazbe

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
baš sam htio dat link na istu pjesmu heboga ti Smijeh

btw jel vam radi youtube? meni je neki error cijeli dan

radi

šta ima u metkoviću ??

16 godina
protjeran

Evo zašto trollam ko majmunčina zadnjih mjeseci, pogledajte sliku, da li je ta izjava zaslužila IZRAVNI CRNI? A bio sam savršeno dobar do toga, i tad je IVO moro sve zasrat, i pokrenit troladu.  I sad vi patite...............e moj Ivo, jel ti trebalo?

18 godina
patch123 kaže...
robisierra92 kaže...
jel patch, a što slušaš? osim mp thomposna, rocka i metala?

ne sluđam ništa od tog troje navedenog...

možda poneku pjesmu

općenito ne slušam nijedan tip muzike nego pjesmu koja mi se svidi,kakvog god tipa bila

poslušam neke narodne,neke dalmatinske,domaće..

Znaci slusas cušpajz, a kaj ak naletis na kost u tom cuspajzu kaj onda kušaj ovo dole mozda ti se svidi ko zna.Belji seNevinašce

16 godina
Kretenčina kaže...

Evo zašto trollam ko majmunčina zadnjih mjeseci, pogledajte sliku, da li je ta izjava zaslužila IZRAVNI CRNI? A bio sam savršeno dobar do toga, i tad je IVO moro sve zasrat, i pokrenit troladu.  I sad vi patite...............e moj Ivo, jel ti trebalo?

A bogati pa mogo si se ispričat i zamolit da ti oproste...jbg ja uvijek nekak zamaskiram te "kupnje" <---vidiš

BTW dobra pozadina

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 23:03 (Krešo91).
16 godina
neaktivan

Trenutno slušam

Slavonija u ♥### http://trollbusters.weebly.com/ - prijavite trolla!
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

s ovom si me dirno u žicu, svaka čast Smijeh

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
radi

šta ima u metkoviću ??

ima spama

jel moguće da mi youtube ne radi jer mi se komp ugasio zbog prevelikog clocka? baš je to jučer navečer bilo i otad mi ne radi Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Kretenčina kaže...

I da je i da nije zaslužila izravni crni to nije razlog da maltretiraš cijeli forum mjesecima. Mogao si napraviti normalno drugi account i pitati zašto ti je dao crni. Uostalom, koliko ja znam Ivo nema ovlasti da daje crne kartone.

17 godina
Kretenčina kaže...

ja bi ti dao sjekirom po glavi gratis uz crni karton.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Kretenčina kaže...

A bogati pa mogo si se ispričat i zamolit da ti oproste...jbg ja uvijek nekak zamaskiram te "kupnje" <---vidiš

BTW dobra pozadina

Nema, eto ak ćemo sad ozbiljno, ovo je bilo neoprostivo, a i zaista lik pretjeruje, dijeli kartončine pretjerano, i neću odustat dok ga ne maknu s mjesta moda, makar 50 g morao trolati

17 godina
neaktivan
Kretenčina kaže...

Nema, eto ak ćemo sad ozbiljno, ovo je bilo neoprostivo, a i zaista lik pretjeruje, dijeli kartončine pretjerano, i neću odustat dok ga ne maknu s mjesta moda, makar 50 g morao trolati

get a life!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 23:07 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
Kretenčina kaže...

Zar stvarno misliš da će zbog tebe njega micat s mjesta moderatora? lol

16 godina
protjeran

Don't feed da troll

taj lik je iz slavonskog broda

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

e ljudi doso mi termonuklearni reaktor i one tablete, ma rulaaaaaa

16 godina
neaktivan
Kretenčina kaže...

sigurno ga neće maknuti sa mjesta moda zbog tvog trolanja 

16 godina
Mirko935 kaže...
Kretenčina kaže...

I da je i da nije zaslužila izravni crni to nije razlog da maltretiraš cijeli forum mjesecima. Mogao si napraviti normalno drugi account i pitati zašto ti je dao crni. Uostalom, koliko ja znam Ivo nema ovlasti da daje crne kartone.

Da upravo tako...a jbt pa nismo ti mi ništa krivi za to...ja uopće nisam ni vidio tu temu, inače bi ja upozorio bilo koga,makar bio prijatelj ili neprijatelj jer sam takve naravi da pomognem ljudima....a za crni kao što kolega kaže to uopće IVO nije kriv jer on uopće nema ovlasti dati crni karton tj. BAN tako da možeš njega odmah izbacit sa liste...a oustalom samo supermoderatori kao Miro i neki iz redakcije mogu dati crnjaka

16 godina
odjavljen

Toliko se živcirati i maltretirati druge oko sebe jer si protjeran sa foruma...

Nemam 14 godina
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

fermi?

16 godina
Hambrle kaže...

Jesi napravio benchmark prije uporabe....i jesi pravilno pratio upute

17 godina
I Am Alive kaže...

Don't feed da troll

taj lik je iz slavonskog broda

To je Krešo!! Belji se

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
17 godina

Ovo mi je jedna od najboljih stvari od elektronike koje sam čuo ove godine:

Santito vs. Block & Crown – Back It Up

Lagano je ali mi baš paše :)

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Hambrle kaže...

Jesi napravio benchmark prije uporabe....i jesi pravilno pratio upute

ja nista nisam citao, samo sad nemam obrve, al dobro je 

16 godina
protjeran

pa ja bi te protero u pi*du materinu da mogu a ne samo s foruma...joj kak mi živce digo

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
protjeran
ivan123 kaže...

To je Krešo!! Belji se

neznam ko je al jedan ima 15 godina a jedan 18...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
odjavljen

"Što više dirate govn*, to ono više smrdi". Nemojte nasjedat na ove provokacije. Kad tad će umrijet od dosade.

next in mix -

BTW, onaj divx Clash of titans je bio fake :/. Srećom pa sam skinuo sam 21mb. Watch out!

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
ATiGamer kaže...
Hambrle kaže...

fermi?

Kakav fermi....ovo se zove termo-nuke reactor

Ona mrcina od 50 TW Ona mrcina od 50 TW
Portable verzija od frtalj snage one mrcine Portable verzija od frtalj snage one mrcine
I naravno gorivo...he-he I naravno gorivo...he-he
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
sigurno ga neće maknuti sa mjesta moda zbog tvog trolanja 

ivo će sam sebe banat da mora više slušat ovakve budalaštine

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

"Što više dirate govn*, to ono više smrdi". Nemojte nasjedat na ove provokacije. Kad tad će umrijet od dosade.

ili će mu morati amputirati prst zbog ozljede uzrokovane prevelikim radom (čitaj. kreiranjem novih accouta) Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice