- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
8 giga torrenta..
. Frend će sa veseljem skinut to.
I ja više volim ove stare(Maideni,ACDC,Scorpions,Whitesnake,Dream Theater) nego neke nove grupe
Megadeth je iz 80ih 
Haha,pogledat ću sad jel točno na tom mjestu ta zvijezda
Jel slušaš Dia(R.I.P.)?
Sumnjam da ćeš ju vidit, dost je nisko. Od Dia znam nekoliko pjesama, nemam niti jedan njegov album 
Meni se Megadeth ne sviđa
Hangar 18, Tornado of souls, Symphony of destruction? To su sve dobre pjesme. Meni su ok za poslušat onako u mixu sa ostatkom.
tko, ja ili ti?
šala - a volim i ja sve gore navedene
evo baš sam neki dan odgledao snikmu koncerta u hd-u - the big 4 - metallica, megadeth, anthrax i slayer - na jednom mjestu, na jednom koncertu...zlo i naopako..cca četiri sata metala 
Ma ja
. Vozim Yuga, slušam gore navedeno + domaći rock (zabranjeno pušenje, azra, bijelo dugme)... Samo mi fali duga kosa :)
Morao bi nabavit tu snimku da i ja to vidim...
Bok svim nehrkalicama, oj Yugo neces dugo kad te ja gurnem u more tak je nekak glasila poštapalica a i jos glasi.
Bum i ja nabacil malo mjuze ali dršte case da ne popadaju sa stola fuckaj ga.

Šta se radi?
Upravo sam oderao Krešu k'o zeca.. 
al sam zato ja vas odero
ja samo The Gamea
jel to fifty?
ne, oni su posvađani
tko fifty i tko, eminem?
sori ne pratim te gangsta fathermucker stvari.
al sam zato ja vas odero
Ma nisi bio ni blizu... 
Nije fer.. mene je PS hebao cijelo vrijeme..
I ja više volim ove stare(Maideni,ACDC,Scorpions,Whitesnake,Dream Theater) nego neke nove grupe
Megadeth je iz 80ih 
Haha,pogledat ću sad jel točno na tom mjestu ta zvijezda
Jel slušaš Dia(R.I.P.)?
Sumnjam da ćeš ju vidit, dost je nisko. Od Dia znam nekoliko pjesama, nemam niti jedan njegov album 
Znam da je Megadeth stariji al poslušao sam par pjesama prije i nije mi se svidjelo.Probat ću sutra,možda bude bolje
Ni ja nemam Diovog albuma al imam nekoliko njegovih pjesmi koje su stvarno super.Šteta što je čovjek umro!
Ma nisi bio ni blizu... 
Nije fer.. mene je PS hebao cijelo vrijeme..
naravno....3 sec u prvoj i 4 u drugoj...onda sam otišo 
tko fifty i tko, eminem?
ma ne. fifty i the game su zajedno chillali i onda su se posvađali kad je došo Yayo iz zatvora i otjero The Gamea, pa je doveo nekog svog pa je toga fifty otero (vjerovatno yayo otjero ovoga ovaj njemu ovoga) i The Game napravio G-Unot i Busta Rhymes ih pomirio i sad su opet na ti
večer svima
Vidim da ima redovna doza spama 
večer svima
Vidim da ima redovna doza spama 
Otišla djeca spavat, vidis da nema trollova :DDDD
tko fifty i tko, eminem?
ma ne. fifty i the game su zajedno chillali i onda su se posvađali kad je došo Yayo iz zatvora i otjero The Gamea, pa je doveo nekog svog pa je toga fifty otero (vjerovatno yayo otjero ovoga ovaj njemu ovoga) i The Game napravio G-Unot i Busta Rhymes ih pomirio i sad su opet na ti
U hebote, prava španjolska sapunica. Mogao je Yayo ostat u zatvoru češat yaya.
bsš mi se spava večeras
Ne diraj mi yuga
. BTW, si ti lud? Probudio sam sve susjede sa ovom pjesmom 
tko fifty i tko, eminem?
Fifty i the game su posvađani, koliko se sjećam. Gluposti ugl. Fifty je prije bio ok, sad je teški debil. Slava ga vudrila u glavu.
ja slušam konstantno metallicu, maidene, ac/dc,rammsteina (bio na koncertu u zg) a od ovih novijih nickelbacka, linkin park, annihilator, disturbed i još se ubaci neki drugi bend s par dobrih pjesama
lol nije baš tako..
al 50 nije nikad imo neke bolesne lyricse ko The Game
aj zz
Ae, reći ću i ja šta slušam.. 
Konstantno M. P. Thompsona, a onako usput i malo metal..
dobro vecer kaj se dela?
ja slušam konstantno metallicu, maidene, ac/dc,rammsteina (bio na koncertu u zg) a od ovih novijih nickelbacka, linkin park, annihilator, disturbed i još se ubaci neki drugi bend s par dobrih pjesama
Guns & Roses,blink 182,Greenday,Sum 41
to je zabranjena riječ na forumu 
čim ga netko spomene dmah izbije svađa
lol..
Onda neka bude ovako: Marko Perković T. 
dobro vecer kaj se dela?
Evo tak, malo na forumu... Znas onu: kad treba ucit i "Plodovi zemlje" su zanimljivi 
nemoj slučajno da započenš svađu!
pa thompson se podrazumjeva da ga sluša svaki hrvat