Upravo tako.. super stvari... ja sam mlad (14 god) i ne znam ikog svog vršnjaka da sluša te "starkelje"... super su. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja samo The Gamea
Zna neko gdje mogu naci popise useljenika u brazil za 1920 godinu...Hitno je...Hvala...
....plizzz
bkbk
Zna neko gdje mogu naci popise useljenika u brazil za 1920 godinu...Hitno je...Hvala...
....plizzz
Eh, jbg... Da zna itko vjerujem da bi ti već napisali... Tko zna postoji li to uopće na internetu, pitaj u Brazilskoj ambasadi, možda bi ti oni mogli pomoć.
....plizzz
Eh, jbg... Da zna itko vjerujem da bi ti već napisali... Tko zna postoji li to uopće na internetu, pitaj u Brazilskoj ambasadi, možda bi ti oni mogli pomoć.
A to bi bilo gdje?
ja samo The Gamea
daj mi reci tko je taj?
daj mi reci tko je taj?
pa reko si jucer da znas ko je Game..
Poslušaj My Life, Dreams.. dobre su za chillanje
Meni se Megadeth ne sviđa
Hangar 18, Tornado of souls, Symphony of destruction? To su sve dobre pjesme. Meni su ok za poslušat onako u mixu sa ostatkom.
tko, ja ili ti?
šala - a volim i ja sve gore navedene
evo baš sam neki dan odgledao snikmu koncerta u hd-u - the big 4 - metallica, megadeth, anthrax i slayer - na jednom mjestu, na jednom koncertu...zlo i naopako..cca četiri sata metala 
Ma ja
. Vozim Yuga, slušam gore navedeno + domaći rock (zabranjeno pušenje, azra, bijelo dugme)... Samo mi fali duga kosa :)
Morao bi nabavit tu snimku da i ja to vidim...
Kakvo je vrijeme kod vas ??
∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
....plizzz
A to bi bilo gdje?
kod mene je mračno 
A to bi bilo gdje?
Piše ti dolje adresa u Zagrebu... Ne znam baš pomaže li ti to. Probaj ih nazvat telefonom pa pitat za to što tražiš.
8 giga torrenta..
Ma ja
. Vozim Yuga, slušam gore navedeno + domaći rock (zabranjeno pušenje, azra, bijelo dugme)... Samo mi fali duga kosa :)
I ja više volim ove stare(Maideni,ACDC,Scorpions,Whitesnake,Dream Theater) nego neke nove grupe
Oblačno, 21c, vidi se jedna jedina zvijezda (dost nisko, Z-SZ smjer, crvenkaste boje). Location - nekoliko km od Tomislava95 ;)
Next in mix -
Ok :)
Conditions: Clear »« Temp: 73°F (23°C) »« High/Low: 84/60°F (28/15°C) »« Humidity: 80% »« Dew Point: 68°F (20°C) »« Wind: WSW at 2 MPH (4 KPH)
Vruce.............
ja samo The Gamea
jel to fifty?
ne, oni su posvađani

zbog čega ?
Šta se radi?
Upravo sam oderao Krešu k'o zeca.. 

zbog čega ?
fifty ga izbacio iz g-unita