ajde ljudi laku noć ode i ja krmit malo cisto radi reda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde ljudi laku noć ode i ja krmit malo cisto radi reda
laku noc...idemo svi pomalo...odoh i ja
dječ'co gdje ćete...
OPEN!
Dobra večer.
ay yo
sutra po svjedožbe 
OPEN!!!!
Šta se radi?
voZdra...odo ja ubit ivana u TM-u aj viđemo se poslije
Wow... triple lock u bircu i double open u nespavalicama 
Odjednom se poce neka muzika cuti i to dobro o.0
a beer fest je tek sutra
aj da tu pitam jer je birc baš zatvoren...
e tko je prije rekao od vas da će mu sestra napravit acc na forumu
ak onaj troll otvori temu nemojte ju uopće čitat jel će dobit čitanost i nasmarit će nas...
Večer svima!!!
večer bugovci (:
TrollBusters
dajte tu šaljite slike pa da napravimo fotogaleriju
ja slušam longest day
Isto dobra pjesma.
joj sum, od kada nisam slušao maidene - svaka čast 
Heh, kod mene ti sviraju Maideni, Metallica, Megadeth, ACDC i slično (malo žešči zvuk) dok je u autu laganice od Dire Straitsa, Scorpionsa i sl. Rođen u krivo vrijeme :/
a ja slušam My Life 
Heh, kod mene ti sviraju Maideni, Metallica, Megadeth, ACDC i slično (malo žešči zvuk) dok je u autu laganice od Dire Straitsa, Scorpionsa i sl. Rođen u krivo vrijeme :/
Meni se Megadeth ne sviđa
Zna neko gdje mogu naci popise useljenika u brazil za 1920 godinu...Hitno je...Hvala...
-,-''
tko, ja ili ti?
šala - a volim i ja sve gore navedene
evo baš sam neki dan odgledao snikmu koncerta u hd-u - the big 4 - metallica, megadeth, anthrax i slayer - na jednom mjestu, na jednom koncertu...zlo i naopako..cca četiri sata metala 
Meni se Megadeth ne sviđa
Imaju jedne od najmoćnijih soloa kad je Marty bio s njima.Poput
.Ja slušam -
, , , , ,, , i onda
I molim vas otvorite neki link... trebalo mi je malo duže da napišem sve... 
Zna neko gdje mogu naci popise useljenika u brazil za 1920 godinu...Hitno je...Hvala...
....plizzz