Na HD torrents trackeru neki lik (pitaj Boga kaj je to - jel je covjek il stroj...) je uploadao 1.900 TB (rijecima - tisuću i devet stotina terabajta...)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer... Šta se radi?
Ja sam novi na forumu
A daj više isuse i trolovi...
PS koliko vas koriste firefox slažem neš za bug u vezi foxa...
Večer... Šta se radi?
Ja sam novi na forumu
evo nam opet trola
Nego!! Upoznajte me s ekipom!!
Ste vidjeli malo prije onog australskog navijača?
sry..
Na HD torrents trackeru neki lik (pitaj Boga kaj je to - jel je covjek il stroj...) je uploadao 1.900 TB (rijecima - tisuću i devet stotina terabajta...)
1.900TB = nešto manje od 2 terabajta
dobar dan ja sam novi na forumu. nemojte se čuditi štonepišem razmake i zareze ali možetemi reč di je najbliži fest fud restoran?
Demonstracija Trollovskog jezika
Taj mora da ima privatni server,i brzinu uploada 100 MB/s
o.O
samo vi prizivajte trola
srbija završila svoju avanturu,isto kao i slovenija
samo vi prizivajte trola
Neka nam uljepša večer...

sad će on,samo dok prođu crtići
Koji sam ja tip forumasa?
suspendirani tip
Darksaiders izlazi za 6 dana
Singularity za 5
worms reloaded za 6
pa bit ću čest na ovoj temi za nespavalice kad to izađe :)
suspendirani tip
Hahah... To je samo moje misljenje. Ne moras odmah tako. Hahah... xD
Nećete dobro proć, bolje ne prizivajte trolove, da samo znate kak je moja (pokoj joj duši) baba završila kad ih je prizivala
završeno igranje bc2 .)
baš mi je drago zbog Gane
ja
ja ne
Dobra večer ljudi.
Moj frend ima preko 2 tb upa.
baš mi je drago zbog Gane
Meni zbog srbije... što su otišli kući...
moji frendovi nemaju ni mb up-a jer sve skidaju sa thepiratebaya i nakon skidanja obrišu torrent
moji frendovi nemaju ni mb up-a jer sve skidaju sa thepiratebaya i nakon skidanja obrišu torrent
cool :)
Moj frend ima preko 2 tb upa.
Dobro, ali ovaj ima skoro 10 tisuca TB up-a.... Pa to je bolestina...
bojim se ja da nećemo ni na europsko