Laku noć. Ja moram još pročešljat forum pa onda tek spavanac:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najhrabriji ostaju...
Bome, idem i ja... Adios muchachos !
Laku noć :)
aj odo i ja
Vecer narode!Evo mene nakon DUGOOOO vremena.Sta se radi?
Sad je kasno vec si pobral zutanjak jer si u zaostatku sa dolaskom u Nehrkalice.
kud ćete,jeste nadogradili firefox?
Napiši tutorial da ti mogu TU i Hvala dati...
kud ćete,jeste nadogradili firefox?
ovaj 3.6.3 je smece srusio mi se par puta, najbolji mi je bio 3.5.9 - nikad mi se nije srusio, sad se bojim nadograditi mozda bude jos gori nego ovaj 3.6.3.
ovaj 3.6.3 je smece srusio mi se par puta, najbolji mi je bio 3.5.9 - nikad mi se nije srusio, sad se bojim nadograditi mozda bude jos gori nego ovaj 3.6.3.
Ne može se on toliko puta srušit koliko puta ga ja mogu ponovno pokrenut:)
Ne može se on toliko puta srušit koliko puta ga ja mogu ponovno pokrenut:)
Ma sto je najgore onda mi se i Chatzilla rusi, pa me hebe promjena nicka na BORG_ pa nemogu identify napraviti na kanalima - uglavnom stvara muke na irc-u :)
Ma sto je najgore onda mi se i Chatzilla rusi, pa me hebe promjena nicka na BORG_ pa nemogu identify napraviti na kanalima - uglavnom stvara muke na irc-u :)
Ja sam se jednom raspisao tj. neki tut sa radio i pri kraju mi se sruši FF i ode sve u pm. Jao kako je tipkovnica pobrala batina:)
Ja sam se jednom raspisao tj. neki tut sa radio i pri kraju mi se sruši FF i ode sve u pm. Jao kako je tipkovnica pobrala batina:)
To je najgore sto ti se moze dogoditi, zato ja stalno stiscem CTRL+A pa CTRL+C :)
To je najgore sto ti se moze dogoditi, zato ja stalno stiscem CTRL+A pa CTRL+C :)
Kad sam panj. Umjesto da fino napišem u notepadu i poslije samo kopiram ne, ja moram izmišljat toplu vodu koja mi digne živac.
Kad sam panj. Umjesto da fino napišem u notepadu i poslije samo kopiram ne, ja moram izmišljat toplu vodu koja mi digne živac.
A istina tak i ja nekad umjesto da pisem u wordu pisem u FF-u.
BTW notepad je zakon napisem si unutra sve zive naredbe, passworde i slicno i nemam brige sa pamćenjem.
Dobra večer ljudi.
I meni je notepad jako koristan samo što mi je nestao iz izbornika kad idem desni klik-new- nema opcije "new text document" ili tako nešto. Svaki put moram otvarat notepad pa spremat. Zna ko riješenje?
Dobra večer ljudi.
Večer :)
I meni je notepad jako koristan samo što mi je nestao iz izbornika kad idem desni klik-new- nema opcije "new text document" ili tako nešto. Svaki put moram otvarat notepad pa spremat. Zna ko riješenje?
Ako imaš W7 pin to taskbar je najbolje rješenje - barem meni.
Idem spat, laku noć :)
a ja budan, nema spavanja.. čeka se jojofon jbrek na windowsima 3gs
Laka noć...
Dobra večer svima i doviđenja čujemo se posli
Vecer i uskoro begam...
ja
Večer... Šta se radi?
Večer... Šta se radi?
Ja sam novi na forumu
Večer... Šta se radi?
Ja sam novi na forumu
evo nam opet trola