Sta mislite..........
Još da nije napravljeno u paintu..
Sta mislite..........
Bio sam 4. na pokeru :)
Sta mislite..........
mogao si ovo u ps-u a ne u paintu i napraviti kao urezana slova u lokot, ja da imam ps to bih napravio
Kakvom pokeru?
čeka se da neko izvali nešto
A sta cu jedino mi je on pri ruci.........
Ode Kaka, sudac pustio vodu..
Ode Kaka, sudac pustio vodu..
haha
sve je to u redu oko nogometa ali one vuvuzele ubijaju, sanjam ih, znate nekad kad si došo iz diska pa legneš pa ti šumi u glavi, e meni se čini da kad legnem čujem vuvuzele.
sve je to u redu oko nogometa ali one vuvuzele ubijaju, sanjam ih, znate nekad kad si došo iz diska pa legneš pa ti šumi u glavi, e meni se čini da kad legnem čujem vuvuzele.
meni uopce ne smetaju, naprotiv uzivam ih slusati neznam sta se svi tako bune na te vuvuzele
Kakvom pokeru?
ma na hr invitesu, igrali za seedbox :P
Dobra večer.
Večer.. Šta se radi?
Pa ide se na vejs i čita se knjiga.
Večer svima
Evo odlične stranice
Aj laku noc (treba ujutro startat), nesto brzo prođe ovaj vikend, cujemo se u subotu, mozda i prije...............
Pozz.........
Evo prava tema za tebe..
Sry.. morao sam...
hehe, dobra, dobra...
večer
hahahah pervan je kralj. ste vidjeli sad slona i blažička? lol
šefe jesi tu ??
pročitaj pp
e to je wallpaper ali samo kad žena nije u blizini
stvarno zahebana situacija
Hola ljudi kako smo?
Ja sam započeo radove na kompu. Stranice sam sredio; ofarbao sam ih u srebrno i uprljao crnim sprejem da izgleda k'o da ga je netko uljem zasrao, a unutrašnjost sa oko 50% ofarbao u crno (hebat ga ostao saam bez spreja, a ono nedjelja, nisam ga imao gdje ići kupiti).
Što se tiće hardvera, njega sam očistio od prašine (nije je puno bilo) i spreman je za ugradnju. Čekam samo crne SATA kabele koji bi trebali doći u utorak. Nisam proširio rupu za provlačene kabela iza ploče, jer neznam gdje mi je pila za metal, a i poprilično je tvrdo željezo, rezalicom bi jedino išlo.
Ako do utorka sve stigne i ja sve stignem napraviti vidjeti će te slike :)
Odoh sada, pozdrav!
owned
stavi na seedbox