Ma neka upali sva četiri i legne na njih..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da vas pitam, imam oriđiđi TM United Forever, i zanima me sad da li ja mogu sa vama ići na server iako ste vi u TM Nations, a ja u United? Šta moram skidati Nations Forever?
iskreno...neam pojma
Da vas pitam, imam oriđiđi TM United Forever, i zanima me sad da li ja mogu sa vama ići na server iako ste vi u TM Nations, a ja u United? Šta moram skidati Nations Forever?
Mislim da ne možeš..
Večer ljudi, prije 2 sata sam vidio u radnji uživo Alienware m17x i neki stolni, je*ote oči su mi iskapale, nećete mi vjerovati, ali su me izbacili iz radnje, otvorio sam im dxdiag da vidim konfu... (na stolnom) Intel i7 965 Extreme Edition OMG, grafička karta ATI Sapphire HD 5970... Sve sam to vidio u dxdiag, nisam stigao RAM, tada sam već osjetio snažnu bol u lijevom uhu...
Večer ljudi, prije 2 sata sam vidio u radnji uživo Alienware m17x i neki stolni, je*ote oči su mi iskapale, nećete mi vjerovati, ali su me izbacili iz radnje, otvorio sam im dxdiag da vidim konfu... (na stolnom) Intel i7 965 Extreme Edition OMG, grafička karta ATI Sapphire HD 5970... Sve sam to vidio u dxdiag, nisam stigao RAM, tada sam već osjetio snažnu bol u lijevom uhu...
Pa zbog cega?
Zašto?
Zato što su ti dolje sijede??
Pa zbog cega?
Jer sam im čaprkao po izloženom računaru... A takva me milina obuzela, pa je*ote na 10 sek sam imao osjećaj kao da je moj, neopisivo.
ala je dosadnooooooo
može netko reć koji je k**** hyperion napravio da je dobio crveni karton i suspenziju?
Zašto?
Zato što su ti dolje sijede??
Ne diraj mi moje sijede, fkt ne znam šta mi je
Jeli iko od vas ima ovaj router?
E baš taj? Pa je*ote pored njih 20.000 ti nađeš baš taj
može netko reć koji je k**** hyperion napravio da je dobio crveni karton i suspenziju?
Stavlja piratski sadržaj u nekoj tam temi,dobio je upozorenje ali nije slušao i eto ga na.
Jeli iko od vas ima ovaj router?
E baš taj? Pa je*ote pored njih 20.000 ti nađeš baš taj
Ma imam pitanje u vezi njega jer sam ga dobio od Optime...u biti ima neka tipka sa lijeve bočne strane i ima neki znak na njoj kao refresh...ja mislio da je drugi reset i ajd ja stisnem i ništa...tak da ako neko zna nek kaže ako ne onda nikom ništa
EDIT: ups pardon s desne strane je tipka....my bad
Rekao sam ti da ih ofarbaš!!
Kad već spominjemo piratski sadržaj, jel igro netko novi prince of persia?
Ma imam pitanje u vezi njega jer sam ga dobio od Optime...u biti ima neka tipka sa lijeve bočne strane i ima neki znak na njoj kao refresh...ja mislio da je drugi reset i ajd ja stisnem i ništa...tak da ako neko zna nek kaže ako ne onda nikom ništa
Imam i ja taj.. pukušavao sam je i prije pritisnut, ali ništa, pa sam odustao..
Rekao sam ti da ih ofarbaš!!
Bio sam kod frizere, ne znam zašto mi je opalila šamar.
Imam i ja taj.. pukušavao sam je i prije pritisnut, ali ništa, pa sam odustao..
A ništ onda...ko ga hebe odo ja igrat TMN 4ever....javim se za koji minut...sat...dan
@Banned, Da mi je znat šta si joj rekao...
@Krešo91, ...mjesec, godinu...
zelim da ofarbam jednog gospodina, s kojim cu vas kasnije upoznati?
zelim da ofarbam jednog gospodina, s kojim cu vas kasnije upoznati?
U odijelu ili bez, kako želite...
Ušao sam unutra, rekao dobar dan, ona je nešt tamo pospremala, ja skinuo gaće, sjeo na stolicu, i rekao molim u smeđe. I zadnje čega se sjećam je da se okrenula, ništa više.
Ušao sam unutra, rekao dobar dan, ona je nešt tamo pospremala, ja skinuo gaće, sjeo na stolicu, i rekao molim u smeđe. I zadnje čega se sjećam je da se okrenula, ništa više.
Tu si pogriješio.. trebao si u crno, sigurno joj je nestalo smeđe...
Tu si pogriješio.. trebao si u crno, sigurno joj je nestalo smeđe...
Otići ću sutra opet, možda bude imala crne.
Btw, pogledajte mi novi potpis

To je neka pjesma?? Ako me sjećanje ne vara...
To je neka pjesma?? Ako me sjećanje ne vara...
Bloodhound Gang - The bad touch Toliko perverzna pjesma da joj po perverzijama ni film Crank nije ravan.
Tko zna gdje je bio njegov gospodin...