i ja sam sretan što su francuzi izgubili
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer, ne pratim nogomet hehe.. Ma sretna sam sto ću sutra cijeli dan čistiti hehee
Sretna je radi kloštranca, a ne radi francuza! :D
Idem ja spamat, mislim spavat..
Laku noć
Jeli iko od vas na Optimi?
Da, ja!
Da, ja!
Koji paket imaš?
opticarnet, misliš prijeći na njih?
Večer, ne pratim nogomet hehe.. Ma sretna sam sto ću sutra cijeli dan čistiti hehee
Bok svim nehrkalicama, znaci ciscenje jel a kaj buš to je tak neko i to mora. Francuzi su i zasluzili da izgube bez greske, s obzirom kak su se provukli u kvalifikacijama i da je gol dan rukom ko ih sljivi.
Preporučite mi neki program za OCanje proca iz Windowsa,neda mi se yebat sa BIOSom... :D
A moram čistiti,..... A za Francuze neznam da sam znala da će izgubiti kladila bi se hehe
.. Meni se uopće ne spava ......
opticarnet, misliš prijeći na njih?
Ja imam Opti Surf paket :D
Imam ga 3 mjeseca ravno i nabio sam 260 giga prometa...koji sam ja internet frik
Kako gledaš koliko si nabio prometa?
Logiraš se na njihovoj stranici i klikneš ispis prometa
EDIT: evo taman gledam ...nabio sam 304,15 GB...niiiiice
Ne mogu stavit link malo serka BOL
e moram podjeliti ovo s vama, slučajno sam vidio na googlu ...
http://i688.photobucket.com/albums/vv243/TheGasMan069/eric_estrada_youre_a_homo.jpg
neće forum prihvatiti
idem spavat....sutra slavlje...zadnji dan....al nebu niš pretjerano
e moram podjeliti ovo s vama, slučajno sam vidio na googlu ...
http://i688.photobucket.com/albums/vv243/TheGasMan069/eric_estrada_youre_a_homo.jpg
neće forum prihvatiti
Aahahaaha koji si ti lik
vracam se evo nakon igranja mw2 online zahvaljujuci covjeku koji voli pixele

ima ko ideju kako da ubijem ovu dosadu?
Šefe da si uložio 10 kn na današnje tekme dobio bi 200 kn
EDIT: Hambrie igraj bojlera
Preporučite mi neki program za OCanje proca iz Windowsa,neda mi se yebat sa BIOSom... :D
Fuckas programe za klokanje, to se radi iz Bios-a pa onda napravi ovak kad imamo slicnu maticnu. Odi u Bios sa F2 kod dizanja windowsa pa onda odi na Advanced Meni pa tam uđi u Cpu Configuration i postavi Overclock Mode na CPU,PCIE,ASYNC. Onda otiđi na SMART Meni pa tam omoguci EZ Overclocking pa onda podesi ispod dole na 15% i gotovo. Vise nemoj ic za sad prije nego kaj spustis memoriju na nizu frekvenciju u Bios-u, to se isto podešava pod Advanced Meni i onda Memory Configuration. Kad to napravis onda mozes ic do 25% prek EZ OVERCLOCKING, i nema problema tak napravi tocno na kraju sve potvrdis odlaskom na EXIT meni i to je to.
šefe sinoć te trol ipak uspio izbacit iz takta,a rekao si da si iskuliran i hladan ko led
A-a... To ti misliš...
Ja sam to sa smješkom na licu radio. Baš kao doktor na mom avataru...

Šefe da si uložio 10 kn na današnje tekme dobio bi 200 kn
EDIT: Hambrie igraj bojlera
A kak se to igra
A-a... To ti misliš...
Ja sam to sa smješkom na licu radio. Baš kao doktor na mom avataru...
dobro, vidićemo noćas idem ga zazvat: dođi trole,izađi iz te duboke spilje,iz tog ponora tmine i stavi na iskušenje šefa,ooo trole!!
ocu se igrat bojleraaaaaaa
Jeeeeej za 10 mins će mi se skinut Bruno da imam nešt za gledat
...ma ništa...