da cak je i u omisu puha topli vitar dok smo uz cetinu setali... ali onda je cak malo oladilo, onako ne lose
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P.S. Di su svi nestali?
Brzo ću Šefe,ali ima vremena.
Laku noć.
ajde laku noc... sefe jesi jos tu?
Večer ili jutro
a slusaj moze i oboje.... malo se vrtimo po netu

saću malo da spavam zzz

OPEN
Ivo, koliko traje crveni za torrentea? Je li logic dobio karton?

Novi avatar...
OPEN
je
jel u ovoj snimci na novoj već bio filipović ili će tek bit?
Pakne i promjenit kočionu tekućinu valjda znaš i sam . BTW je skupo je, ali ipak je daleko efikasnije od v-brake kočnica. SLX set hidrauličnih kočnica dođe oko 1700 kn.
Ja sam imao one tektro obične V brake i stvarno su super kočile, jedamput sam preletio preko guvernala ali dobro to je bilo zato što sam ih namazao sa wd 40
Imao je frend one hayes sole hidrauličke diskove najeftinije ako se nevaram što koštaju cirka 800kn (sa rucicama i diskovima) i dosta dobro je kočilo onako baš
prava kočiona snaga ali svejedno premala je to razlika da opravdava tako veliku skupocu u odnosu na V brake koji je vise nego solidan.
Novi avatar...
Najviše mi se sviđao onaj OpenGL avatar
I, još gore, Paki? On je pomalo suicidalan pa se bojim... :D

I, još gore, Paki? On je pomalo suicidalan pa se bojim... :D
ma bilo u novinama
ubio se paki
hebem ti kad nitko ne čita 24sata
Čuj svaki sistem ima svoje prednosti i mane... No kada smo već kod toga, zašto motori imaju hidrauliku? Zato dšto im je potrebna velika snaga da se brzo zaustave. Istina na biciklu se manje osjeti ta razlika (zamisli motor sa v-brake kočnicama, lol!), ali u hladnijim danima efikasniji su i sigurniji čak od v-brake kočnica. Također v-brake kočnice se lako mogu raštimati (imao sam ih i bilo je prestrašno. Deore su bile.. ), dok kod hidraulike moraš tu i tamo promjeniti kočiono ulje i pake kada se potroše (2 minuta posla). Ja ću se držati hidrauličkih. Hebiga sada sam završio na Avid Juicy 3, koje su šipak. Hoću reći, koče one fino, ali pored Hayes 9-ke nisu baš nešto ekstra. Volio bi si uzeti Deore XT, ali su brate mili skupe to kočnice
Inače WD-40 i bicikla ne idu skupa
Najviše mi se sviđao onaj OpenGL avatar
OpenCL
Večer!
Ko to kaže?
Ja sam ko mulac našpricao kočnice na BMX-ici (kao ono, podmazao ih) i zabio se u zid. Sad fino imam ožiljak na čelu od frontalnog sudara:)
Da, to sam i ja kasnije naučio treba koristi ulja finija.
Večer svima, sta se radi?? Da li pikaju komarci
čao madefakeri jaoo čaoo
e zvučnici mi neš jedu govna onak..
nis se necuje, nema zvuka
a do prije 10 sati su dobro radili
čao madefakeri jaoo čaoo
e zvučnici mi neš jedu govna onak..
nis se necuje, nema zvuka
a do prije 10 sati su dobro radili
Pregorili od vuvuzela.
Večer svima, sta se radi?? Da li pikaju komarci
večer, ne večeras ih začudo nema ali zato je pakleno vruće
Vece...........
Kad ce prestat ove vrucine, srusicu se i ja i sustav na kompu..........
Evo prije 5 min palo nešto sitno kišice i sad je stalo.
Vece...........
Kad ce prestat ove vrucine, srusicu se i ja i sustav na kompu..........
moj pc se dobro drži iako je oc-an :)
Večer!
Ko to kaže?
Ja sam ko mulac našpricao kočnice na BMX-ici (kao ono, podmazao ih) i zabio se u zid. Sad fino imam ožiljak na čelu od frontalnog sudara:)
Eto vidiš...
Da, to sam i ja kasnije naučio treba koristi ulja finija.
Aha, ulja za finu mehaniku su zakon , WD-40 je anti-korozivno sredstvo (mislim da je čak zbog uporabe u elektronici prvobitno napravljen). Ono što oksidira na bicikli mjenjaš, ne koristiš WD (eventualno neki šeraf ili tako nešto)
Vi spamate i tamo i vamo.