Pozdrav ljudi. Sta se radi?
Evo mjerim krajićkom oka krevet i mislim kako ću fino uletit u carstvo snova. Nagletao sam se danas pa me ruke bole. Bem ti stare zidove i zgradu.
Evo mjerim krajićkom oka krevet i mislim kako ću fino uletit u carstvo snova. Nagletao sam se danas pa me ruke bole. Bem ti stare zidove i zgradu.
ja sam bija u apstinenciji nekih dva mjeseca, pa ću sad bc2 nabacat koji sat
pokušava ohladit
oooooo zdravo komšija...kako je?
Zivio. Evo,prelose. Ostadoh bez cigara.
Sjedim jos 5 minuta i ode u krevet. :)
-----
Odoh. Laku noc kuleri
VirtUoso, Krešo, Ivo, Ivane i ostali laku noć
idem pokušat zaspat
ako bude kojeg bana ujutro ili slično uzmite ss za kolekciju
Aj laku noc (opet) sacu i ja jos malo..............
Temperatura se nesto kao unormalila...........
Ekipa čujemo se sutra...mene krevet zove ili to moja mati meni kaže "Krešo sine ajd spavat"...ajte čuvajte se...Laka Vam noć
Pozz laku noc svima, bjezim u krpe...........
Moje prvo i zadnje pa OPEN...............
Dobro vidili smo i u bircu............
God damm tek sam sad otvorio link, zgadio mi se zivot............
You are tosted..............
vrlo vjerovatno ću uzeti original
kako se uopste dobijaju te zvezde,brojem postova,ili provedenim danima na forumu
kako se uopste dobijaju te zvezde,brojem postova,ili provedenim danima na forumu
nijednim ni drugim
kakvo je vreme u beogradu ?
One bi trebale predstavljati pravu kvalitetu autora (iako to nažalost nije tako u velikoj većini slučajeva, jer ima autora koji imaju po 1, 2, a znaju znanje, a imaju toliko jer nisu dovoljno aktivni izgleda). Inače ih dodjeljuje "tajna skripta" koja dijelom zaračunava broj HVALA gumbova, aktivnost forumaša itd.
Bok svim nehrkalicama, jednostavno zapravo posaljes moderatorima u paketu pohane piceke koju šunkicu, kulena malo i tak slicno i onda dobis koju zvjezdurinu.
a valjda
ali kako kažem,još nisam 100% siguran
ne bi bilo prvi put da sam se preračunao u vezi nečeg
One bi trebale predstavljati pravu kvalitetu autora (iako to nažalost nije tako u velikoj većini slučajeva, jer ima autora koji imaju po 1, 2, a znaju znanje, a imaju toliko jer nisu dovoljno aktivni izgleda). Inače ih dodjeljuje "tajna skripta" koja dijelom zaračunava broj HVALA gumbova, aktivnost forumaša itd.
pff matori ja neznam šta se dešava kralj si majkemi divim ti se..
ali nije lijepo to što radiš jel bi sad mogo da te nađem i tako to..
ali samo opušteno brate..
čini se da ga je LUXX banovao a ne ivo
Dobio je po pič.......!
Dobra večer,evo vidim da je Paki česta meta trolova.
ja sam ga iskoristio samo jednom,i to na nekog lika koji se uvrijedio što sam se nasmijao kada je umjesto phenom rekao phenomen
Hahaha kako li je to prije bilo kad su djelili komarce umjesto zvjezdica..............
Trollovi postovi su obrisani..........
ja sam ga maknuo.
slucajno doso i vidim prijava ko blata.
to me posebno veseli
ja sam ga maknuo.
slucajno doso i vidim prijava ko blata.
to me posebno veseli
Hehe LUXX se vratio, konačno
Hebiga, ovih trollova nikada dosta, a?
Prestanite CITIRATI postove s malicioznim (i svim drugim oblicima podmetanja) linkovima!
Takvi tipovi dobivaju ban, ali zar vam ne pada na pamet da citirajući takav post u potpunosti vi ponavljate isto što je i on napravio?!?
ja sam ga iskoristio samo jednom,i to na nekog lika koji se uvrijedio što sam se nasmijao kada je umjesto phenom rekao phenomen
Da, baš sam gledao HoS bilo je bisera koji se fino možeš nasmijat... Ja mislim da birc i nespavalice razlog tomu, mnogo njih trolla ovamo jer misle da svi pišu budaleštine, te im je ovo super teren za gnojenje.