- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

bok svim nehrkalicama sta ima novo ja ev spremam se za skolu sutra i tako aj fala bogu jos 2 tjedna jos sutra imamo 5 sati :O nemamo informatiku i tako
Vecer ljudovi. Sta se radi?
jooooj, sutra latinski i kemija, preksutra matematika, u četvrtak hrvatski i fizika, u petak glazbeni, *ebem ti ispite i školu
danas sam u 4 sata potrošio oko 6 mb....normalno tolko nikad ne potrošim u mjesec dana a svaki dan sam na m.bug
čudo jedno kako je metro 2033 zahtjevna igra. cijelo vrijeme mi ide na 15-25 fps, a kad dođe svjetlost onda pada ispod 10 lol
i gta iv je moram oc-at proc na bar 3.2 da igram kak spada.
jesi skinuo patcheve? ja dok nisam stavio onaj prvi, meni je štekalo i na low. Patch je dosta popravio, sad ide na solidnih 30-ak fps na max postavkama
mah radi mi onaj 1040 zadnji ovi novi mi nerade na gusarskoj verziji.
Ali igram sad onaj novi gta iv.
jooooj, sutra latinski i kemija, preksutra matematika, u četvrtak hrvatski i fizika, u petak glazbeni, *ebem ti ispite i školu
I kod mene slicno: Sutra hrvatski, utorak njemacki, gospodarsko pravo i poznavanje robe, srijeda organizacija u poslovanju, a u petak povijest.

šefe kad ćeš prestat igrat bfbc2 da mi posudš account samo na tren
mislim se da li da kupim original ili ne
ali ipak bi prvo volio isprobati
Ja sutra dezurni ;)
Al opet moram raditi kontrolni iz srpskog....hebem ti skolu

Ja sutra dezurni ;)
Al opet moram raditi kontrolni iz srpskog....hebem ti skolu
life is unfair
Kako nešto jednostavno može biti tako zabavno(Fragger-flash igra od miniclipa,došao do 27 levela).
čudo jedno kako je metro 2033 zahtjevna igra. cijelo vrijeme mi ide na 15-25 fps, a kad dođe svjetlost onda pada ispod 10 lol
haha,zato je ja tjeram iznad 30 bez problema (very high ali bez aa)
blaženi dx10
mene je teselacija uništila. ali baš je neću isključivati zbog inata. nisam dao 2k za grafu da teselaciju isključujem
budem ja kontaktiro vip sutra
EDIT: jer po meni je to ko da mi internet explorer ne troši mb a crome koj je bolji troši
A, vi, ne prigovarajte za školu...
Sutra povijest pita, 3 cjeline, matematika ispit i njemački ispit...

a ne pitam jer su šanse 0,01 % da će mi netko dati...
ne vjerujem da bi i ja nekome dao jer postoji šansa da se ukrade account i odleti teško stečenih 200kn u vjetar ??
haha ja sutra ni nejdem u školu
jesi skinuo patcheve? ja dok nisam stavio onaj prvi, meni je štekalo i na low. Patch je dosta popravio, sad ide na solidnih 30-ak fps na max postavkama
balade pedera tonya?
čiji c*ack imaš na originalu? ja bi također stavio 1040 al se bojim da neće radit baš zbog gusarske verzije
Povijest vas pita 3 cijeline, a mi u petak pišemo 2 svjetski rat pa sve do Domovinskog rata.
Večer i tebi,planiram sutra početi "multiplayer!
haha ja sutra ni nejdem u školu
štrajkaš?

nek radi tesalacija makar igra išla na 10 fps
Misliš Episodes from Liberty City?
Ajde rideru, čekam te već mjesec dana...

koja igra to šefe
volio bih to
hoćeš li biti sutra ujutro tu ???
a o kupnji ću vidjeti,baš zato i tražim da provjerim prvo kakav je osjećaj igrati multiplayer
Nedavno Red Krepat počeo.
ima batista
ima batista
batista švercer