Nema spama, poruka po stranici zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nema spama, poruka po stranici

sam naslov kaze, znaci nema spama u temi, samo po jedna poruka po jednoj stranici ili po danu, kako zelite, ako moderatori/administratori odobravaju, ako moze da ostane, ovo vam je tema gdje u postu mozete napisati sve i svasta osim znate vec cega (rasizma, nacionalizma,vrijedjanja itd...)

pa evo moj post, dam 1000 KM ko uspije uslikati zelenu tackicu na svom statusu ali da je u sredini prazno xD xD

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
RE: Nema spama, poruka po stranici

Daboga da BUGovih 10 zala obrušilo na ovake teme! Lock, ban, ključaj, karton... Ovaj forum gubi na ozbiljnosti!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
17 godina
protjeran

lolololololol

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina

Ova tema je jedna od glupljih u zadnje vrijeme.... Nema smisla....

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
16 godina
neaktivan
RE: Nema spama, poruka po stranici
doktor1 kaže...

Ova tema je jedna od glupljih u zadnje vrijeme.... Nema smisla....

Potpis!

Tema bez ikakvog smisla.
17 godina
neaktivan

Kak ljudima samo ovakve teme padnu na pamet?

Pa to nemože zdravi razum predložit.

CLOSED!

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139516
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice