Nekoliko problema

poruka: 5
|
čitano: 976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nekoliko problema

Eh,ovako:

Imam procesor Intel Pentium D945 3.4 GHz,2GB DDR2 rama,grafička kartica ATI Radeon X1550 512 MB

1.)Nikako nemogu naći savegames u GTA IV,nema mi onog local settingsa kod C:\Documents and Settings\USERS(ime tvog foldera)\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

2.)Kad uđem u GTA IV zvuk mi krči a skinuo sam i onaj patch http://rapidshare.com/files/177977769/GTA_4_crack_offical_patch.rar,pa sad se ko razumije malo muzika,ali razgovori još uvijek šume, i nemogu nikako da nađem svoju muzika

3.)Kad uđem u opcije za sliku imaju ona dva za postavljane(nest render i jos)i prvi stavim medium,hocu na high sam me vrati,u donjem ljevom uglu mi crveno pise veci broj (oko 250) pa onda 226(predpostavljam da je to graficka zasto nije 512)

4.)Gdje mogu viditi da li mi je windows 32-bitni ili 64 bitni?

5.)Da li preporučavate prelazak na vistu(imam servis pack 2,al sam nastimo da pokazuje 3 preko run,regedit,sistem...)

16 godina
RE: Nekoliko problema
www.com.www kaže...

Eh,ovako:

Imam procesor Intel Pentium D945 3.4 GHz,2GB DDR2 rama,grafička kartica ATI Radeon X1550 512 MB

1.)Nikako nemogu naći savegames u GTA IV,nema mi onog local settingsa kod C:\Documents and Settings\USERS(ime tvog foldera)\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames

2.)Kad uđem u GTA IV zvuk mi krči a skinuo sam i onaj patch http://rapidshare.com/files/177977769/GTA_4_crack_offical_patch.rar,pa sad se ko razumije malo muzika,ali razgovori još uvijek šume, i nemogu nikako da nađem svoju muzika

3.)Kad uđem u opcije za sliku imaju ona dva za postavljane(nest render i jos)i prvi stavim medium,hocu na high sam me vrati,u donjem ljevom uglu mi crveno pise veci broj (oko 250) pa onda 226(predpostavljam da je to graficka zasto nije 512)

4.)Gdje mogu viditi da li mi je windows 32-bitni ili 64 bitni?

5.)Da li preporučavate prelazak na vistu(imam servis pack 2,al sam nastimo da pokazuje 3 preko run,regedit,sistem...)

Aj da ti odgovorim za što sam siguran:

1. Uključi da ti prikazuje hidden folders
3. Premalo grafičke memorije
5. Buduci da ti grafa ne podržava DX10 ostani na XP-u
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
Nekoliko problema

4. My Computer ->Properties

• Microsoft Windows XP Professional Version -za 32 bitni OS
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition Version - za 64 bitni
16 godina
RE: Nekoliko problema

nema tu spasa bez novog kompića

16 godina
neaktivan
Nekoliko problema

ok,riješio sam to sa savegame,ne bi jos prelazio na vistu dok nekupim graficku dx10,moguli kako promijenit windows na 64 bitni i opet ostaje ovo za zvuk,a zašto mi memorija grafičke govori 200 ako je 500(ovo sam zaokružio)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 12:22 (www.com.www).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice