svasta si ti tu nesto napisao, ali najvise o tome kako si materijalist!
Ti mislim da na ovom svijetu ima dvije vrste ljudi?
Koji uce i oni koji pijance?
Ima puno intelignetnih ljudi koji su odlicni u skoli, ali evo sada nemaju novaca za autobus, bas jednoj takvoj obitelji ja od svoje place mjesecno odvajam 380 kn (razliku do karte)
"koji nikako drugacije ne mogu doc do novaca, odu u mirovinu...i to povlastenu pomogucnosti...pa imaju isto, ak ne i ko moj stari koji radi ko vatrogasac..."
O cemu ti to???
"zato je takvo moje razmisljanje, neko radije zivi cijeli zivot u 30 kvadrata, a idu na kave, i slično...e pa moji to nikad nisu prakticirali, sve je islo u kucu"
O cemu ti to? Smisao zivota je imati 400m2 kucu?
Moja bivsa cura je svirala glasovir, pohadjala je glazbenu skolu 7 godina!
Ali to sto je ona radila mogao bi i istrenirani mmajmun (samo u manjem opsegu), ona nikad nije odsvirala nesto svoje!
Skola ti daje samo predznanje, a ti se moras istaci! Arhitekt kojeg si spomenuo u postu, on je zasluzio placu od 50 000kn!
Ti trebas biti kreativan, snalazljiv i pozitivno djelovati na ljude oko sebe (ili svoje podredjene), a ne imati ovakve podcjenjivacke stavove!
Vec sama tvoja svijest i nacin razmisljnja ce te u tome onemoguciti!
Puno mojih prijatelja je zavrsilo fakultet i ne radi, neki rade u nadnicama!
Gadno ces se ti opeci u zivotu, vec si sada nadobudan i kivan na ljude koji su to najmanje zasluzili , na ljude kao sto je tvoj otac i tvoja majka!
Ali jos si mlad, cak nisam siguran da to sto si napisao je i potpuno tvoje, jer ti se postovi dosta razlikuju!
Ako jesi primi moje isprike!
(ako sam nesto izostavio ili nesto nema smisla, to je zato sto sam na poslu a vec me deseti put prekidaju)

.