Nedjeljom u 2 i gosti

poruka: 306
|
čitano: 232.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Nedjeljom u 2 i gosti

Upravo tako. Znaš da smo mi Splićani s najcrnjim humorom :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Kerum priznao da ima ljubavnicu, da mu nosi (treće?) dijete i da zbog nje napušta ženu i dvoje djece!

Pa šta je vama ljudi, to je u ovim krajevima poželjna osobina, zar ne vidite svu širinu i dubinu Kerumove 'fakerštine'? E, da je meni biti takav fucker..

U jednoj ruci ćevapi, u drugoj dom perignon, a mala radi sama.. I ziđam, ziđam jer se mora..

17 godina
neaktivan

LINK

Tu ima snimka sa "zabranjenog" intervjua sa Kusturicom, Nemanja je ipak vratio sav materijal

17 godina
neaktivan
Nedjeljom u 2 i gosti

pozdrav ljudi!

interesira me, zašto na HRT-ovim stranicama "Emisije na zahtjev" ne mogu pogledati današnju, odnosno bilo koju emisiju? stalno se učitava i učitava, i od toga ništa =/

a htio bi pogledat ovu današnju o prosvjedima...

hvala

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
15 godina
Re: Nedjeljom u 2 i gosti
Provjerio sam i sam i narafski ćorak, vrti ga najbolje za peć janjca ili odojak.
A čak sam instalirao Adobe Flash Player 10.2.152.26 i goli qurac.

Poslao sam im mail u informatički sektor, nalazi se na dnu stranice tko želi isto poslati mail kritike, u kojima sam ih malo popljuvao i dodatno iskritizirao, e sada da vidimo koliko to nekome vrijedi i znači!!
ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Re: Nedjeljom u 2 i gosti
ATJLučko kaže...
Provjerio sam i sam i narafski ćorak, vrti ga najbolje za peć janjca ili odojak.
A čak sam instalirao Adobe Flash Player 10.2.152.26 i goli qurac.

Poslao sam im mail u informatički sektor, nalazi se na dnu stranice tko želi isto poslati mail kritike, u kojima sam ih malo popljuvao i dodatno iskritizirao, e sada da vidimo koliko to nekome vrijedi i znači!!

ma i ja sam im poslao e-mail.. al baš me zanima šta će odgovorit... iii stisnuo bi ti hvala da postoji :D

EDIT: evo maloprije proradilo.. uspio sam pogledat...

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 23:31 (HBomb).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice