Upravo tako. Znaš da smo mi Splićani s najcrnjim humorom :)
Kerum priznao da ima ljubavnicu, da mu nosi (treće?) dijete i da zbog nje napušta ženu i dvoje djece!
Pa šta je vama ljudi, to je u ovim krajevima poželjna osobina, zar ne vidite svu širinu i dubinu Kerumove 'fakerštine'? E, da je meni biti takav fucker..
U jednoj ruci ćevapi, u drugoj dom perignon, a mala radi sama.. I ziđam, ziđam jer se mora..
pozdrav ljudi!
interesira me, zašto na HRT-ovim stranicama "Emisije na zahtjev" ne mogu pogledati današnju, odnosno bilo koju emisiju? stalno se učitava i učitava, i od toga ništa =/
a htio bi pogledat ovu današnju o prosvjedima...
hvala
A čak sam instalirao Adobe Flash Player 10.2.152.26 i goli qurac.
Poslao sam im mail u informatički sektor, nalazi se na dnu stranice tko želi isto poslati mail kritike, u kojima sam ih malo popljuvao i dodatno iskritizirao, e sada da vidimo koliko to nekome vrijedi i znači!!
A čak sam instalirao Adobe Flash Player 10.2.152.26 i goli qurac.
Poslao sam im mail u informatički sektor, nalazi se na dnu stranice tko želi isto poslati mail kritike, u kojima sam ih malo popljuvao i dodatno iskritizirao, e sada da vidimo koliko to nekome vrijedi i znači!!
ma i ja sam im poslao e-mail.. al baš me zanima šta će odgovorit... iii stisnuo bi ti hvala da postoji :D
EDIT: evo maloprije proradilo.. uspio sam pogledat...