Natječaj za spamera godine zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Natječaj za spamera godine

Pozdrav svima

ja raspisujem natječaj za spamera godine, mogu se prijaviti svi ljudi koji dokažu da imaju preko 1000 nepotrebnih poruka što uglavnom znači svi koji non sop pišu po bircu i nespavalicama, na kraju natječaja nagrada najboljem i noga u guzicu ostalima.

Dakle napišete kratak tekst zašto mislite da ste vi spamer godine, a SS vašeg djela ne bi bio na odmet. To je sve što trebate znati, natječaj je otvoren do kraja ovog mjeseca, točnije do 28.2.2010.

SRETNO.

Q
16 godina
neaktivan

Pobjednik dobije crvenog,a drugi i treći žutog,može tako?Namigiva

alrighty then
16 godina
neaktivan

zero cool pa ti si spamer milenijuma XD

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
17 godina
RE: Natječaj za spamera godine
dncrmt kaže...

Pobjednik dobije crvenog,a drugi i treći žutog,može tako?Namigiva

Ne sviđaju mi se takve nagrade, možda bi bilo bolje:

1. Crni

2. Crveni

3. Žuti

17 godina
neaktivan
RE: Natječaj za spamera godine
zero cool kaže...

Pozdrav svima

ja raspisujem natječaj za spamera godine, mogu se prijaviti svi ljudi koji dokažu da imaju preko 1000 nepotrebnih poruka što uglavnom znači svi koji non sop pišu po bircu i nespavalicama, na kraju natječaja nagrada najboljem i noga u guzicu ostalima.

Dakle napišete kratak tekst zašto mislite da ste vi spamer godine, a SS vašeg djela ne bi bio na odmet. To je sve što trebate znati, natječaj je otvoren do kraja ovog mjeseca, točnije do 28.2.2010.

SRETNO.

Eto ti si pobjednik i dobivas zutog za spam temu! Happy now?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 23:07 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

Mislim da nema smisla jer je poznato da je Jurra najveći spamer,al ajd.Želim se i ja kandidirati.Na forumu sam 8 mjeseci,imam 36 stranica poruka,od toga samo u bircu i nespavalicama su 641 poruka.Po stranici nisam  ispod 9 poruka u bircu i nespavalicama i imam čak i jednu stranicu od 28 poruka u bircu i nespavalicama.A to izgleda ovako od 36 stranice prema prvoj:18,18,16,20,27,21,20,13,19,15,19,18,13,21,14,16,23,16,23,9,11,26,20,15,21,21,17,19,28,25,12,9,9,16,19,14.Eto toliko,tkoželi može provjeriti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice