Evo nasao sam clanak di pise da nasa bombandira danas mjesec u 12.15 da dokazu da ima vode tamo ispod povrsine.
Clanak je tu a i mozete preko neta gledat kako bombandiraju.
http://www.monitor.hr/vijesti/nasa-danas-bombardira-mjesec/131437/
Evo nasao sam clanak di pise da nasa bombandira danas mjesec u 12.15 da dokazu da ima vode tamo ispod povrsine.
a mene nisu pitali za dopustenje ici cu i ja onda bombardirat
Genijalci, samo amerima moze tak nekaj past na pamet - Let's blow up the moon and see what happens...
A za mjesec dana Bin-Laden osobno ide gore sa Boeingom747 i nuklearnom bombom
bas me zanim sta bi se desilo kada bi svijet osto bez mjeseca ... ako ima netko da pojasni sta moze krenut tu po zlu i sta se moze dogodit ako ostanemo bez mjeseca...
bas me zanim sta bi se desilo kada bi svijet osto bez mjeseca ... ako ima netko da pojasni sta moze krenut tu po zlu i sta se moze dogodit ako ostanemo bez mjeseca...
Nema mjeseca - nema romantike.
Znači, manje sexa u svijetu.
Nema mjeseca - nema romantike.
Znači, manje sexa u svijetu.
hahaha
@ toxic: Eto, npr. ne bi više bilo plime i oseke.
A što se tiče ovog bombardiranja, samo pokazuje koliko su ameri ( ne zaslužuju da se piše velikim slovom) bahati, kad misle da je mjesec njihov pa da ga imaju pravo bombardirati i raditi s njega što hoće.
Al' inače, nije riječ o nekom strašnom bombardiranju, već žele napraviti kreater dubine 20-ak i promjera 5-10 metara.
još 1.30 h do početka
Sad samo da se još dogodi ono što se dogodilo na igri Dead Space.
Dajte stranicu gdje najbolje gledati kako če to izgledati.
Oce bit LiveStreaming? LoL
rekli su da ce se na internetu moc pratit
U koliko sati točno će se moći gledati live streaming i hoće se moće viditi sa Zemlje ta eksplozija i u koliko sati?
Čuo sam jučer na RTL-u.
Ali, malo sam se zbunio sa ovim vremenskim zonama...
Američka svemirska agencija planira lansirati projektil Centaur u jedan od kratera koji su blizu južnog pola Mjeseca u petak ujutro u 4.30 po floridskom vremenu (10.30 po srednjoeuropskom). Eksplozija oko 13.30 po našem vremenu trebala bi biti dovoljno snažna da napravi krater promjera 20 i dubine 4 metra.
-- HRT
Bombardiranje Mjeseca, NASA će prenositi izravno putem interneta u petak ujutro u 6.15 po floridskom vremenu (12.15 po srednjeeuropskom vremenu).
-- Monitor
NASA će u danas u 13.30 sati po hrvatskom vremenu na Mjesec lansirati raketu koja bi na njegovu južnom polu trebala načiniti krater dubine četiri i promjera 20 metara.
-- Večernji
Live coverage of LCROSS Impact Event starts at 3:15 a.m. PDT or 6:15 a.m. EDT on NASA TV
-- Nasa
New York (U.S.A. - New York) 06:15:00 UTC-4 hours EDT
Zagreb (Croatia) 12:15:00 UTC+2 hours CEST (Central European Summer Time)
Corresponding UTC (GMT) 10:15:00
-- Timeanddate.com
Ma sve mi se cini da se oni nadaju da ce nac naftu gore, ne vodu... Svoje zalihe su skoro potrosili, na bliskom istoku ne mogu vise krast, jedino kaj im je jos ostalo je nas mali mjesec
Za 10 godina kad pogledate u nebo vidjeli budemo naftna polja na mjesecu
http://www.nasa.gov/mission_pages/LCROSS/impact/index.html
A i na NASA TV imate odbrojavanje, uglavnom za nas je vrijeme 13:30.
Da li ce stanovnici mjeseca uzvratiti odmah ili sljedeci mjesec?
Ovo će uzrujati one naciste na Mjesecu...
Evo jš malo pa će lasnirat tu raketu na mjesec,valjda neće ništa poć po zlu
Ma vraga da nađu vode, to oni testiraju raketu zemlja-mjesec pa da kasnije mogu ruse gađat dok se igraju supermena u svemiru
. LOL
Oce mjesec ostat isti ili ce se smanjit na 20 dana
CNN će prenosit
Ma vraga da nađu vode, to oni testiraju raketu zemlja-mjesec pa da kasnije mogu ruse gađat dok se igraju supermena u svemiru
. LOL
Oce mjesec ostat isti ili ce se smanjit na 20 dana
i ja mislim :D
Kako vam radi taj prijenos na NASA-inom webu?
Meni uzasno steka. :S
Testiraju oni orbitalno oružje ko fol znanstveno istrazivanje :-)
evo jos manje od 10 min
čekaj pa jesu li bombardirali već mjesec, kad će?
Zašto ne pogode sunce he he he