Nevjerujem,430 KUNA ZA MJESEC DANA! pa za 2 mjeseca si Lacoste tenesice uzmem ili slicno(npr grafu kad vec pricam na IT forumu),nema sanse,eto ti nase politike i korupcije.Sad bum jedan dan bike servisirao i tako cu se vozit.
najbolji bicikli su vam oni babski znaci blatobrani i kosarica naprijed i iza
to je to bez brige si ;)
Imam ovakav kod kuce...
tako da definitivno kupujem cruisra... mozes se voziti i 2 sata a guzica te ne boli...
a mozes i pi*ke vozit :)
Ma prekrasno...jedva čekam kad ću po ljeti pješačiti iz dubrave na šalatu
Da poludiš
a probaj se vozit u Samoborceku platit ces 4x vise istu kilometrazu naspram ZET-a i svercanje je nemoguce tak da,ako hocu doc do podsuseda i natrag moram platit 40kn,a sa biciklom sam za 20 min tamo
Nema do Meštrović prijevoza :D Za moju relaciju Zaprešić-Pušća dajem oko 500kn mjesečno za studentski pokaz (i to je još super jer općina daje 30ak %), a ta relacija je punih 6km!! Da ne spominjem da autobus vozi svakih cca sat vremena radnim danom, a vikendom i rjeđe. Sa svojim pokazom se mogu samo do svog sela vozit, iako i u druga mjesta ide Meštrović, s tim pokazom se ne može tamo vozit. A busevi su u poluraspadnom stanju.
A bilo je samo pitanje vremena kad će ZET ukinut ovo sve besplatno, u ogromnim su dugovima, a Bandić se raspištoljil sa svačime uoči izbora.
Ma prekrasno...jedva čekam kad ću po ljeti pješačiti iz dubrave na šalatu
Da poludiš
A tek praksa kad budeš imao (medicina jel tako? stigni od merkura do dubrave za 15 minuta, ili jos bolje od šalate do rebra za 20 minuta (nisi mogao ni ovako, a kamoli kasnije)...
Je, je. Ma već su oni tjerali nas na rebro i nema teorije da stignes za 20min. Ustvari, stigo bi da ides poslje 11 navecer
Haha... ja sam dosao do četvrte godine... stvarno nemam pojma kako će sada napraviti raspored... bit ćeš na faxu od 8 do 22... i to je to...
(nasreću i stao sam kod četvrte godine zbog posla)...
uff, ne sviđa mi se nimalo...
Zato ja neki dan produžio pokaz i sad nek stoji par godina..:D
da i šta ćeš za godinu dana...sigurno ti neće biti smješno
Kako izgleda trajat ce ti samo do kraja ove skolske/akademske godine :P
Kako izgleda trajat ce ti samo do kraja ove skolske/akademske godine :P
Malo prosurfajte po stranicama Holdinga i ZET-a... vrijedit ce do 31.12og koliko sam ja shvatio...
Malo prosurfajte po stranicama Holdinga i ZET-a... vrijedit ce do 31.12og koliko sam ja shvatio...
Nabijem ih na ku**rac......ne vjerujem kakvi seljaci
Gamad...
hahahha jesu smjesni...
ja kad ujutro sedmicom idem u skolu nemogu uc u prokleti tramvaj od guzve, vicem ja da moram u skolu, zakasnit cu ljudi, niko ne yebe pola posto. :D
vec sam par puta zakasnio u skolu samo zbog toga.
neznam kako će to izgledat kad se gužve još "povećaju"
Ja sam išo prije s četvorkom s glavnog i svaki put sam se gužvao.
Sad idem 13-icom najčešće koja je uglavnom poluprazna (naspram ostalih ujutro) od kvatrića, a dalje je lako..=)
ma menio ovo presmijesno...
Znaci ovi pokazi sto smo mi đaci mogli napravit za godinu dana od nove godine ne vrijede? :( a nis ono pjeske do skole od nove
također vjerujem da će besplatne povlastice još uvijek ostati ali puno UŽEM KRUGU GRAĐANA GRADA ZAGREBA...
Ma nek se steraju...
Stvarno, tvoj potpis najbolje opisuje trenutnu situaciju..
Ali za sad me briga..piše mi na pokazu da vrijedi još godinu dana..i dok to ne istekne ne diraju me kontrolori..
Ako ukinu studentima onda cu pocet davat krv. :P
Kako ti darivatelji dobivaju besplatan prijevoz, sta jednom mjesecno neku potvrdu treba donjet?
Ako ukinu studentima onda cu pocet davat krv. :P
Kako ti darivatelji dobivaju besplatan prijevoz, sta jednom mjesecno neku potvrdu treba donjet?
Krv ne mozes vaditi svaki mjesec + moraš biti građanin grada ZG da takvo dobijete besplatno...
Ma nek se steraju...
Stvarno, tvoj potpis najbolje opisuje trenutnu situaciju..
Ali za sad me briga..piše mi na pokazu da vrijedi još godinu dana..i dok to ne istekne ne diraju me kontrolori..
Idi čitaj TOS zeta... ima pravo u svakom trenutku ukinuti pokaze koji su dobiveni razlicitim beneficijama...
kakva je to mafija....pa čekaj malo....student ima manji prihod od 1700kn....punoljetan sam ,brinem se sam o sebi(kako tako al nemoraju svi znat da živim sa starcima) i ne radim (studiram)...mislim da sam našao rupu u tom njihovom novom pravilu :D
kakva je to mafija....pa čekaj malo....student ima manji prihod od 1700kn....punoljetan sam ,brinem se sam o sebi i ne radim (studiram)...mislim da sam našao rupu u tom njihovom novom pravilu :D
Moraš biti građanin grada Zagreba...
(prebivalište prijavljeno u ZG...)...
imam to :)) al živim sa starcima :) jel to problem :D
Ma ona vrijedi do 31.12 al meni će malo duže vrijedit..pa ko bi išo svake godine vadit novu..tj produžavat..:D
imam to :)) al živim sa starcima :) jel to problem :D
Jep... ako ti sveukupni prihod (plaće roditelja) / s brojem članova prebivališta, odnosno kućanstva veći od 1700 ne možeš dobiti...
BICIKL HERE I COME...