Najiritantniji propusti i greške u oglasima

poruka: 5
|
čitano: 1.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Osobno me najviše naživciraju tvrtke koje očito plate nekom nepismenom da im smisli i napiše neki slogan ili nešto slično, pa onda čitam recimo "Igrače raćunalo", "nebi", raznorazna dvotočja i četverotočja... A sve same navodno ozbiljne tvrtke "spremne i sposobne pružiti vrhunsku uslugu"! Ne znam kako ne vide da time padaju u očima potencijalnih klijenata, među kojima ima i onih imućnih i spremnih potrošiti na kvalitetu.

Što vi mislite o tome, i što vas najviše živcira?

Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan
RE: Najiritantniji propusti i greške u oglasima
asusdvd kaže...

Osobno me najviše naživciraju tvrtke koje očito plate nekom nepismenom da im smisli i napiše neki slogan ili nešto slično, pa onda čitam recimo "Igrače raćunalo", "nebi", raznorazna dvotočja i četverotočja... A sve same navodno ozbiljne tvrtke "spremne i sposobne pružiti vrhunsku uslugu"! Ne znam kako ne vide da time padaju u očima potencijalnih klijenata, među kojima ima i onih imućnih i spremnih potrošiti na kvalitetu.

nije to samo stvar IT firmi, nego to se vidi po svim mogućim medijima...

televizija prednjači time...a sve vrsni gimnazijalci, s visokim stupnjem obrazovanja, imaju doktorate, diplome, svega i svačega...Izlanuo se

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina

Nitko ne misli ništa o tome? Šutim

Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Sudiš knjigu po koricama.

To mogu biti i obične štamparske greške i sl.

Čuvaj živce, ima važnijih stvari oko kojih se treba nervirati.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

nije to samo stvar IT firmi, nego to se vidi po svim mogućim medijima...

televizija prednjači time...a sve vrsni gimnazijalci, s visokim stupnjem obrazovanja, imaju doktorate, diplome, svega i svačega...Izlanuo se

da. to i meni ide na q+rac. oni u javnosti mogu praviti takve pogreske i nikome nista, a ja u zadacnici zapocnem recenicu kako profesorici ne pase i smanji mi ocjenu za -2.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice