Nabubreno stopalo ( 2 mjeseca )

poruka: 7
|
čitano: 1.201
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozz imam jedno pitanje ako mi ko moze pomoci ili je imao slicnu sitaciju, prije 2 mjeseca sam vozio motor i udario me auto u nogu i slomio sam 3 prsta. Skinuo sam gips vec prije 1 ipo tjedan ali jos ne mogu hodati jos me boli a svaki put kada odem u doktora na pregled ista stvar... mirovati mazati Hepan gelom. Cijelo stopalo mi je modro i cim se pokusam osloniti na njega boli. Situacija je ista vec skoro 2 tjedna ( a i od udarca prije 2 mjeseca ) znaci amo reci 2 mjeseca mi je ovo ovako. Sve radim kako kazu doktori mirujem mazem... Je li tko imao ovakvu slicnu sitaciju sa stopalom? Stvarno vise ne znam sta cu...Nabubreno mi je povise prstiju

Dominik
9 godina
neaktivan
Re: Nabubreno stopalo ( 2 mjeseca )

Ja sam imao sličnu situaciju; pokupio sam rub asfalta pri prelasku s makadama (pri nekih 50-60 km/h) i kad me odbacilo odletio sam s motorom bočno i uklještio mi je nogu (bio sam u papučama-kroksicama) nije mi pukao ni jedan prst, čak ni jedna kost, ali sam imao ogromni hematom, i hodao sam na štakama s imobiliziranom nogom.

Noga je bila ekstremno poplavila, ali bez ikakve boli (nekaj malo), mazao sam gelom (ne sjećam se je li bio Hepan), doktor je nakon snimanja rekao da je sve par exellance, ali nije splasnulo jedno 3 mjeseca, a i još par mjeseci poslije je ostalo blago nabubreno i plavo.

Uglavnom, i dalje nije to to, ali nemam nikakve posljedice (osim popriličnog izobličenja stopala).

Tvoj slučaj je puno gori, pa očekuj još par mjeseci u tom stanju.

Kruha i igala...
11 godina

@Domka

Si slikao na RTG?

Da, nije problem sa gihtom?

Si išao na nekakvu rehsbilitaciju?

Maži sa svinjskom masti uvijek prije spavanja.

Stopalo namakati u slanoj vodi. Kupiš sol, staviš u vodu.

Ak' ti nisi snimao, inzistraj na tome.

Ak' jesi traži opet. Ako ni to ne može otkriti uzrok tvoje boli, traži magnetsku rezonancu.

Javi kak' je prošlo?

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
10 godina
odjavljen
PzKpfw kaže...

Stopalo namakati u slanoj vodi. Kupiš sol, staviš u vodu.

Nešto nisi objasnio kako treba. Isprobala sam ovo, ali moja voda iz pipe očito ne voli moju kamenu sol. Naime, voda pobjegne iz sudopera prije negoli što stignem nasuti soli. Da li da krivim neodgovarajuću vodu (trebam li flaširanu?) ili sol koja treba biti morska? Sudoper je treći potencijalni krivac, ali ne vidim kako bi on mogao biti uzrokom problema. Uglavnom, samo problemi. A sve zato što nešto nisi objasnio kako treba.

Sad sam tužna. I pomalo ružna.

vocap, bičz?
8 godina
neaktivan

Idem na magnetsku rezonancu pa ce vidit :) hvala javit cu hehe 

Dominik
11 godina

Jesi proba sa novim driverima. Eventualno clean install.

15 godina
neaktivan

Greška ti je bila u početku, trebao si prvo probati ugasiti pa ponovno upaliti.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice